- 30 Haziran 2013
- 21.173
- 16.769
-
- Konu Sahibi kiraz cicegi
Aile cok onemli ben uzaktayim canim istediginde gidemiyorum hasret kaliyorum ama esimle de mutluyumKisa yol olsa keşke. 3. Yilimiz bitiyor bu ay. Esnetme şansım var mi yok mu zaman gösterebilir ancak bunu
Onunda kendince mecburiyetleri var. Annesi arayip arayip ağlıyor oğlum ne zaman geleceksin ozledim diye. Babasi işsiz kardeşlerine bakmasi gerek. Bu tür gerekceleri var. Bu yuzden ortada bir şehir olsun diyorum. OlmuyorAnliyorum,gercekten gecerli bir sebep gitmemen icin..sevgilinde biliyordur bu durumu muhakkak,buna ragmen,hic bir mecburiyeti yokken illada van olacak diyorsa ayip ediyor gercekten..
ben olsam ayrılırdım aşiret falan bana korkutucu geldi ailemden tek başıma vanda duramazdım
İşin içinde aşiret varsa nereye gitsen sorun olur zaten.Benim sehirle bir sıkıntım yok. Mesele ailemden uzaga gitmek istememem ve aşiret
Bırakın gitsin memleketine görüşmeye görüşmeye biter zaten neden ayrılmak zor olsun?Ayrılmak kolay olsa..
bu beyefendi is dolayisiyla farkli illerde calismiyor mu? ben mi yanlis anladim ? yani Ataniyor degil mi? Yani mecburi. Hem soylediginizde hakli olabilirsiniz, ama burada olaylara sizin acinizdan bakiyoruz maaleseef. Seviyorsaniz gidebilirsniz, yada gitmeyebilir ve ayrilabilirsiniz diye secenekler sunuyoruz.Sadece ben mi seviyorum o benimle her yere gelemiyor?
Ailesinin beni kabullenemeyeceği de ortada. Kürtler ve aşiretler. Ayrimcilik yada küçümsemek icin söylemiyorum ama onlarin istediği gibi biri olamam ki hic bi zaman bu cok açık degil mi? Bir de vanda bununla basedememİşin içinde aşiret varsa nereye gitsen sorun olur zaten.
Onunda ailevi sıkıntıları varmış bence konuşsan da olumsuz cevap alacaksın.Ailesinin beni kabullenemeyeceği de ortada. Kürtler ve aşiretler. Ayrimcilik yada küçümsemek icin söylemiyorum ama onlarin istediği gibi biri olamam ki hic bi zaman bu cok açık degil mi? Bir de vanda bununla basedemem
es
bu beyefendi is dolayisiyla farkli illerde calismiyor mu? ben mi yanlis anladim ? yani Ataniyor degil mi? Yani mecburi. Hem soylediginizde hakli olabilirsiniz, ama burada olaylara sizin acinizdan bakiyoruz maaleseef. Seviyorsaniz gidebilirsniz, yada gitmeyebilir ve ayrilabilirsiniz diye secenekler sunuyoruz.
sevgiler..
Soylemesi zor ama,o zaman o da kendi memleketine uygun bir es bulacak,sende senin ailene yakin yerde oturabilecegin,kultur ayriligi yasamayacagin bir es bulup ayri yollari sececeksiniz.hayirlisi olsun hakkinda.Onunda kendince mecburiyetleri var. Annesi arayip arayip ağlıyor oğlum ne zaman geleceksin ozledim diye. Babasi işsiz kardeşlerine bakmasi gerek. Bu tür gerekceleri var. Bu yuzden ortada bir şehir olsun diyorum. Olmuyor
Soylemesi zor ama,o zaman o da kendi memleketine uygun bir es bulacak,sende senin ailene yakin yerde oturabilecegin,kultur ayriligi yasamayacagin bir es bulup ayri yollari sececeksiniz.hayirlisi olsun hakkinda.
canına susadıysan git evlen derim öyle boşanmakta kolay olmaz tabi aşiretten aşiretede fark var ama bu flimlerde gördüğümüz gibi , ben zırto aşireti ağasıyam 40 çocuğum var tiplerdense aman uzak dur derim , ailesini ne kadar iyi tanıyorsun, seni ezmesinler sonra , ayy zor işin ya yine de sen ailenin sözünü dinle.Ayrılmak kolay olsa..
Aynen Van'a gitti mi dönmez unut sen onu.
Hep bir şeyler çıkaracak.
Klasik bahanesi 4 yıl sonra şartlar değişti olacak..
Erkek milleti bu, evlenmeden istediğin şehirde düzeni kurdurmaya bak.
Evlendikten sonra her söz bir palavra değerinde emin olabilirsin.
Aileme anlatamadim henüz o ayrı bi problem.. o tip birisi değil öyle olsa 3 yılı bırakın 3 saniye katlanamam. Ama ailesi nasıldır bilemiyorum bir tek babasiyla tanıştım iyi bir insan ama şartlar değişirse ne olur bilemiyorumcanına susadıysan git evlen derim öyle boşanmakta kolay olmaz tabi aşiretten aşiretede fark var ama bu flimlerde gördüğümüz gibi , ben zırto aşireti ağasıyam 40 çocuğum var tiplerdense aman uzak dur derim , ailesini ne kadar iyi tanıyorsun, seni ezmesinler sonra , ayy zor işin ya yine de sen ailenin sözünü dinle.
3 4 yil sonra ordan dönebilir miyiz dersiniz?Evlendikten sonra o 3-4 yıl boyunca aileniz gelir ya da arada siz ziyaret edersiniz.Zaten evliyken her hafta her ay aile görmek diye bir sey olmuyor ki evliligin ilk haftalarında olur belki sürekli ziyaretler ama sonra baya azalıyor bunlar.Yani cok seviyorsanız evlenin zaten evlenmeyi de hemen bu sene yapmayacaksınız heralde vardır uzun bi süresi
Biliyorum tahmin ediyorum bunu, o gitmek istese bile ailesi bırakmaz. Ama gerçekten sinirlendim suan sanki hayat onun etrafında dönüyor ya.