- 17 Ağustos 2022
- 28
- 11
- 25
- Konu Sahibi gonegirll00
Merhabalar. Biraz uzun olabilir ama gerçekten çevremde bu konuda akıl alabileceğimi tek insan yok o yüzden buraya yazıp tecrübesi olanlardan dinlemek istiyorum. Yeni sözlendim. Sözlüme 2 yıllık bir sevgililik sürecimiz oldu Biz birbirimizi tanıdıkça sevdikçe ciddi düşünmeye başladık. Onu gerçekten seviyorum ve çok iyi bir insan. Yaşım 24 onu ailemle tanıştırdım bikaç kez gelinip gidildi sonra isteme oldu daha sonra söz tatlı vs. Sancılı süreçler oldu aslında mesele annem. Babam pek yorum yapmadı. ailemiz yaşantı kültür olarak gayet denk. Annem sürekli eleştirdi en başından beri yok erken yok senden beklemezdim(daha önce sevgili olup görüştüğüm için) vs çok ağır laflar da işittim. Aslında sözlümün asker olması dışında elle tutulur çok l büyük bir istememe sebebi yok annemin. Ama o kadar söyleniyor ki her şeye. İlk tanışmaya evimize geldiklerinde sözlüm anneme orkide almıştı. Nşye tatlıyla gelmemiş diye söylendi sonra ailelerin ilk tanışmasıydı kimse evlilik lafı etmedi onun ailesi falan da sözü açmadı hiç. Buna o kadar laf etti ki seni istemiyorlar istenmeyen gelin mi olacaksın benim gibi. Ama öyle bir şey yok bence yani ben bi surat hissetmedim hiç.Onların ilk oğlu tecrübesizler bu konuda. Bana karşı güler yüzlüler. Sadece gelinim gelinim diye ortada gezecek bir kadın tipi değil kayınvalidem. Yani nasıl anlatsam sessiz kendi halinde biri gibi açıkcadı pek tanımıyorum. Ama annem sanki her şeyi çözmüş gibi kaynanan fena diyip duruyor sözden sonra bize yemeğe geldiler güzel bir fincan takımı ve anneme baş örtü hediye getirmişler annem diyor ki (suratı asık bi şekilde) bana getirdiği örtüye bak kenarı işlenmemiş eski model bilmem ne benim ona hediye ettiğim öyle miydi.. Bu laf ettiği kaçıncı şey bilmiyorum. Bu kadar büyük bir şey mi bu meseleler böylesi önemli mi yani. Bunlar ilerde değersiz olacağımı mı gösterir.