daha bakımlı olmak istiyorum , fakat tepkiler....

1 sene sonra gidiyormussun kim ne konusursa konussun hadi etek giyme belki cok rahatsiz eden olur diye ama sac ne alaka yani.Sadece etekle şik olunmuyor ki cok guzel pantolonla da kombin yapabilirsin ya da uzun elbilerle felan

Şuan bende dogudayim ve saçım sari ve masa yapiorum sen neresindesin doğunun köyde falanmisin bu kdr baskıya maruz kalmssin

Ben olsam takmazdım,ne istiyorsam giyerdim, öyle gezerdim yani, kime ne... Hayvana bile tecavüz ediyorlar mesela bu ülkede, hayvan açık mı giyiniyordu? Başınıza birşey gelse zaten sizi tamamen es geçip tamamen erkeği koruyan bir zihniyet var yani siz nasıl olursanız olun mutlaka suçlu ya da kusurlu olacaksınız onların gözünde.

Yavaş yavaş değişim yap kendine
saclarını ac düzleştir
sonra uclarını kıvırcık yap
sonra hafif makyaj yap
sonraları daha fazla yap
gömlek pant giy
böyle böyle alışır onlarda
sana niye böyle yaptın diye soran olursa
nıye sordun hayırdır. falan de
sende biraz bakım yapmalısın bence de
yani seni bakımlı kabullenirler merak etme

Gelen tepkilere kulak tikayin,ne derler diye yaşanmaz ki

Bir iki gün, bilemedin bir kaç ay konuşur konuşur susarlar

Siz sınırlarımızı çizip dik durduktan sonra hiç kimse kolay kolay burnunu sokamaz hayatiniza

Nasıl istiyorsan öyle giyin. Kimsenin buna karışma hakkı yok. Saçını maşa yaptığında neden yaptın diye soran olursa ya da neden topuklu ayakkabı giydiğini sorarlarsa, öyle seviyorum de ve geç. Bu kadar basit.

1 sene sonra gidiyormussun kim ne konusursa konussun hadi etek giyme belki cok rahatsiz eden olur diye ama sac ne alaka yani.Sadece etekle şik olunmuyor ki cok guzel pantolonla da kombin yapabilirsin ya da uzun elbilerle felan
bikaç kere giydim etek , zaten işe gelip gderken eşim bırakıyor. sıkıntı işyerinde. işin garibi erkekler zaten bişey demiyorlar, hep bayanlardan çıkıyor bu laflar

sağol canım :)

Şuan bende dogudayim ve saçım sari ve masa yapiorum sen neresindesin doğunun köyde falanmisin bu kdr baskıya maruz kalmssin
köyde değilim il merkezindeyim ama burada bile kusurlu insanlar. kimse yanlış anlamasın ama bi örnek vericem. geçen yıl ramazan ayında avm nin önünde bi kadın su içti diye tartakladılar , polis geldi filan.. öyle bi yer burası. ben de orucumu tutuyorum ama kimsenin kimseyi oruç tutmuyor diye tartaklama hakkı da yok yani.. belki kadın hamileydi nereden biliyorlar, ya da herşeyi geçtim, belki regl, belki de canı tutmak istemiyor, kime ne ki bundan.. böyle bi zihniyet, herşeyi kendine hak gören bi halkı var

Çok saçma ya. VANDA yasıyorum Vanda.. İstediğimi giydm gezdim süslendim. Ya kırmızı ruj sürüp gezdim dar tayt giydim gezdim. Sen opak çorap bilmrm ne ondan bahsediyosun ya.
demek ki Van daki insanlar öyle değil, ama buradakiler böyle.. olmayan hiçbi şeyi yazmadım. şimdi paspal geziyorum ya, gözleri yaptığım sporda. yok zayıfmışım, hala daha niye spor yapıyormuşum. yemin ederim son 10 günde bu lafı en az 5 kere duydum , sence normal mi

Sizi çok iyi anlıyorum.. Ben de sahil şehrinde büyümüş biri olarak çalışmak için gittiğim şehirde inanılmaz şeylerle karşılşmıştım. Otobüsteki yaşlı teyzeler bile bakardı.. Giydiğim ne söylim diz kapaklarımın hizasında elbise süet dize kadar topuksuz çizme üzerimde de kaşe palto görünen tek yerim diz kapağımın yarısı abartmıyorum.. Hafif makyaj ve düzleştirilmiş saçlar.. İlk başlarda çok yadırgamıştım ama sonra anladım ki insanlar görmedikleri için garip geliyor özellikle kadınlar böyle.. Erkekler zaten pijamayla da çıksan bakarlardı.. Zamanla takmamaya başladım ve sonra alıştım o bakışlara.. Boşver bakan baksın konuşan konuşsun.. Kimseyi ilgilendirmez siz dilediğiniz gibi yaşayın giyinin.. Onları da öyle kabul edin.. Siz onları kabul ederseniz onlar da sizi kabulleniyor emin olun..

Ya çok merak ediyorum doğunun hangi ilindesin?
Yanlıl anlama yani baya merak içindeyim şuan. Zayıfsın kilolusun kme ne? Bde insnlar size bunu nask diyebiliyolar? Yani bn çok içli dışlıydım komşularımla. Ama bnm hakkmda bu kdar kolay fikir belirtemediler hiç bi zaman.
Özrlden yada burda ili belirtir misin

Merhaba kizlar bende boyleydim hele coluk cocuk olunca tamamen saldim kendimi..takii bi komsum beni uyarana kadar resmen kendime geldim. Bakim denilen seyin aslinda, temiz bir sac alinmis kaslar ve hos koku oldugunu soyledi..doguda bi koyde nerden bulurum guzel parfum krem falan dedim ve oriflame a uye oldum sadece kendi ihtiyaclarimi alayim aracilarla ugrasmayim diye..guzel bi parfum ve ayni parfumun koca kutuda kremini aldim esim gelmeden once kaslarimi aldim dusa girdim sonra krem parfum falan..inan bu kucuk dokunuslar esimle arami duzeltti. Sonra bilmeden netten danismani oldugum bayan bunu daha ileri tasitti ve artik oriflame in maasli bi uyesi oldum..hersey bi dokunusla basladi maasim olunca kocamin gozundeki degerimi sizlere anlatamam lafimin ustune laf koymuyo sizde uye olun tavsiyem beni buralara tasiyan danismanima katilin sponsor kodu basarilar mutlu evlilikler

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla ben olsam herkese tıkardım kulağımı, istediğim gibi giyinirdim.

Evlisiniz de... Hani yanlış anlaşılmasın, bekar olanlara daha bir kulp takarlar öyle yerlerde, e o derdiniz de yok.
Eşinizin de istediği gibi olun, başka kimseyi önemsemeyin.
1 sene sonra hiçbirini görmeyeceksiniz varsın konuşsunlar.

insanlar mağarada mı yaşıyorlarmış neresi çoooook merak ettim...

Sasirmayin benim bahsettigim yer disardan cok goc almis bir yer yerlisinden cok disardan gelen var.

Batıda bir köyüm birde akrabalaromın yaşadığı sahil kasabası var eşimle ilk köye gittiğimizde köylüler nerede diye şaşırmıştı.
Dışardan gelen uyum sağlıyamamış demekki oraya tınlama hiç yapmak isteyip yapamadıklarını başkası yapınca kuduruyolardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…