Merhaba arkadaşlar
10 yıllık evlenmeden önce 4 yıl da evlilik olan bir hayatım var. Eşimin sabit bır işi yok hicte olmadı şimdiye kadar artık 36 yaşında. Ben çalışıyorum. Önceden hep bu adam çok şanssız diye düşünüyordum ama aci da olsa anladım tembelin önde gideni. Ailem çok karşı çıktı sana layık değil dedi ben dinlemedim tabi ki. Bır iş kurduk krediyle battı gitti bır sürü borç kaldı ben çekmiştim tabi ki,evlendik sadece gerekli eşyalar borç ben ödedim tabiki. Ara ara işe girdi şimdi günahını almayayim ama saçma bahanelerle ayrıldı işten aylarca süren işsizlik gunlerinde yaşanan stres biriken borclar...
Şimdi serbest iş yapıyor ama gerçekten serbest 1 gün çıkıyor işe 5 gün evde ayda toplam 10 gün belkide daha az. Istese gayret etse bütün dertler bitecek ama birşeyler ters gittiginde herşeyi bırakıyor.evde oturuyor sadece,kahveye bile gitmiyor.
Ben bütün gün çalışıyorum eve gelip mutfakta biriken bulasiklari topla. Yemek yap. Ütü temizlik vs. Artik gücüme gidiyor komsulardan utanmaya başladım. Evde olduğunu biliyorlar adamın. Sanki bana aciyarak bakıyorlar anlıyorlar yaşadığım sıkıntıyı gıbı geliyor
Ben ne yapmalıyım bilmiyorum boşanmaya yanaşmıyor tabiki,o istemezken de çekişmeli problemli birşey yaşamak istemiyorum zaten ailem istemedi evlenirken birde ayrılık stresine sokamam onları.
Çok caresizim artık sabredemiyorum.siz olsanız ne yapardınız