Bu arada Diyorsunuz ya Eşini okutmuşlar bu yaşa getirmişler iş güç sahibi etmişler.. Bir çocuk zaten kendiside büyür onu geçiyorum. Benim eşimi okutmuşlar desem yok. İş güç sahibi etmiş desem yok. Hiç bir yardım etmemişler. Eşim kuaför babası açmamış dükkan ne açıcam ben babama bile güvenmem demiş biraz ukaladır. Sonra paralar gani gani gelince hemen dükkanın başına geçme çabaları olmuş vs. O zman benim eşimin yarddım etmesini istemezsem haklıyım öylemi yani? çünkü okutmamışlar iş güç vermemişler?
Eşim bu zamana ne annesinin nede babasının yardımıyla gelmedi ki kayınpederim acayip gamsız biridir ya açlıktan ölse dönüp bakmaz bile.Ne yaptıysa tek başına eşim yaptı.
Sende haklısın ! Eşin iş sahibi olmaya çalışırken bir destek olmadılarsa kazancınada ortak olmasınlar bir zahmet :)
Bu arada Diyorsunuz ya Eşini okutmuşlar bu yaşa getirmişler iş güç sahibi etmişler.. Bir çocuk zaten kendiside büyür onu geçiyorum. Benim eşimi okutmuşlar desem yok. İş güç sahibi etmiş desem yok. Hiç bir yardım etmemişler. Eşim kuaför babası açmamış dükkan ne açıcam ben babama bile güvenmem demiş biraz ukaladır. Sonra paralar gani gani gelince hemen dükkanın başına geçme çabaları olmuş vs. O zman benim eşimin yarddım etmesini istemezsem haklıyım öylemi yani? çünkü okutmamışlar iş güç vermemişler?
Ayneeeen öyle.. Çok doğru söylemişsin. İş sahibi olmaya çalışırken kıllarını kıpırdamamış ama kazanca geldimi hemen balıklama olmuşlar..
Esiniz agac kavugundan cııkmadı herhalde degil mi?
Benim babam hepten enayı, o zaman hic birsey yapmaması lazımdı ne okumus, ne para görmüs, ne kılık kıyafet, dügünü de kendisi yapmıs, evi de kendisi düzmüs, üstüne babaanneme de, dedeme de son nefeslerini verene kadar baktı.
Eşim bu zamana ne annesinin nede babasının yardımıyla gelmedi ki kayınpederim acayip gamsız biridir ya açlıktan ölse dönüp bakmaz bile.Ne yaptıysa tek başına eşim yaptı.
Sende haklısın ! Eşin iş sahibi olmaya çalışırken bir destek olmadılarsa kazancınada ortak olmasınlar bir zahmet :)
Esiniz agac kavugundan cııkmadı herhalde degil mi?
Benim babam hepten enayı o zaman, hic birsey yapmaması lazımdı ne okumus, ne para görmüs, ne kılık kıyafet, dügünü de kendisi yapmıs, evi de kendisi düzmüs, üstüne babaanneme de, dedeme de son nefeslerini verene kadar baktı.
İlkokuldan cıkmıs koyun otlatmıs, 13 yasında toplamıs tası taragı dogru istanbula.
Heey gidim heeyy..
Annem de okumamıs hatta dedem calıstırmamıs bile sonrada elimizde avucumuzda yok deyip, dogal olarak dügüne de masraf yapmamıs annemin de yardım etmemesi lazım birsey yapmamıslar sonucta. =)
sonunaa kadar haklısınn sennnnn yanlız ben bu doğum günü olayına takıldım sakın böyle alıştırma öyledee gider sonra küçükte olsa bişey akıl edip alması lazımm çok değerli bişey olması gerekmiyor sonuçta eşin aldı ve ilk doğum gününde senin için çok değerli olacakk ama erkekler malesef bu konuda bizim kadar düşünceli olmayabiliyorlar..
Şimdi Doğurmaya herkez doğuruyor ama bu çocuk ilgi emek şevkat ister.Maddi yönden kimsenin durumu iyi olmak zorunda değil.Benim eşim 23 yaşında daha çok genç kendini bildi bileli çalışıyor.Evlenene kadar tüm maaşını ailesine vermiş.Askere gitti hakkariye o zaman bile harçlık yollamadılar.Ne istediyse benden istedi seve sevede yaptım.Yine olsa yine yaparım.Evlenmeye kalktık eşimle ben yaptım ailem destek oldu ikimize yaptık.Hadi dedi bari perdenizi ben yaptırım dedi neyse perde beğendik 2 gün sonra eşime ay nası ödicem perdeleri ay napıcam diye baskı yaptı.Eşimde ben öderim dedi artık napsın o kadar baskı uyguladılar ki oda zar zor kendi yaptı herbişeyi.Ama daha evleneli 2 ay olmuş şimdi eşimden para alıyor bunun devamıda gelicek eminim.
Şimdi Doğurmaya herkez doğuruyor ama bu çocuk ilgi emek şevkat ister.Maddi yönden kimsenin durumu iyi olmak zorunda değil.Benim eşim 23 yaşında daha çok genç kendini bildi bileli çalışıyor.Evlenene kadar tüm maaşını ailesine vermiş.Askere gitti hakkariye o zaman bile harçlık yollamadılar.Ne istediyse benden istedi seve sevede yaptım.Yine olsa yine yaparım.Evlenmeye kalktık eşimle ben yaptım ailem destek oldu ikimize yaptık.Hadi dedi bari perdenizi ben yaptırım dedi neyse perde beğendik 2 gün sonra eşime ay nası ödicem perdeleri ay napıcam diye baskı yaptı.Eşimde ben öderim dedi artık napsın o kadar baskı uyguladılar ki oda zar zor kendi yaptı herbişeyi.Ama daha evleneli 2 ay olmuş şimdi eşimden para alıyor bunun devamıda gelicek eminim.
Ağaç kavuğundan çıkmadı ama öyle olmasını tercih ederdim. Bizde herşeyimizi kendimiz yaptık evimizi işimizi düğünümüzü.. Üstelik 2 katlı ev yaptırıyorduk. 3. katıda yaptı fatih babasına ama o kadar.. Artık evlendi. 2 aile bakamayız. Ben paramız yetsin diye herşeyimden feragat ediyorum bakımımdan kıyafetimden evimin yemeğinden vs. Onlara verecek fazla bir paramız varsa eğer ben kendi evime alırım yani birşeyler.
evet kayınpderin okadar gamsızmışki emekli oldugu halde bu yaşında adam hala eve ekmek getirebilmek için çalışıyo...!!!!
lütfen birazda dönüp kendinize bakın ya lütfen...
İlla evlendiricek, masrafı üstlenicekler yani..
Kendinizle gurur duymalısınız me kadar güzel, insallah bende herseyimi kendi paramla yapıcam keza sevgilimde öyle.
Bu insan yapısıyla alakalı birsey demekki.
Benden önce evlenen herkesin dügünü yapılmıs, herseyi karsılanmıs ama ben istemiyorum.
Kime neyi, ne kadar yapmıslarsa yapmıslar, hic umrumda bile degil.
Ha, birsey yaptırmıyoruz diye bakılmayacaklar mı, yardım edilmeyecek mi edicez elbette.
Hem kendi aileme hemde esim olacak kisinin ailesine elimden geldigince destek olurum.
Ben size iki ev bakın demiyorum kesinlikle, elde avucta olmayınca ne vericeksiniz ki zaten?
Benim demek istedigim ufak tefek seylerin hesabının yapılmaması gerektigi, sürekli birseyler beklenirse orda sorun cıkar tabiki.
Ama dügün yapmadı, hic birsey almadılar diye ufak tefek yardımlar büyütülmemeli bana göre.
Bıraksan 24 saat uyur + yer başka birşey yapmaz.Bunu bilen eşide onu çalıştırıyo.
İlla evlendiricek, masrafı üstlenicekler yani..
Kendinizle gurur duymalısınız me kadar güzel, insallah bende herseyimi kendi paramla yapıcam keza sevgilimde öyle.
Bu insan yapısıyla alakalı birsey demekki.
Benden önce evlenen herkesin dügünü yapılmıs, herseyi karsılanmıs ama ben istemiyorum.
Kime neyi, ne kadar yapmıslarsa yapmıslar, hic umrumda bile degil.
Ha, birsey yaptırmıyoruz diye bakılmayacaklar mı, yardım edilmeyecek mi edicez elbette.
Hem kendi aileme hemde esim olacak kisinin ailesine elimden geldigince destek olurum.
Ben size iki ev bakın demiyorum kesinlikle, elde avucta olmayınca ne vericeksiniz ki zaten?
Benim demek istedigim ufak tefek seylerin hesabının yapılmaması gerektigi, sürekli birseyler beklenirse orda sorun cıkar tabiki.
Ama dügün yapmadı, hic birsey almadılar diye ufak tefek yardımlar büyütülmemeli bana göre.
hani bi laf varya baba ogula bi bag bagislamis ogul bi salkim üzümü cok görmüs diye. benim annem kardesime sene de sadece dershanesine 5 milyar para veriyor. okusun kendini kurtarsin diye demek ki annem yarin bugün kardesimden para istese karisi böyle sorun yapicak. ben anlamiyorum insanlari ya neymis dügün de yardim etmemis sunu yapmamis bunu yapmamis. gene annemden örnek vericem bu kadin ne zaman para biriktirircek altin alicak dügün masrafini esya parasini karsiliycak ? mecbur yapabildigi kadar yapicak gerisini kardesim yapicak. bu kadar sorunlu olmayin gözünüzü seveyim.
canım bence bu kadar üzerine gitme eşinin. sen de haklısın kendi açından tabi. doğum gününde de eşin seni asla boş geçmez, sana bişeyler alalım deme sebebi de erkeklerin bu işlerden pek anlamamalarından kaynaklanıyor :) benim eşim de aynısını yapıyor. sürpriz yapsın istiyorum ama sonra yine de ne olur ne olmaz diye kendim beğenmek istiyorum :))
ama şu yönden çok üzerine gitme. insan annesine bir bilet de alsın ama tabi sana da sorması gerekir. hem sen de çalışıyorsun, ailenin ihtiyacı olsa bir ufak birşeyini de sen alabilirsin. bunları sorun etme kendine. çok yıpranırsın, eşine de kendine de zarar verirsin.
Tabiki gurur duyuyoruz ama kendi kendimize sanırım çünkü her yerde biz yaptık ettik gibi konuşuyorlarmışÇok ilginçler ya şaşırırsınız :) Ufak tefek şeyler oluyor bazen ona tabiki karışmıyorum yani fatih annesine krem almış ona kızacak değilim ama büyük miktarlar istiyorlar. Sürekli bekliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?