Buraya açılan konunun içeriğinin bir bilet parası olduğunu unutyorsunuz sanırım.
Bilet aldı diye eşine tavır yapmış hanımefendi bu normal mi allah aşkına ?
yorumlarınız genelinden bu kanıya vardım çünkü.
eşimin annesi babası yardım etmek zorunda düşüncesi hakim sizde.
çok araştırmaya gerek yok bikaç mesaj geçmişinize bakarsak görürürz değilmi?
yorumlarınız genelinden bu kanıya vardım çünkü.
eşimin annesi babası yardım etmek zorunda düşüncesi hakim sizde.
çok araştırmaya gerek yok bikaç mesaj geçmişinize bakarsak görürürz değilmi?
kayinvalidemin 5000 dolar borcu var ve ben odeyim dedim kadin kabul etmedi..simdi ikna olasini bekliyorum odemeyi yapmak icin..
sen bilet parasina takiliyorsun
bu kadar bencil olmayin bizde gelecegin kayinvalidesi olacagiz empati lutfen
hos sanada hak veriyorum bazilarida eline versen kolunu kapacak kadarda futursuz oluyorlar
kımse kımseye yardım etmek zorunda degıl arkadas bna yardım etmedıler bnden de bırsey ısteyemezler demıstı msjında anlamak ıstedgnız gbı anlamayın lutfen
aynen öyle herkes anlamak istediği gibi anlıyor.
:) o yuzden dıyorum kı bu konu sahıbını anlamayan yorumcular bırgun sızde evlenırsenız umarım boyle durumlarla karsılasmazsınız ama eden buluyo kesınlıkle soylemeden gecemıycem
erkeklerin ilişkileri ne güzel yaa entrika yok sinsi sinsi laf sokma yok kıyın kıyın yanaşma yok...
burda olay para mevzusu değil, yani konu sahibesinden çıktı olay biraz, genel olarak konuşuyo olduk, kadınız hissederiz yapılanlardaki söyleenlerdeki niyeti hemen anlarız, ben kayınvalidemin eşini denediğini hissedersem tavrımı koyarım, nitekim koydumda, benim müstakbel kayınvalidem dominant bi kadın evde 3 erkeğin kraliçesi olarak her dediğini yaptırmış bi kadın ama bende dominantım yapım bu, düğün mekanı bakmaya gittiğimizde baktım aylak aylak yürüyoruz gördüğüm ilk görevliye sordum şurayı arıyoruz diye, ya da insanlarla düğün detaylarını konuşurken biri benim adıma konuşsun diye beklemedim beklentilerimi işime geleni açıkça söyledim, organizatörler numara istediklerinde numaramı verdim, nişanlımın babası tüm bu süreçte oğlunu dürtükledi durdu sen ver numaranı diyo, oğlunu ezdiğimi düşündü heralde, ama durum öyle değil organizatörlerin geneli kadın, yarın arıcaklar tüller ne renk olsun diye nişanlım ne anlar tülden, ama onlara kalsa erkek her fırsatta önde olucak, aynı gün hadi size yemek ısmarlıyım dedim, bekledim hesap gelirken acaba babası gene dürtüklicekmi oğlum sen öde diye, ama hayır dürtükleme kakışlama yok, parasında değilim ama o zihniyetteki bi adamın kızım bu masada nişanlın var ben varım biz ödeyelim demesini beklerdim, erkekler hep önde olcakya...
işin daha garibi oğlunu bu şekilde yarışa sokan adam kendisi karısının sözünden asla çıkmayan bi adam, kendi yapamadığını oğluna yaptırarak egosunu tatmin edecek, benim üzerimden...o kadarınıda yemezler, biz bu işe başlarken omuz omuza gönül gönüle yürücez dedik, ortak hesap ortak kader...
:) o yuzden dıyorum kı bu konu sahıbını anlamayan yorumcular bırgun sızde evlenırsenız umarım boyle durumlarla karsılasmazsınız ama eden buluyo kesınlıkle soylemeden gecemıycem
canım ben 4 yıllık evli bi erkek çocuk annesıyım 1 ay sonrada erkek çocuk daha dunyaya getireceğim allah ızın verırse.
bence sen önce evlen bı çocuk sahıbı ol ondan sonra düşüncelerinde bıraz değişim olur belki.
akıllı ol kendini yıprattırma, mesafenı belırle ne içeri girsinler çizginden nede sen onlarınkine ama konu sahibi arkadaş gibide 70 liralık bilet için ne kendi,ni ne eşini nede yuvanın keyfini kaçırma:)
Olaya fazla mı takılıyorum yoksa gerçekten takmakta haklımıyım yardım edin çünkü eşime kötü davranıyorum bu yüzden
Eşim ile harika geçen 4 sene flört döneminden sonra 2011 mayıs'ta nişanlandık.Aralık ayın dada evlendik.Eşim gerçekten çok iyi bir insan yardım eder ne istersem yapmaya elinde olduğunca çabalar.Bu zamana kadar ağzından tek bir kelime kötü laf duymadım.Evlendiğimizden beri keşke daha önce evlenseydim dediğim bir insan ancak ailesi araya girince eşime ne kadar üzülsemde kızıyorum.Ailesinin maddi yönden durumları müsait değil kayınpederim emekli 800 tl maaşi var + 700 Tl de şuanda çalıştığı işten alıyor evleride kendilerine ait.Eşimin abisi var ALLAH var abisi çok çok iyi bir insan kendi abimden ayırmam.Kayınvalidem ve Kayınpederim kaynım evlenirken ona hem köyde hem istanbul da düğün yapmışlar işte eltime altınlar almışlar eltim altınları bozdurmuş bir daha almışlar.Sürekli bunu anlatırlardı nişanlılık dönemimde.Bende o zamandan beridir bir türlü eşimin ailesine alışamadım.Kötü insan değiller biliyorum ama işte alışamadım bir türlü.Bizim düğünümüz olurken eşime yalnızca altın konusunda yardımcı oldular.Onun dışında bir tek şeyine yardımcı olmadılar.Eşime abine yapmışlar ama sana yapmıyorlar dediğimde ellerinde yok yapamıyorlar der dururdu.Bunları bir kenarda bırakıp evlendik daha yeni evliyiz düğünden gelen paralarla borcumuzu harcımızı kapatmaya çalıştık çünkü herşeyi eşim ile biz yaptık .Eşimde bende çalışıyoruz.Kayınvalidem biz çalışıyoruz diye sanırım bizi sabancı yerine koyup eşimden antalyaya kızının yanına gitmek için ben yokken !!! eşime bana bilet alır mısın demiş ( bu bana göre bilet bile alamıyorum birde para verr anlamında kendimce bu şekil anlıyorum )eşimde fazla iyi niyetli olduğu için tamam alırım demiş.2 gün önce filan aylığını aldı neyse bir kaç yere taksitimiz vardı onları ödedik doğalgazdı filan derken eşimin aylığından pek fazla bir şey kalmadı.28 ocak'tada benim doğum günüm eşim dün akşam dışardayken sana bir şey alalım dedi bende yok istemiyorum annene ne vericeksin söz vermişssin bekler dedim oda fazla ısrar etmedı eve döndük ancak ağlamamak için kendimi zor tuttum.Sonuçta ben ona açık açık bana şunu bunu al diyemem onun düşünmesi lazım.Son kalan parayıda annesine verdi.aksam tek kelime bir şey konuşmadık.sabah erken çıktım mesaj atıyor seni seviyorum karıcım diye ama cevap atmıyorum atmak istemiyorum kötü bir şey söylerim diye çünkü kendimi tanıyorum en ufak birşeyde parlarım üzeriz birbirimizi.ne olur yardım edin olayı fazlamı büyütüyorum eşime haksızlık mı ediyorum ??
Haksızsınız.Kadının parası olsa ister mi oğlundan?
Birinde almıştır yardım etmiştir diğerinde edememiştir.Olamaz mı?
Benim annem babam da emekli evimiz olmasa sokaktaydık.Yok işte!
Kadının parası olsa oğluna yardım etmek istemez mi en güzelinden düğün yapmak istemez mi?
Üç günlük dünya için,bir bilet parası için birbirinizi üzmeye değer mi?
Helal olsun deyin gitsin..Siz 5 verirsiniz Allah size 10 verir.
Kocanız insanlık yapıp söylemiş.Söylemese nereden bilecektiniz?Sanki sizin anneniz istese yardım etmeyeceksiniz.
Adam bir de hediye alalım demiş.İstememişsiniz sonra da tavır almışsınız.Hediyeyi sonra da alır eşiniz telafi eder.İş mi bu yani?
''Seni seviyorum karıcığım.'' demiş o kadar arıyor da içi rahat değil.Bu bile yeterdi bana şahsen.Almasa da olur hediye.
ilk sorunuzun cevabı, evet isteyebilir, burda niyet önemli, konu sahibeside bunu anlıcaktır gerçekten ihtiyaç varsa verilir yok eğer ki ordan alıp diğer oğluna takviye yapıyosa kusura bakmasın kimse kimsenin ırgatı değil
Kızının yanına gitmek için diye okumuştum O'na göre yorum yaptım.
ona yaptılar bana yapmadılar olayına hiç takılmayın çoğu kişi bu gibi şeylere takılıyor eltisiylede arasını bozuyor. insanların durumu hep aynı kalmıyor o zaman varmış yapmışlar, bence bunları takmayın bütcenizi sarmadığı sürece
her iki tarafta ailesine yardım edebilir. bakarsınız onlarda dahasonra size yardım eder. aile arasında paranın çok lafı olmasın. eğer iş sömürücülüğe gitmiyorsa kocanızı boşuna üzmeyin. bunuda şimdiden anlayamassınız biraz vakit
tanıyın bundan sonraki gidişata göre tavrınızı netleştirirsiniz. sabancı olabilmek bir bilet kadar kolay olabilse keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?