Daha ne kadar sabretmem gerek :(

espiritrik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2017
291
408
103
41
Merhaba arkadaşlar
10 yıllık evlenmeden önce 4 yıl da evlilik olan bir hayatım var. Eşimin sabit bır işi yok hicte olmadı şimdiye kadar artık 36 yaşında. Ben çalışıyorum. Önceden hep bu adam çok şanssız diye düşünüyordum ama aci da olsa anladım tembelin önde gideni. Ailem çok karşı çıktı sana layık değil dedi ben dinlemedim tabi ki. Bır iş kurduk krediyle battı gitti bır sürü borç kaldı ben çekmiştim tabi ki,evlendik sadece gerekli eşyalar borç ben ödedim tabiki. Ara ara işe girdi şimdi günahını almayayim ama saçma bahanelerle ayrıldı işten aylarca süren işsizlik gunlerinde yaşanan stres biriken borclar...
Şimdi serbest iş yapıyor ama gerçekten serbest 1 gün çıkıyor işe 5 gün evde ayda toplam 10 gün belkide daha az. Istese gayret etse bütün dertler bitecek ama birşeyler ters gittiginde herşeyi bırakıyor.evde oturuyor sadece,kahveye bile gitmiyor.
Ben bütün gün çalışıyorum eve gelip mutfakta biriken bulasiklari topla. Yemek yap. Ütü temizlik vs. Artik gücüme gidiyor komsulardan utanmaya başladım. Evde olduğunu biliyorlar adamın. Sanki bana aciyarak bakıyorlar anlıyorlar yaşadığım sıkıntıyı gıbı geliyor
Ben ne yapmalıyım bilmiyorum boşanmaya yanaşmıyor tabiki,o istemezken de çekişmeli problemli birşey yaşamak istemiyorum zaten ailem istemedi evlenirken birde ayrılık stresine sokamam onları.
Çok caresizim artık sabredemiyorum.siz olsanız ne yapardınız

Ayrilirim. Isinde sebat etmeyen adam evliliginde de babaliginda da sebat gostermez.
Ama boyle devam edeceksekseniz de siz gelmeden evi piril piril etmesi gerektigini soyleyiniz. Ben vardiyali calisiyorum. Esim ben gelmeden bulasiklari kaldirir, sagi solu toplar. Bende bi yemek yaparim. Ohh misss. Sizinki hem tembel hem hirssiz hem usengec sanirim. 1 sn katlanmazdim. Allah sabir versin.

böyle yaşanır mı ya inanamıyorum asla tahammül edilemez bence bir an önce ya kendine çeki düzen versin yada siz bitirin

esiniz rahatina duskun belliki.sıkıntiya gelemiyor hep hersey onune hazir mi sunuldu aceba bu yasa kadar kendi cabalamadimi biseyler icin.kimsenin emri altina girmek istemiyor cekemiyor ama kendi biseyler yapmak icinde cabalamiyor.gercekten zor bir durum.ona sorumluluk verseniz ben gelmeden sunu yap evi topla benide dusun deseniz anlamiyormu?annesi felan konussa yada lafini dinleyebilecegi biri varsa allah kolaylik versin

10 senede aklınızın başınıza gelmiş olması gerekmez miydi? Adamın tembel olduğunu anlamak için çok uzun bir süre.
anlayamadım işte ne bileyim seviyordum onun da benim kadar sevdiğini düşündüm .şimdi ise hayal krıklığı pişmanlık yaşıyorum sadece

Valla ben ayrılırım. Kişisel roller karışmış o evde. Adam tabi boşanmaz manyak mı ekmek elden su gölden. Gel keyfim gelll!!! Düzeleceğini de sanmıyorum çünkü sorumsuzluk bir karakterdir. Hele de alışmış ya artık iflah olmaz bacım.. Vala rezil olursun çolugunla çocugunla söyleyim. Çalışmıyon maden sana yardımcı olsun değil mi, nasıl bi rahatlıktır bu. Adam olan bu durumdan rahatsız olur. Onda böyle bi kaygı da yok. Bence daha fazla besleme, sal doğaya derim..

söylüyorum defalarca görüyor da nasıl çabaladığımı yorulduğumu. şikayet ettiğimde de yapma o zaman diyor.işleri iyi gittiği zaman hırslı çalışkan.ama bir gün kötü gitse onun için bitiyor herşey.millet kocasını eve bağlamak için uğrasır ben evden gitsin diye bakıyorum

katlanamam.
dört dörtlük koca olur evde.
geliri iyidir. çalışanı da güvenilirdir.
senin her istediğini yapar. ev işlerinde yardım eder.
seni el bebek gül bebek bakar.
ama işe çok gitmez . kazancı yerindedir . o zaman tamam ama bunlar yoksa kendi ayaklarının üstünde duruyorsun. yazık etmişsin 10 yıl çıkarak bu adamla. annen baban bi şeyler diyor . anlamıyorsunuz. sonra pişmanlık.

Eğer tam zamanlı bir işe girmezsen davayı açıyorum de.
Çok ciddi olduğunu göster.

cocuk yok daha olmuyor daha dogrusu.hayatta en cok istediğim bir evlat sahibi olmak ama bu şartlarda cesaret edemiyorum ona da.onu bile elimden aldı anlayacağınız.o üzülmesin erkektir gururu kırılmasın diye borçların çoğunu söylemedim bile ona.ama hala beni suclu görüyor.eve gelip kendimi mutfaga atıyormuşum.ne yapabilirim tezgah dolu bulaşık midesine de düşkün

butun gun evde oturan erkekte zor cekilir:))en azindan size emir verip yap et demiyormus yapmazsan yapma diyormus kucuk bir teselli:)allah yardimciniz olsun haklisiniz cok zor bir durum dedigim gibi sozunu dinleyebileyecegi bir buyugunuz varsa bir konussun derim.belki faydasi olur allh kolaylik versin.insallh sorumluluk sahibi bir esiniz olur en kisa zamanda

he bana onu diycek . asla bi daha mutfağa girmem işten gelince.
bakalım tezgah dolup taştığında ne diycek. bunu dediği halde hizmetçi gibi mutfaga girip koştur koştur iş yapmazdım ben olsam ki farkı görsün

amin inşallah .iyi yönlerini bulmaya çalışıyorum öyle kötü bir sözü yoktur kesinlikle tek bir hakaret kötü muamele yapmadı şimdiye kadar. beni sevdiğini biliyorum ama hangi psikolojide onu anlayamıyorum.nasıl yaklaşmam lazım.33 yaşındayım belki 25 yaşında olsam daha cesaretli olurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…