- 6 Ocak 2017
- 291
- 408
- 103
- 41
- Konu Sahibi espiritrik
-
anlayamadım işte ne bileyim seviyordum onun da benim kadar sevdiğini düşündüm .şimdi ise hayal krıklığı pişmanlık yaşıyorum sadece10 senede aklınızın başınıza gelmiş olması gerekmez miydi? Adamın tembel olduğunu anlamak için çok uzun bir süre.
anlayamadım işte ne bileyim seviyordum onun da benim kadar sevdiğini düşündüm .şimdi ise hayal krıklığı pişmanlık yaşıyorum sadece
söylüyorum defalarca görüyor da nasıl çabaladığımı yorulduğumu. şikayet ettiğimde de yapma o zaman diyor.işleri iyi gittiği zaman hırslı çalışkan.ama bir gün kötü gitse onun için bitiyor herşey.millet kocasını eve bağlamak için uğrasır ben evden gitsin diye bakıyorumesiniz rahatina duskun belliki.sıkıntiya gelemiyor hep hersey onune hazir mi sunuldu aceba bu yasa kadar kendi cabalamadimi biseyler icin.kimsenin emri altina girmek istemiyor cekemiyor ama kendi biseyler yapmak icinde cabalamiyor.gercekten zor bir durum.ona sorumluluk verseniz ben gelmeden sunu yap evi topla benide dusun deseniz anlamiyormu?annesi felan konussa yada lafini dinleyebilecegi biri varsa allah kolaylik versin
hep düzelecek diye oyaladı durdu beni.ben de inandım saf gibiKoskoca bir ömürü heba etmişsiniz neredeyse. 14 sene az buz bir zaman değil. Bir 14 sene daha mı çekeceksiniz?
hep düzelecek diye oyaladı durdu beni.ben de inandım saf gibi
cocuk yok daha olmuyor daha dogrusu.hayatta en cok istediğim bir evlat sahibi olmak ama bu şartlarda cesaret edemiyorum ona da.onu bile elimden aldı anlayacağınız.o üzülmesin erkektir gururu kırılmasın diye borçların çoğunu söylemedim bile ona.ama hala beni suclu görüyor.eve gelip kendimi mutfaga atıyormuşum.ne yapabilirim tezgah dolu bulaşık midesine de düşkünValla ben ayrılırım. Kişisel roller karışmış o evde. Adam tabi boşanmaz manyak mı ekmek elden su gölden. Gel keyfim gelll!!! Düzeleceğini de sanmıyorum çünkü sorumsuzluk bir karakterdir. Hele de alışmış ya artık iflah olmaz bacım.. Vala rezil olursun çolugunla çocugunla söyleyim. Çalışmıyon maden sana yardımcı olsun değil mi, nasıl bi rahatlıktır bu. Adam olan bu durumdan rahatsız olur. Onda böyle bi kaygı da yok. Bence daha fazla besleme, sal doğaya derim..
butun gun evde oturan erkekte zor cekilir:))en azindan size emir verip yap et demiyormus yapmazsan yapma diyormus kucuk bir teselli:)allah yardimciniz olsun haklisiniz cok zor bir durum dedigim gibi sozunu dinleyebileyecegi bir buyugunuz varsa bir konussun derim.belki faydasi olur allh kolaylik versin.insallh sorumluluk sahibi bir esiniz olur en kisa zamandasöylüyorum defalarca görüyor da nasıl çabaladığımı yorulduğumu. şikayet ettiğimde de yapma o zaman diyor.işleri iyi gittiği zaman hırslı çalışkan.ama bir gün kötü gitse onun için bitiyor herşey.millet kocasını eve bağlamak için uğrasır ben evden gitsin diye bakıyorum
he bana onu diycek . asla bi daha mutfağa girmem işten gelince.cocuk yok daha olmuyor daha dogrusu.hayatta en cok istediğim bir evlat sahibi olmak ama bu şartlarda cesaret edemiyorum ona da.onu bile elimden aldı anlayacağınız.o üzülmesin erkektir gururu kırılmasın diye borçların çoğunu söylemedim bile ona.ama hala beni suclu görüyor.eve gelip kendimi mutfaga atıyormuşum.ne yapabilirim tezgah dolu bulaşık midesine de düşkün
amin inşallah .iyi yönlerini bulmaya çalışıyorum öyle kötü bir sözü yoktur kesinlikle tek bir hakaret kötü muamele yapmadı şimdiye kadar. beni sevdiğini biliyorum ama hangi psikolojide onu anlayamıyorum.nasıl yaklaşmam lazım.33 yaşındayım belki 25 yaşında olsam daha cesaretli olurdum.butun gun evde oturan erkekte zor cekilir:))en azindan size emir verip yap et demiyormus yapmazsan yapma diyormus kucuk bir teselli:)allah yardimciniz olsun haklisiniz cok zor bir durum dedigim gibi sozunu dinleyebileyecegi bir buyugunuz varsa bir konussun derim.belki faydasi olur allh kolaylik versin.insallh sorumluluk sahibi bir esiniz olur en kisa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?