• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Daha çok var ama...

frgt10 sağol tatlım yorumun için...
büyük değilde model biraz salaş olduğu için bol göstermiş biraz...

bunlar arasında 1. model güzel gözüküyo ama evliliğine daha vakit varmış bence başka modellere de
bakmalısın hemen karar verme sonra pişman olabilirsin içine sinsin ailenden yada arkadaşlarından bii al yanına önce moda evlerinde hazır gelinlikleri araştır dene eğer beğenmezsen internetten farklı modellere bak moda evlerine kaça dikilebileceğini ne kadar benzetebileceklerini sor
bu arada sana yardım etmemi istiyosan nasıl birşey düşündüğünü de söyle modeller göstereyim

merhaba arkadaşım benimde 19 aralıkta nişanım oldu. ilk modelin aynısının bal köpüğü rengini nişanlık için denedim. alt kısmı benim pek içime sinmedi.belkide biraz kabarık modelleri beğendiğim içindir. ama üstü çok çok hoşuma gitmişti. annem ve kayınvalidemde benimle aynı fikirdeydi.bizde bir modelin alt kısmını, bu modelinde üst kısmını birleştirdik..bence süper oldu. ben resim ekleyemiyorum yeni olduğum için yoksa nişanlığımı eklerdim fikrin olurdu. ama 1. modeli düşün derim;)

öncelikle yorumlar için çok teşekkür ederim herkese ayrı ayrı....

beyyine canım zor beğenen biri olduğum için şimdiden fikir alışverişine başladım...
hemen kesin bu diyemem zaten merak etme o kadar kararlı bir insan değilimdir ki hele bu yıllarca hayali ile yaşadığım bir güne özel seçim olacaksa...
canım ben yıllarca epey kabarık göğüs dekoltesi olmayan yani çatal kısmı görünmeyecek şekilde kolları kısa uzun fark etmez yeter ki straplez olmasın işlemeli ve kırık beyaz tonlarında bir gelinlik hayal ettim halada ediyorum... var mı elinde bu tarz modeller ????

vildancım öncelikle Rabbim tamamına erdirsin mutluluğun daim olsun inşallah....:Saruboceq::nazar:
nişanlığını çok merak ettim şimdii bak.
yardımcı olsam sende eklesen buraya olmazmı???
çünkü üst kısmını bende çook beğendim etek kısmında olursa eğer mutlaka oynama yapacağım diyorum kendi kendime...

1 nişan 3te düğün için daha uygun

3 harbiden hoş modelmiş bu arada

vildancım gelişmiş cevap kızmında sayfanın altına doğru in diğer seçenekler var oradan eklenti ekle kutucuğuna tıkla. sayfa açılacak oradan da bilgisayarından resmini ekleyebilirsin canım...
eğer öyle olmazsa imageshack.us sayfasına gir hoşgeldiniz felan yazıyor orada browse butonuna tıkla yine bilgisayarından resmini seç tamam de.sonrada altta şimdi yükle butonuna tıkla bir sürü kod felan çıkacak alta doğru forum kodu yazacak onu kopyala direk msj yaz bölümüe yapıştır canım...
umarım anlatabilmişimdi.

yapamıyorum resmi yükledim ama uyarı çıkıyor
To be able to post links or images your post count must be 100 or greater. You currently have 17 posts.

100 mesajı doldurmam gerekiyoo:(

evett canım öyle bir kural vardı...
merak ettim şimdi başka nasıl olabilir ki acaba???

sevinctas beğenmenize sevindim...

vildancım hadi bakalım ha gayret canım yetiş gariii kaydirigubbakcemile3
olmadı bende gebzeye gelin gelicem Rabbim nasip ederse o zaman görürüm artıkın :hulya:

vildannn nereye kayboldun yahuu hala resim bekliyorum ben yaaa bilmiyorumkismile

Back