Daha böyle erkek gören var mı ömründe?????

geçtiğimiz yaz okullar kapanmadan önceydi.burda bir kadın düşmedi peşimden bir yeğenim var ille de tanış dedi.beni her görmesinde söylüyordu iyi tamam tanışmaktan zarar gelmez dedim.
neyse faceden birbirimizi ekledik o eskişehirdeydi ben konyada aban eskişehire gel tanışalım dedi ben de dedim kli ben gelemem tanışmak istiyorsan sen gel konyaya neyse geldi tanıştık.ilk görüşmemiz bir pastanede oldu (ilk ve son görüşmemişdi zaten).birer dilim pasta ve meyvesuyu geldi.konuşmaya başladı hep kendinden bahsediyor.sonra bana telefonund<an arabasını gösteriyor şevrolet marka arabası varmış , saatini gösteriyor teksastan gelmiş.bana soruyor nasıl beni beğendin mi? ben çok mu zayıfım? felan filan ben o zman anladım olmayacağını neyse ordan kalktık çay içmeye gittik çay içtik.orda konuştuk yine biraz.ben boşandığımı söyledim şok oldu.ama düşünelim dedi tamam dedim sen de düşün ben de düşüneyim dedim öylece gittik evlerimize.sonra ben buna yüz vermedim aramadım sormadım bu arada bir mesaj yazıyordu en son yaz tatilinde bana mesaj yazdı.nasılsın felan diye ben de dedim ki bak bizimki olmayacak umarım karşına iyi biri çıkar mutlu olursun dedim.hemen faceden tamam anlamına gelen el işaretini yaptık.O ZMAN SENİN İÇİN HARCADIĞIM PARALARI GERİ İSTİYORUM dedi.ne dedim şaka yapıyorsun herhalde dedim.yok dedi.
pasta+meyve suyu=....lira
2 bardak çay=....lira
eskişehirden geldim senin için yol parası=....lira
senin yüzünden işten izin aldım saat başı şu kadar eder şu kadar lira.
bir çikolata paketiyle gelmişti hediye getirmiş 40 tl vermiş ona da onun parasını da istedi.
gönder yoksa boşandığını herkese söylerim dedi.(ben ona anlatırken başlarına anlatma boşandığımı demiştim)
ben d esinirlendim ben kötü bişey yapmadım seni de zorla getirmedim alnım açık git kime ne dersen de dedim.neyse bu 1 er ay arayla yine istedi 130 tl para istiyor benden.
en son okuldayım yine meaj göndermiş aynen şöyle
şu benim senin için harcadığım parayı gönder yoksa ben gelip seden almasını bilirim.sen ne karaktersiz inşanmışsın yalan dolanla beni ayağına getirdin (ne yalan söylemişsem bilmiyorum ) sonra da hgarcadığım parayı vermiyorsun
sinirden çatlamak üzereyim.halası mı teyzesi mi kim olacak ......yalvar yakar peşimi bırkamadı tanış diye yeğeim şöyle iyi böyle iyi diye.şimdi başıma bela aldım.
daha önce bu tip bir modelle tanıştınız mı??? yerimde olsanız ne yapardınız?
sinirden titriyorum

ahahahahhaha erkekliğin de suyu cıkmış. 500 lira gönder, namusunu da kirletmiştim de :1:

Kesinlikle ödemeyinn ! Boşandığınızı söylerse söylesin ne olmuş yani. Her insanın başına gelebilir..

Boş tehditleri ciddiye almayın. Hattınızı değiştirin ve rahatsız etmeye devam ederse , onu şikayet edeceğinizi söyleyin :/

ahhhh yha valla hiç güleceğim yoktu bence babanın numarasını ver o göndercekmş onu ara de

baban abın veya guvendıın bırı yoksa da şikayet et ama fazlada aratma

teelefonda harcacddı tl parasını da ister :52::52::52::52:

deli midir nedir sanki tehditle getirdin sen onu o isteği ile geldi bi kere,
durumu da sana o deliyi tavsiye edene anlat böyle böyle diye
sonradaa ;
* o sana 130 liralık masraf çıkardıya kardeş sende ona 2 katı masraf çıkart o sana borçlansın yada durumu eşitle ödeştik dersin :9:
ne biliyim sende 3 4 kere oto değiştirdim taksiyle geldim üzerim mahvoldu kıyafet aldım ayakkabı falan vs vs. :1:

ayrıca korkma tatlım b.b yiyemez o kadar cesareti yok onun korkutmaya çalışıyo seni kozu varya elinde boşver alnın açık başn dik salla gitse hiç de üzülme:16:

yuh diyorum dahada diyecek söz bulamıyorum hakkatten zamane erkeği baya kütük, öküz vs. hepsi olmuş....

şu akrabasımı neyi vardı yaa git ona söyle anlat durumu düşsün yakandan adi herif...

deli midir nedir sanki tehditle getirdin sen onu o isteği ile geldi bi kere,
durumu da sana o deliyi tavsiye edene anlat böyle böyle diye
sonradaa ;
* o sana 130 liralık masraf çıkardıya kardeş sende ona 2 katı masraf çıkart o sana borçlansın yada durumu eşitle ödeştik dersin :9:
ne biliyim sende 3 4 kere oto değiştirdim taksiyle geldim üzerim mahvoldu kıyafet aldım ayakkabı falan vs vs. :1:

ayrıca korkma tatlım b.b yiyemez o kadar cesareti yok onun korkutmaya çalışıyo seni kozu varya elinde boşver alnın açık başn dik salla gitse hiç de üzülme:16:

bu güzel fikirmiş :)))ben de sinirden gülüyorum,
dicem 3 tane araba değiştirdim.ayakkabımın topuğu koptu yenisini almak zorunda kaldım....

:53:gözlerim böyle açıldı vallahi okurken çok komik yaaa..Yuhh diyorum başka da bişey demiyorum.
Öncelikle Allah'ın sevgili kuluymuşsunda bişey başlamadan bitmiş.
Ara o akrabasını bu hastayı mı layık gördün konuş şu yeğeninle de.
Baktın olmuyor diğer arkdaşlarında söylediği gibi güvendiğin birine söyle o bi güzel haşlasın telefonda korkutsun ..bir de şikayet edicem de ve et.
O da olmadı e napcan artık 130 tl gönder de rhatlasın ahahahahah (ay kusura bakma valla çok komik ya)

Boşanmak ayıp değil, sizin de sakladığınızı sanmıyorum..
Bırakın söylesin.. Hatta söylemezsen adam değilsin deyip gazlayın, kesin söyleyemez erkeklik meziyetine sahip olmadığı için.. :)

130 lira mı istiyo sen 140 lira ver 10 lirada fazla veriyorum o da peşimi bırak diye hadi güle güle senin değerin bu kadar de :1:

:53:gözlerim böyle açıldı vallahi okurken çok komik yaaa..Yuhh diyorum başka da bişey demiyorum.
Öncelikle Allah'ın sevgili kuluymuşsunda bişey başlamadan bitmiş.
Ara o akrabasını bu hastayı mı layık gördün konuş şu yeğeninle de.
Baktın olmuyor diğer arkdaşlarında söylediği gibi güvendiğin birine söyle o bi güzel haşlasın telefonda korkutsun ..bir de şikayet edicem de ve et.
O da olmadı e napcan artık 130 tl gönder de rhatlasın ahahahahah (ay kusura bakma valla çok komik ya)

durumun ne kadar komik olduğunun farkındayım.ama sinirden delirdim .şu an daha iyiyim.bana karaktersiz diyor ya? onun varya.......vallahi yine sinirlendim.düşünsenize bu karakterdeki adam bana karaktersiz diyor????????*

yuh yuh yuh bölesini ne gördüm ne duydum iyisimi sizin yerinizde olsam 150 tl gönderir kalan 20 tlyide harçlık yapmasını başımın gözümün sadakası olduğunu sölerim..

geçtiğimiz yaz okullar kapanmadan önceydi.burda bir kadın düşmedi peşimden bir yeğenim var ille de tanış dedi.beni her görmesinde söylüyordu iyi tamam tanışmaktan zarar gelmez dedim.
neyse faceden birbirimizi ekledik o eskişehirdeydi ben konyada aban eskişehire gel tanışalım dedi ben de dedim kli ben gelemem tanışmak istiyorsan sen gel konyaya neyse geldi tanıştık.ilk görüşmemiz bir pastanede oldu (ilk ve son görüşmemişdi zaten).birer dilim pasta ve meyvesuyu geldi.konuşmaya başladı hep kendinden bahsediyor.sonra bana telefonund<an arabasını gösteriyor şevrolet marka arabası varmış , saatini gösteriyor teksastan gelmiş.bana soruyor nasıl beni beğendin mi? ben çok mu zayıfım? felan filan ben o zman anladım olmayacağını neyse ordan kalktık çay içmeye gittik çay içtik.orda konuştuk yine biraz.ben boşandığımı söyledim şok oldu.ama düşünelim dedi tamam dedim sen de düşün ben de düşüneyim dedim öylece gittik evlerimize.sonra ben buna yüz vermedim aramadım sormadım bu arada bir mesaj yazıyordu en son yaz tatilinde bana mesaj yazdı.nasılsın felan diye ben de dedim ki bak bizimki olmayacak umarım karşına iyi biri çıkar mutlu olursun dedim.hemen faceden tamam anlamına gelen el işaretini yaptık.O ZMAN SENİN İÇİN HARCADIĞIM PARALARI GERİ İSTİYORUM dedi.ne dedim şaka yapıyorsun herhalde dedim.yok dedi.
pasta+meyve suyu=....lira
2 bardak çay=....lira
eskişehirden geldim senin için yol parası=....lira
senin yüzünden işten izin aldım saat başı şu kadar eder şu kadar lira.
bir çikolata paketiyle gelmişti hediye getirmiş 40 tl vermiş ona da onun parasını da istedi.
gönder yoksa boşandığını herkese söylerim dedi.(ben ona anlatırken başlarına anlatma boşandığımı demiştim)
ben d esinirlendim ben kötü bişey yapmadım seni de zorla getirmedim alnım açık git kime ne dersen de dedim.neyse bu 1 er ay arayla yine istedi 130 tl para istiyor benden.
en son okuldayım yine meaj göndermiş aynen şöyle
şu benim senin için harcadığım parayı gönder yoksa ben gelip seden almasını bilirim.sen ne karaktersiz inşanmışsın yalan dolanla beni ayağına getirdin (ne yalan söylemişsem bilmiyorum ) sonra da hgarcadığım parayı vermiyorsun
sinirden çatlamak üzereyim.halası mı teyzesi mi kim olacak ......yalvar yakar peşimi bırkamadı tanış diye yeğeim şöyle iyi böyle iyi diye.şimdi başıma bela aldım.
daha önce bu tip bir modelle tanıştınız mı??? yerimde olsanız ne yapardınız?
sinirden titriyorum
Ben sizin yerinizde olsam 150 tl gönderirdim üstünde benden sana gönlümden koptu bu kadar istediğine göre ihtiyacın var diyip kapattırdım konuyu tabi hiç para göndermek istemiyorsanız ya hattınızı değiştirin size ulaşamasın yada kafanıza takmıcaksınız :)

Hiç şaşırmadım benim 2 sene çıktığım adam yıldönümümüzde aldığı dandik kolyeyi geri istemişti. Hesapların fişlerini biriktirmiş yediklerimi de aklında tutmuş salak. Ahahahah bunlar böyle ruh hastası tipler işte

şok oldum valla bu nasıl insan böyle
ben olsam polise gider beni rahatsız ettiğini söylerdim şikayetçi olurdum

Son düzenleme:
Back
X