- 6 Ocak 2017
- 291
- 408
- 103
- 41
- Konu Sahibi espiritrik
-
bugün de aynı şeyi dedi evine gel yemeğini ye çayını iç keyfine bak dedi.bende artık bunu yapacam gerçekten.hele de çalışmadığı zaman yemek falan düşünmeyeceğim.kırsın 2 yumurta otursun yesin.he bana onu diycek . asla bi daha mutfağa girmem işten gelince.
bakalım tezgah dolup taştığında ne diycek. bunu dediği halde hizmetçi gibi mutfaga girip koştur koştur iş yapmazdım ben olsam ki farkı görsün
aaa kesinlikle. eşim bana bunu diycek varya. bi daha işten gelince mutfağa girmem.bugün de aynı şeyi dedi evine gel yemeğini ye çayını iç keyfine bak dedi.bende artık bunu yapacam gerçekten.hele de çalışmadığı zaman yemek falan düşünmeyeceğim.kırsın 2 yumurta otursun yesin.
Yok çocuk sadece tüp bebekle olur.eger bosanmazsam da ben bu çocuğa tek başıma bakabilirim dediğim zaman yapmak istiyorum.çocuk var mı? yani 14 sende düzelmeyen adam 15. sene de düzelmez.
Inanmaz ki devlet memuruyumizine çikip işden çıkmış gibi yap hadi birlikte oturalım evde duvarları yeriz de.3,5 gun sende otur bakalım ne yapacak
Yok çocuk sadece tüp bebekle olur.eger bosanmazsam da ben bu çocuğa tek başıma bakabilirim dediğim zaman yapmak istiyorum.
boşacanaksan yapma çocukYok çocuk sadece tüp bebekle olur.eger bosanmazsam da ben bu çocuğa tek başıma bakabilirim dediğim zaman yapmak istiyorum.
Aynen gerçekten parasının derdinde değilim çalışsın ama para kazanamasa da olurçok kolay söylemesi ama boşanırdım. bu adam baba da olamaz. baba olmak tüm sorumlulukların üstünde bir sorumluluk katacak hayatlarınıza işin büyük bölümü sizde olsa da o da çok farklı bir hayata girecek. böyle devam ederseniz üstüne de çocuk yaparsanız, hamileliğiniz de, lohusalığınız da, anneliğiniz de burnunuzdan gelir.
annenizi babanızı üzmemek için ömrünüzü bu tembel sorumsuz adamla mı geçireceksiniz Allah aşkına? para pul derdinde olmadığınızın farkındayım gayet. sorumluluk çabalamak başka bir şey. Allah kurtarsın ne diyeyim.
Siz ayrilmak istemiyorsunuz. Esiniz 14 yildir az cok boyleymis bu saatten sonra da bosuna degistirmeye calisip adamin rahatini bozmayin derim.Merhaba arkadaşlar
10 yıllık evlenmeden önce 4 yıl da evlilik olan bir hayatım var. Eşimin sabit bır işi yok hicte olmadı şimdiye kadar artık 36 yaşında. Ben çalışıyorum. Önceden hep bu adam çok şanssız diye düşünüyordum ama aci da olsa anladım tembelin önde gideni. Ailem çok karşı çıktı sana layık değil dedi ben dinlemedim tabi ki. Bır iş kurduk krediyle battı gitti bır sürü borç kaldı ben çekmiştim tabi ki,evlendik sadece gerekli eşyalar borç ben ödedim tabiki. Ara ara işe girdi şimdi günahını almayayim ama saçma bahanelerle ayrıldı işten aylarca süren işsizlik gunlerinde yaşanan stres biriken borclar...
Şimdi serbest iş yapıyor ama gerçekten serbest 1 gün çıkıyor işe 5 gün evde ayda toplam 10 gün belkide daha az. Istese gayret etse bütün dertler bitecek ama birşeyler ters gittiginde herşeyi bırakıyor.evde oturuyor sadece,kahveye bile gitmiyor.
Ben bütün gün çalışıyorum eve gelip mutfakta biriken bulasiklari topla. Yemek yap. Ütü temizlik vs. Artik gücüme gidiyor komsulardan utanmaya başladım. Evde olduğunu biliyorlar adamın. Sanki bana aciyarak bakıyorlar anlıyorlar yaşadığım sıkıntıyı gıbı geliyor
Ben ne yapmalıyım bilmiyorum boşanmaya yanaşmıyor tabiki,o istemezken de çekişmeli problemli birşey yaşamak istemiyorum zaten ailem istemedi evlenirken birde ayrılık stresine sokamam onları.
Çok caresizim artık sabredemiyorum.siz olsanız ne yapardınız
ne diyim bilemedim ben de işsizim şimdi kocam beni bunun için boşamayı düşünse çok üzülürüm.
ben de çaba gösteriyorum ama seçici de davranıyorum, kabul edildiğim halde başlamadığım işler oldu...
sizin açınızdan siz haklısınız ama onun tarafından da bakmak lazım, aynı durumda olduğu için objektif yorum yapamadım ben... herkes de eşinizi suçlu bulmuş, öyledir demek ki...
onun tarafından bakıyorum zaten o yüzden sabrediyorum.ama siz bayansınız.işine geldiğinde bana erkeklik taslamayacak o zaman.bekarken mutluydum aldığım parayı kendim için harcar kafama göre takılırdım.şimdi hayatım sadece ev ve iş.istanbuldayız ama biz gidecek yer bulamıyoruz.tek başıma zaten izin vermez.sindirdi yani beni.sünepe bişey oldum cıktım.bildiği tek şey evde oturup boxerıyla uzanmak.ne diyim bilemedim ben de işsizim şimdi kocam beni bunun için boşamayı düşünse çok üzülürüm.
ben de çaba gösteriyorum ama seçici de davranıyorum, kabul edildiğim halde başlamadığım işler oldu...
sizin açınızdan siz haklısınız ama onun tarafından da bakmak lazım, aynı durumda olduğu için objektif yorum yapamadım ben... herkes de eşinizi suçlu bulmuş, öyledir demek ki...
benimkine şaka yollu da olsa bu evi ben geçindiriyorum desem erkeklik onuru kırılır ama .yıllar önce kendi paramla almışım demişim onu yüzüme vuruyor
müsadenizle...siz bir bayansınız...dışarda çalışıp eşinize bakmakta yükümlü değilsiniz...ama erkek çalışmakla evin geçimiyle mükelleftir...
benimkine şaka yollu da olsa bu evi ben geçindiriyorum desem erkeklik onuru kırılır ama .yıllar önce kendi paramla almışım demişim onu yüzüme vuruyor
eşinizi seviyormusunuz...?cvp vermek zorunda değilsiniz...es gecebilirsiniz.onun tarafından bakıyorum zaten o yüzden sabrediyorum.ama siz bayansınız.işine geldiğinde bana erkeklik taslamayacak o zaman.bekarken mutluydum aldığım parayı kendim için harcar kafama göre takılırdım.şimdi hayatım sadece ev ve iş.istanbuldayız ama biz gidecek yer bulamıyoruz.tek başıma zaten izin vermez.sindirdi yani beni.sünepe bişey oldum cıktım.bildiği tek şey evde oturup boxerıyla uzanmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?