Daha ne kadar sabretmem gerek :(

eşinizi seviyormusunuz...?cvp vermek zorunda değilsiniz...es gecebilirsiniz.
bilmiyorum gerçekten.bazen seviyorum ama son zamanlarda yüzünü bile görmek istemeyecek hale geldim.yaptığı hareketlerden rahatsız oluyorum.evde oturması beni çıldırtıyor.yüzüne kadınlar gibi evde oturuyorsun seni erkek olarak görmemeye başladım demek istiyorum.
sanırım sevmiyorum düşündüğümde sinir olduğum tarafları daha çok.sırtımda bir yük ,kambur gibi geliyor bana

müsadenizle...siz bir bayansınız...dışarda çalışıp eşinize bakmakta yükümlü değilsiniz...ama erkek çalışmakla evin geçimiyle mükelleftir...

evet tabi ki farklar var, ben işsizim ama elimden geldiğince evden para kazanmaya çalışıyorum, yemek yapıyorum, evi çekip çeviriyorum, evde oturan bunları yapmalı zaten bu konuda fazlasıyla katılıyorum, ki benim işsiz 4. senem ama ilk yılları çocuk baktığım için saymıyorum bile, şimdi kreşe gidiyor ve ben iş arıyorum bulamıyorum.
yine önemli bir detay, iş beğenmeme faslım eşimle ortak kararımızla oluyor yani ikimizin de kafasına yatmazsa reddediyorum.
ama adamın bir mesleği yoksa, düzenli iş bulamıyorsa, hele de şu günümüz koşullarında iş arıyorsa bu onun için yeterince ağırdır zaten. ama anladığım kadarıyla sizin başka sorunlarınız da var, o yüzden bu kadar rahatsızsınız. yoksa işsizlik özel sektörde hepimizin başına gelebilecek bir şey. sadece yaşayan anlıyor.
ki itiraf edeyim ben üniversite mezunu insanlara iş bulamıyorsan git markette çalış, git mağazada tezgahtarlık yap diyordum, ama o iş de öyle değilmiş, onlar da belli bir yaştan sonra almıyormuş mesela, o yüzden dışardan değil içerden bakmak çok farklı.

kötü bir dönemden geçiyorsunuz malesef...sevginiz var emin olmak için sormuştum...eğer sevginiz olmasaydı bu ewlilik dk sürmezdi...
sizin yaşadıklarınızı emin olun bir çok bayanda yaşıyor...
benim size tek demek istediğim yarın pişman olucanız birşey yapmayın...
bu nedenle öfkeniz gecince sakin sakin düşünüp bir karar verin..
ya sabrediceksiniz
yada tek kalemde siliceksiniz...tercih sizin...

çok doğru konuşuyorsunuz aslında gerçekten bırakıp gitmeye vicdanım el vermiyor. ben olmazsam kötü durumlara düşer biliyorum. sabretmemi mi öneriyorsunuz? bizde de evin geçimini sağlayan ben mi olayım?normal mi yani bu bilmiyorum çevremde yok bu şekilde yaşamını sürdüren

çok teşekkür ederim biraz daha mantıklı düşünmeye çalışcam.

hayır tabi ki tek başınıza siz üstlenmeyin, ha buna erkek ya da kadın bir taraf gönüllü olursa amenna ama diğer türlü hayat müşterek ikiniz de çalışıp hayatınızı sürdürmelisiniz.
sadece eğer düzenli iş bulamıyorsa ama çaba gösteriyorsa biraz daha şans verebilirsiniz demek istedim.
ama yok ben çalışmayacağım senin kazandığın yeter diyorsa ya da o modda yaşıyorsa sizin de yapacak bişeyiniz kalmamış demektir, yollarınızı ayırırsınız.

Çocuğunuz var mı ?
Eğer yoksa kesinlikle yapmayın ve boşanın.
Sırtını size dayamış, sonunuz hastalık sahibi olmak ben size söylim.
Yol yakından kurtarın kendinizi.
Ailenizde sewinir buna emin olun.

Bu saçma ilişkiyi sürdürdüğün için mazoşist olduğunu bile düşünebilirim canım yaaa... Kocana karşı bu kadar düşünceli(!) olduğun için kimse sana madalya takmayacak. Ama sen çok arayacaksın bugünlerini çoookkkk...

Çocuğunuz var mı ?
Eğer yoksa kesinlikle yapmayın ve boşanın.
Sırtını size dayamış, sonunuz hastalık sahibi olmak ben size söylim.
Yol yakından kurtarın kendinizi.
Ailenizde sewinir buna emin olun.
çocuk yok. annem babam yalvardı resmen evlenmemem için şimdi de mutluyum deyip numara yapıyorum .ailemden hiç kimse bilmiyor bu kadar borcu,çalışmadığını vs. ama şimdi olaylı bir bşanma işine girersem ailem daha da yıpranacak.onlara bunu yaşatmamalıyım diyorum

İnan onlar seni sağlıklı bir şekilde geri kazandıkları için Allah'a şükredecekler.
Oyuzden bence yol yakından bu evliliği devam ettirmeyin, tek başına savaşmaktan hastalık sahibi olacaksınız.
Herşey stres den oluyor ne yazık ki...

aynen öyleyim hem mazoşist hem gerizekalı aptalın tekiyim.bazen kriz geçiriyorum kafamı resmen duvarlara vuruyorum

Neden yapıyorsun bunu kendine? Ailen senin senelerdir mutsuz olduğunu bilse, daha çok üzülmezler mi?

Bitmeli gibi bu evlilik çocuk yapsan onada babaligi bir gün yapıp on gün yapmiyacak eee çocuğun masraflari olacak ev alınacak araba eeee çalışmayan tembel kocaylami bunlar olacak adamın fitrati bu tembel degistiremezsin niye ömrünü bunla çürütesinki çocuk da yokmuş ne bekliyon belki başkasıyla çok mutlu olacaksın düşün derim

geç değilmi yeni bir hayat için 33 yaşındayım

geç değilmi yeni bir hayat için 33 yaşındayım
Ne geci canım benim insanlar artık bu yaşlarda evleniyor ablamla yasitsin oda bekar calisiyorsunda yani kısmet karşına çok çıkar inşallah iyi birini bulduğun gibide çocuk yaparsın bende 31 yaşındayım yeni anneyim daha

çok üzülürler .bilseler beni bir saniye tutmazlar .zaten allaha şukur iyi bir işim maaşım var allahtan başka kimseye muhtaç değilim de

Ailen arkanda, çocuk yok, işin var, kendine güvenin var...
33 yaşındasın daha, bu adamın kahrını çekmek için hiçbir sebebin yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…