• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Daha çok var ama...

Seroli61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
2.989
129
163
kızlar bunlarda bnm beğendiklerm.
1. olanın üstünü çok beğendim gelinlik için.
2.kına için her nekadar 1senedn fazla olsada beğenmekte çok güçlük çekiyorum :uhm:
3.nişan için bu senenin ortasında olacak Rabbim izin verirse İNŞALLAH.tabii yaka kısmı epey kapanacak bana göre fazla açık olduğu için ama çok kararsızım yaa 3.en çok beğendiğim daha kabarık hali ile gelinlik mi olsa diye çok düşünüyorum.
bu yüzden fikirlerinizi bekliyorum olumlu olumsuz her ne olursa olsun yoruma açığımolumunekankayizsmile

onu bnde çok beğenmiştim daha sonra diğerlerinin yanında çokk mu sönük kalacak diye düşündüm kararsız kaldım :(

işte böyle salaş kollara bayılıyorum... gelinliğim ve nişanlığımın kolları kesinlikle böyle olmalı..daha derli toplu olabilir tabi kaydirigubbakcemile2 3. ve kabarık hakkaten güzel bir nişanlık olur

beğenmenize çok sevindim...yorumları önemle dikkate alıyorum arkadaşlar sağolun.
bendeo kadar gelinlikten bunlara çarpılmıştım Allah'ım nasip eder inşallah.
ON41 benimkide birazdaha kapalı olacak kısmet olursa inşallah.

cnm şimdiden hayırlı olsun
gerçekten üçüde çok güzel ama gelinlik için bence şimdiden karar verme böyle olsun die, birgün git dene üzerinde gör öyle karar ver.
Benmayısta evlenicem kısmetse ve gelinliğim mutlaka kırık beyaz straplez önü bol işlemeli ve çok kabarık istiyodum ama girdiğim 2. gelinlikçide tamamen isteğim dışı bir gelinlik aldım
tek omuz azkabarık az işlemeli ve beyaz oldu
üzerinde görmeden karar verme tabi bu sadece bir öneri, umarım gönlüne göre olur cnm

cnm şimdiden hayırlı olsun
gerçekten üçüde çok güzel ama gelinlik için bence şimdiden karar verme böyle olsun die, birgün git dene üzerinde gör öyle karar ver.
Benmayısta evlenicem kısmetse ve gelinliğim mutlaka kırık beyaz straplez önü bol işlemeli ve çok kabarık istiyodum ama girdiğim 2. gelinlikçide tamamen isteğim dışı bir gelinlik aldım
tek omuz azkabarık az işlemeli ve beyaz oldu
üzerinde görmeden karar verme tabi bu sadece bir öneri, umarım gönlüne göre olur cnm

çok teşekkür ederim.
Sizinde şimdiden herşey gönlünüzce olsun inşallah.
zaten şu an nişan kıyafeti içinde yoğunlaşmış durumdayım daha çok ama işte alternatifleride göz önüne alıyorum bir yerdende.

önerinizi mutlaka dikkate alacağım çünkü yararı olacağına tüm kalbimle inanıyorum.
yerimseniben

2.çok kalabalık ama 1. ve 3. cok hoş

teşekkür ederim.aslında 2.de biraz toparlansa şık bir kıyafet ortaya çıkabilir bence.

çok teşekkür ederim.
Sizinde şimdiden herşey gönlünüzce olsun inşallah.
zaten şu an nişan kıyafeti içinde yoğunlaşmış durumdayım daha çok ama işte alternatifleride göz önüne alıyorum bir yerdende.

önerinizi mutlaka dikkate alacağım çünkü yararı olacağına tüm kalbimle inanıyorum.
yerimseniben

herşey gönlünce olsun tatlımzemuszemus

bence 3, güzel kabarık olmadığıhalde ama o fiziğe en azından yakın olman gerek öle durması için.öleysen sorun yok:)

boy olarak bilemem ama artık topuklu ayakkabı ile uzarım bende kaydirigubbakcemile3
kilo olarak öyleyim yerimseniben

birinci ve üçüncü hoş ikinci bence güzel değil canım . ama ben gelinliğin kar gibi beyaz olması taraftarıyım . ayrıca biraz da kabarık olmalı ama çok değil. gelinliğin şanındandır hesabı zemuszemus

hımm...sağol canım yorumlarınızı dikkate alıyorum önemle...
bende hafif kırık beyaz kabarık gelinlikler seviyorum
bakalım kısmetimizde ne çıkacak
Rabbim hayırlısı versin inşallah...
Bu arada memleket trabzon mu oradamı yaşıyorsun?

selojan...
canım ben onu ilk gördüğümde öyle hayal etmiştim canım...
zaten kabarık gelinlik severim bende onun için ilk göüzümn önüne gelen resim üst aynı alt daha kabarık olmasıydı

Back