Daha böyle erkek gören var mı ömründe?????

Erkek nesli tükendi artık. Bunlar başka bir cins...
Arada numunelikler vardır elbette ama neredeler :D

Bence sizi tanıştıran kişiye anlatın durumu.
Baktınız olmuyor, şikayet edin. Hatta hiç söylemeden yapın bunu...
Ve bir yakınınızı mutlaka durumdan haberdar edin..

geçtiğimiz yaz okullar kapanmadan önceydi.burda bir kadın düşmedi peşimden bir yeğenim var ille de tanış dedi.beni her görmesinde söylüyordu iyi tamam tanışmaktan zarar gelmez dedim.
neyse faceden birbirimizi ekledik o eskişehirdeydi ben konyada aban eskişehire gel tanışalım dedi ben de dedim kli ben gelemem tanışmak istiyorsan sen gel konyaya neyse geldi tanıştık.ilk görüşmemiz bir pastanede oldu (ilk ve son görüşmemişdi zaten).birer dilim pasta ve meyvesuyu geldi.konuşmaya başladı hep kendinden bahsediyor.sonra bana telefonund<an arabasını gösteriyor şevrolet marka arabası varmış , saatini gösteriyor teksastan gelmiş.bana soruyor nasıl beni beğendin mi? ben çok mu zayıfım? felan filan ben o zman anladım olmayacağını neyse ordan kalktık çay içmeye gittik çay içtik.orda konuştuk yine biraz.ben boşandığımı söyledim şok oldu.ama düşünelim dedi tamam dedim sen de düşün ben de düşüneyim dedim öylece gittik evlerimize.sonra ben buna yüz vermedim aramadım sormadım bu arada bir mesaj yazıyordu en son yaz tatilinde bana mesaj yazdı.nasılsın felan diye ben de dedim ki bak bizimki olmayacak umarım karşına iyi biri çıkar mutlu olursun dedim.hemen faceden tamam anlamına gelen el işaretini yaptık.O ZMAN SENİN İÇİN HARCADIĞIM PARALARI GERİ İSTİYORUM dedi.ne dedim şaka yapıyorsun herhalde dedim.yok dedi.
pasta+meyve suyu=....lira
2 bardak çay=....lira
eskişehirden geldim senin için yol parası=....lira
senin yüzünden işten izin aldım saat başı şu kadar eder şu kadar lira.
bir çikolata paketiyle gelmişti hediye getirmiş 40 tl vermiş ona da onun parasını da istedi.
gönder yoksa boşandığını herkese söylerim dedi.(ben ona anlatırken başlarına anlatma boşandığımı demiştim)
ben d esinirlendim ben kötü bişey yapmadım seni de zorla getirmedim alnım açık git kime ne dersen de dedim.neyse bu 1 er ay arayla yine istedi 130 tl para istiyor benden.
en son okuldayım yine meaj göndermiş aynen şöyle
şu benim senin için harcadığım parayı gönder yoksa ben gelip seden almasını bilirim.sen ne karaktersiz inşanmışsın yalan dolanla beni ayağına getirdin (ne yalan söylemişsem bilmiyorum ) sonra da hgarcadığım parayı vermiyorsun
sinirden çatlamak üzereyim.halası mı teyzesi mi kim olacak ......yalvar yakar peşimi bırkamadı tanış diye yeğeim şöyle iyi böyle iyi diye.şimdi başıma bela aldım.
daha önce bu tip bir modelle tanıştınız mı??? yerimde olsanız ne yapardınız?
sinirden titriyorum

kesinlikle asla taviz vermeyin ve devam ederse polise şikayet edin siz mi dediniz ona bana çikolata getir diye hem bunlarda insandan istenmezki hayret ettim

:53: :53:

Sonradan görme mi desem ..arabasını,saatinin markasını ,nereden geldiğini söylüyormuş yaa;
Pinti,acayip cimri mi desem..,insan 130 tl'nin peşine düşüyosa;
Hasta ruhlu,karaktersiz,adamlıktan yoksun mu desem..neyse bunların hepsini diyeyim en iyisi ben.
Zira karaktersizliğini tanımlamaya belli ki kelimeler yetmeyecek:53::53:

Ayy şimdi okuyunca korktum inan Allah korusun eski erkek arkadaşlarımız bir gün aniden kapımızı çalmasınlar...:)))))

Zamanında sana şunu şunu almıştım , şunu ısmarlamıştım vs. vs..............Hadi çıkart ver parasını derlerse naparız bilmem.........)))

:53::53::53:
Çocuğa bak ya yüzsüz utanmaz :47:
Ben olsam 150 tl verir gerisi de sana hakkım haram olsun derdim..
Sinir bozucu durum.
Sizin yediğiniz şeyleri felan hakkını helal etmez felan..:18:
Uğraşılacak tip değil..
Neyse ben susayım..:44:

yorumları okumadım direkt konuya daldım. iyiki böyle birine denk gelmemişim bu zaman kadar Eki Görüntüle 808814

ona de ki,
senin gibi bir ruh hastasına harcağım vakit; 1000 tl
hayatta böyle bir denyonun da var olduğunu bilmek ve şok ayarlarımın yerle bir olması; 350 tl ( psikolog ücreti tek seans )

kısacası 1350 tl yapıyor, içinden 130 tl kesilir ve sana 1220 tl borçlu :ssz:

Son düzenleme:
Sonradan görme mi desem ..arabasını,saatinin markasını ,nereden geldiğini söylüyormuş yaa;
Pinti,acayip cimri mi desem..,insan 130 tl'nin peşine düşüyosa;
Hasta ruhlu,karaktersiz,adamlıktan yoksun mu desem..neyse bunların hepsini diyeyim en iyisi ben.
Zira karaktersizliğini tanımlamaya belli ki kelimeler yetmeyecek:53::53:

bencede canım söylediklerin az geldi o insan bozmasına

ben bu derecesini ilk kez görüyorum yok yok ben daha önce buna benzer bişey görmedim bana karaktersiz diyor bide.karaktersizin dibi kendisi sinirden deliriyorum inanın.karşımda olsa suratına tükürmek istiyorum o derece.

Git halası mı teyzesi mi ne haltsa mesajları okut al bak yeğenin bu işte al tuzla da kokmasın dünyada böyle bi adam daha yok çünkü de !!! Ah şu şu çöpçatanlar !!!!!!!

Tam zopalik..
Gür sesli bi abinizden rica edin tel acip korkutsun seni birdaha rahatsiz etmemesini söylesin.
Bu da olmazsa mesajlarini silme ve sikayette bulun

utanmamış mı bunları isterken adama bak şaka gibi

dünyada tektir bu ben sana söyliyim,nesli tükenmiş zavallının.

sakın para falan verme sizi tanıştıran o kadına anlat bunu.

Son düzenleme:
adam bence bunu meslek haline getirmiş
şimdi 130 tl den ayda 15 tane kızdan düşünsek 1950 lira yapıyor
bunun ortalama 1000 lirası maliyeti karşılasa geriye 950 lira kalıyor
part time bir iş için bence gayet iyi bir para
hem ayın sadece 15 günü çalışıp 15 günü izin yapıyorsun..
tabi adamın iş tecrubesine de bağlı bu miktar olurda ayda sadece 10 kızla buluşsa
o zamanda sürümden kazanır:ssz:

Son düzenleme:
Bence verme canim parasini ahlaksiza bak birde korkutuyo seni
Cirpinsin dursun 130 tl icin

karşındaki adam olsa 200 kağıt gönder sadakan olsun diyeceğim de, buna yollasan karlı çıktık diye bir buluşma daha ister. işi ticarete döker yani :) ne diceğimi bilemedim şoktayım.

Hic sinirlenme cnm belliki malin teki ama bn senin yerinde olsam gel parani vericem diip guzel bi dovdurturum onu veya savciliga veriorum seni beni taciz etmeye dvm edersen diip aklini basindan alirdim...

10 lirada fazla ver diyen arkadaşlar adam utansa zaten en baştan kıza Eskişehir'e gel demez:9:

Çok net bi'tavırla tek bir mesajınla soluğu polisin yanında alıcam seninle mi uğraşıcam ben silah zoruyla mı geldin:23:de.

Boşanmak ne zamandır ayıp olmuş da onu sürüyor önüne.

Böylelerine soldan git belki cüzdan bulursun diyceksin ki bu kafayla gider de:27:

Ben olsam o kadına gider bi'güzel saydırır rezil ederdim:ssz:

geçtiğimiz yaz okullar kapanmadan önceydi.burda bir kadın düşmedi peşimden bir yeğenim var ille de tanış dedi.beni her görmesinde söylüyordu iyi tamam tanışmaktan zarar gelmez dedim.
neyse faceden birbirimizi ekledik o eskişehirdeydi ben konyada aban eskişehire gel tanışalım dedi ben de dedim kli ben gelemem tanışmak istiyorsan sen gel konyaya neyse geldi tanıştık.ilk görüşmemiz bir pastanede oldu (ilk ve son görüşmemişdi zaten).birer dilim pasta ve meyvesuyu geldi.konuşmaya başladı hep kendinden bahsediyor.sonra bana telefonund<an arabasını gösteriyor şevrolet marka arabası varmış , saatini gösteriyor teksastan gelmiş.bana soruyor nasıl beni beğendin mi? ben çok mu zayıfım? felan filan ben o zman anladım olmayacağını neyse ordan kalktık çay içmeye gittik çay içtik.orda konuştuk yine biraz.ben boşandığımı söyledim şok oldu.ama düşünelim dedi tamam dedim sen de düşün ben de düşüneyim dedim öylece gittik evlerimize.sonra ben buna yüz vermedim aramadım sormadım bu arada bir mesaj yazıyordu en son yaz tatilinde bana mesaj yazdı.nasılsın felan diye ben de dedim ki bak bizimki olmayacak umarım karşına iyi biri çıkar mutlu olursun dedim.hemen faceden tamam anlamına gelen el işaretini yaptık.O ZMAN SENİN İÇİN HARCADIĞIM PARALARI GERİ İSTİYORUM dedi.ne dedim şaka yapıyorsun herhalde dedim.yok dedi.
pasta+meyve suyu=....lira
2 bardak çay=....lira
eskişehirden geldim senin için yol parası=....lira
senin yüzünden işten izin aldım saat başı şu kadar eder şu kadar lira.
bir çikolata paketiyle gelmişti hediye getirmiş 40 tl vermiş ona da onun parasını da istedi.
gönder yoksa boşandığını herkese söylerim dedi.(ben ona anlatırken başlarına anlatma boşandığımı demiştim)
ben d esinirlendim ben kötü bişey yapmadım seni de zorla getirmedim alnım açık git kime ne dersen de dedim.neyse bu 1 er ay arayla yine istedi 130 tl para istiyor benden.
en son okuldayım yine meaj göndermiş aynen şöyle
şu benim senin için harcadığım parayı gönder yoksa ben gelip seden almasını bilirim.sen ne karaktersiz inşanmışsın yalan dolanla beni ayağına getirdin (ne yalan söylemişsem bilmiyorum ) sonra da hgarcadığım parayı vermiyorsun
sinirden çatlamak üzereyim.halası mı teyzesi mi kim olacak ......yalvar yakar peşimi bırkamadı tanış diye yeğeim şöyle iyi böyle iyi diye.şimdi başıma bela aldım.
daha önce bu tip bir modelle tanıştınız mı??? yerimde olsanız ne yapardınız?
sinirden titriyorum

hiç başına bela alma arkadaşım böyle insanlardan korkulur ver parasını defolsun hayatından Allaha havale edersin o para ona yaramaz zaten...

Back
X