daha bakımlı olmak istiyorum , fakat tepkiler....

artık ben de böyle düşünüyorum , yani bişeyler yaptıkça deli oluyorlar sanki , öyle bi izlenim oluşuyor bende

bu kadar tepkiden sonra cesaretim kırıldı. bazen sokakta aynı ortamda bakımlı kadınları görünce moralim bozuluyor, ben saçma sapan giysiler işe geliyorum

sonuçta bu geçici bir süreç. eşin de bu ortamı durumu elbette biliyordur ve senden hala bakım bekliyorsa biraz kalaslık yapmış olur. ben de 3 sene çok da doğu olmayan bir memlekette yaşadım işe giderken hiç etek giymedim ama evimde eşime karşı hep bakımlı oldum. bakımlılık sürekli şık giyinmek ve makyajla olmaz kişisel bakımını yaparsan zaten bakımlı kadınsındır. evde de eşine giyinir süslenirsin zaten 1 senen kalmış bu kadar dert etme derim.

artık ben de böyle düşünüyorum , yani bişeyler yaptıkça deli oluyorlar sanki , öyle bi izlenim oluşuyor bende

Bu hep böyledir kötüleyip ama sözle ama bakışla bezdirme politikası.
Sadece orada tanımadığın insanlarla değil yakın çevrende de görebilirsin.

Sarı saç diyince ğniden bi atkadaşım geliyo aklıma çok konuşur çıldırtırdı saç konusunda sarı saçlı insanları sevmez demediği kalmazdı bende dahilim buna.
Israrla saçlarımı siyah yapmamı sarı saçlı insanları sevmediğini saçını sarı yapanlarla konuşmadığını söylerdi .
Meğer babası izin vermiyomuş 30a geldi şimdi ancak saçını boyayabildi hemde beğenmediği o sarıya :)

Hayat bitane iyi değerlendirmek verimli kullanmak lazım ne istiyosan nasıl istiyosan öyle ol

Yok öle barbar bı zihniyet oldukları kesin bazı ayılar varki kot pantolon giyene bile konuşuyorlar ama ben takmiorum umrumda değil öle aptal bı zihniyet için kendimi kasamam hı dizde etek kolsuz vs bende giyemiorim ki giyebilsem bile o ağzının suyu akan iğrenç yaratiklarin bana bakmasına tahammül edemem onun içinde giyinmem ama masa sarı saç vs bu kdr takıntılı bir ortamda olmanız gerçekten zor cidden merak ettim doğunun neresindesiniz

:) :)

yok canım eşimin hiç öyle talepleri olmadı. kafana takma diyor hep ama ben öyle düşünüyorum işte :)

haklısın canım :)

Eşinize anlatın. Ben artık kendim olmak istiyorum diyin. Endişelerinizi, yaşadıklarınızı, mutsuzluğunuzu anlatın. Sonra da istediğinizi yapın. Millet konuşur konuşur susar, siz o hayatı yaşarsınız unutmayın. Bu hayata bir kere geldiğinizi ve başka bir hayatınız olmayacağını daha önce söyleyen olmuş muydu :) Kulaklarınızı tıkayın, o insanlarla arkadaş olmayın, kıskançlıklarına teslim olmayın bitti gitti. Gelsin mutluluk, gelsin özgüven!!! eşiniz da yanınızda ohhh nazar değmesin :)

oh ne güzel söyledin canım.. valla heralde o zaman özgüvenm geri gelecek, böyle depresyonda gibiyim çünkü :)))

Yazdim ama yetmedi

Ne alaka,
Sen hangi sifatla benim kiyafetime, sacima basima, topukluma topuksuzuma, minime uzunuma karisiyorsun, laf ediyorsun

Sen once kendi kiyafetine karis, bak, laf et kokulu

Allah yaratti demem vallahi yolarim

Acikcasi 1 yil sonra gideceksem ve esim bu durumdan rahatsiz degilse sacimi sari da yaprdim masa da. Onlarda boyle boyle gorecek bakimin namusla yada vs ile ilgili olmadigini. Ben ve esim mutluysak hirsizlik yapip hak yemiyorsam kime ne?

Acikcasi 1 yil sonra gideceksem ve esim bu durumdan rahatsiz degilse sacimi sari da yaprdim masa da. Onlarda boyle boyle gorecek bakimin namusla yada vs ile ilgili olmadigini. Ben ve esim mutluysak hirsizlik yapip hak yemiyorsam kime ne?
Haklısın canım eşimle de konuştuk ona da söyledim böyle böyle yapıcam diye . Heh şöyle takma işte istediğin gibi giyin istediğin gibi yap saçını bırak konuşsunlar dedi

Yazdim ama yetmedi

Ne alaka,
Sen hangi sifatla benim kiyafetime, sacima basima, topukluma topuksuzuma, minime uzunuma karisiyorsun, laf ediyorsun

Sen once kendi kiyafetine karis, bak, laf et kokulu

Allah yaratti demem vallahi yolarim
Eheheh ne güzel demişsin tatlım valla İnan söylesem iyi bi susarlar da insan diyemiyor.. o yüzden en güzeli değişikliğe başlamam ve bunu da onların idrak etmesi

Ben de kimsenin kıyafetine karisilmamasi taraftarıyım elbette.
Ancak bakımlı olmak demek illa sarı saç demek değildir ya da topuklu ayakkabı mini etek demek değildir.
Ama bu benim fikrim elbette.
Mesela bana göre doğal kumral saçın yerini hiçbir sarı saç tutamaz.
Mesele giyinmekse illa kot giymenize gerek yok ki.
Çok tarz pantolonlar var ne bileyim sifon gömlekler uzun elbiseler vs. seçenek çok kısaca.
Yani hem sinsi bakislardan uzak hem de şık olabilirsiniz.

Kişi Bakımlı olmayı önce kendi için yapar.buna başka anlam yükleyen insanların örümcek kafalarına da sinir oluyorum.(hayırdır bugün bi değişiksin v.s)
kendinizi nasıl ne şekilde görmek istiyorsanız öyle davranın süslenin bakımlı olun.bakmayın kim ne der ne düşür diye.hayatı kendiniz için yaşayın.

Ya viral reklam diye buna derim arkadaşlar kadın üşenmemiş helal olsun, bir kremle eşiyle arasını düzeltme senaryosu yazmış. Geçen de benzer biri böyle reklam yapmıştı artık direkt reklam yok konu aralarına sıkıştırıyorlar tekniği kapmışlar ehehe.

İstanbulda yaşamama rağmen diğerlerine göre kültür seviyesi oldukça düşük bir semtte yaşadığım için ben de aynı tepkileri alıyorum ne kadar moral bozucu olduğunun farkındayım ama cahille aynı seviyeye inmemek lazım takmamak lazım onlar da öyle bi kafada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…