daha bakımlı olmak istiyorum , fakat tepkiler....

Lütfen sinmeyin. Madem o insanlar çok edep haya biliyorlar bakışlarına nefislerine sahip çıksınlar. Nasıl istiyorsanız öyle giyinin. Öğrenecekler cinsel obje olmadığımızı. İnanın mesele kıyafet meselesi değil zihniyet bozuk çarşaf dahi giyseniz söyleyecek birsey bulurlar. Bu toplum henüz rüştünü ispat etmiş çalışıp bir yerlere gelmiş kadınlara saygı göstermeyi tam manasıyla kavrayamadı. Yolunuz açık olsun.

1 sene daha buradayız canım. ben de evde bakımlıolup eşimin karşısına öyle çıkıyorum bazen. adam böyle de görsün beni diye
siyah opak corap diz ustu etekle ad cıkartıcak safhaya geldiyse cok zor basa cıkmak bazen oturdugunuz muhit boyledir ama is cevresi rahattır tamam bir sekilde uzun kaban vs idare edersiniz ama sizi her koldan sarmıslar bana gore de kimseyi takmayın bosverin giyinin derim ama sacma sapan laflar cıkartıp sizi esinizi zor duruma sokmasınlar bir sene daha dayanırdım ben sonra hızla ordan uzaklasırdım donmemek uzere

ne güzel konuştun canım yaa , valla buraya yazmak iyi geliyor , insana bi cesaret geliyor hay ağzına sağlık, bu arada afiyet olsun

sağolasın canım. evet böyle giyinince de buluyorlar söyleyecek bişey. kıyafetine değil de başka şeylere takıyorlar, zihniyetleri böyle ...

Ben de bahsettiğiniz gibi bir yerde çalıştım iki yıl..ama saçlarımı kiremit kırmızısına boyalı yaşadım uzun süre:)
Boşverin insanları,kendinizi iyi hissetmeye bakın

Allah nasip etsin de burdan 1 yıl sonra gidelim.. hepsi aynı düşüncede tatlım. ama hepiniz o kadar güzel cesaret verdiniz ki, ağzınıza sağlık.. yaz da geliyor. bişeylere başlamam gerekiyor cesaret edip

eşin yanında olmasa tek başına öyle bir yerde yaşasan çekinmen daha bir normal gelirdi. evli barklı kadınsın özgürsün kime ne ya. onlar baktıkça sen daha kendin gibi ol milleti susturmasını da bil bence. sen böyle yaptıkça yola getirdikleri için doğru bişey yapıyolarmış gibi mutlu bile oluyolardır emin ol.

Ben de bahsettiğiniz gibi bir yerde çalıştım iki yıl..ama saçlarımı kiremit kırmızısına boyalı yaşadım uzun süre:)
Boşverin insanları,kendinizi iyi hissetmeye bakın
ben de sarı istiyorum . hatta cesaretimi kırdığımda saçımı boyatıp, güzel pantlon ve gömlek, bi de topuklu ayakkabı giyip öyle gelicem işe

kesinlikle haklısın canım,, böyle paspallaşmam onları mutlu ediyordur..

ben ilk etapta çalıştığınız ortam ve çevre tamamen bu konuda sert düşünceler ve yapıya sahip gibi algılamıştım ama bahsettiğiniz gibi bakımlı insanlar varsa bence sizde çokta söylenenlere yada bakışlara aldırış etmeyin zamanla alışırlar onlarda. görmezden gelin

Ayy eşin de bi şey demiyormuş sen neden onların eleştirilerine göre hareket ediyorsun?
Mesela "hayırdır ne bu saçlar" dediklerinde ne cevap verdin?
Ya da "uzunsun neden topuklu giyiyorsun" dediklerinde ne dedin?

"eşim böyle giyinmemden hoşlanıyor, eşim saçlarımı böyle seviyor, canım yapmak istedi, canım giymek istedi, size mi sormam lazımdı ne giyeceğimi" vs vs... Neden böyle cevaplar vermiyorsun?

kendileri yapamadıkları veya erkekler kendi ailelerinde görmedikleri için bence içten içe hazmedemiyorlar sorun bu. doğulu olsun veya olmasın insan insan olduktan sonra başka insanlara ve hayat tarzlarına saygı göstermek zorunda bence

Ben anlayamadım evliyim dediniz değil mi peki çevrenizde kimse evli olduğunuzu bilmiyor mu? evli bir kadına hayırdır anlayalım fala neden nasıl diyorlar ki bekar insan değilsiniz ki birşey anlasınlar? be hiç taviz vermezdim kişiliğimden ve tarzımdan. Adını nasıl çıkaracaklarmış eşin var evin var Allah aşkına yani. Cevap veremiyor musunuz?

Bugün o kadar üzüldüm ki neredeyse okuduğum 10 konunun 5 tanesinde elalem ne der diye insanlar yapmak istediklerini yapmıyorlar. Takmayın bu kadar milleti. Siz bir bireysiniz. Kimse sizi sevmeyebilir sevmek de zorunda değildir. Boşverin dilediğiniz herşeyi gönlünüzce yapın

yok canım işyerindekiler bakımlı değil. sokaktaki bakımlı insanları görünce kendimi eksik hissediyorum diyorum. işyerindekilerin düşünceleri çok sert ve önyargılılar

etek giydiğim dönemde bekardım canım. evlendiğimde de topuklu ayakkabı neden giyiyormuşum diye laf söylüyorlar, bi değişikler yaa. onlar paspal diye benim de öyle olmamı istiyorlar belli ki, hoşş, başardılar da...

yok canım işyerindekiler bakımlı değil. sokaktaki bakımlı insanları görünce kendimi eksik hissediyorum diyorum. işyerindekilerin düşünceleri çok sert ve önyargılılar
Bazı yöreler ve bölgeler dediğin gibi daha katı haklısın. Belki İstanbul yada İzmir'deki rahatlığı yaşayamazsın ama belli ölçüde yapılabilir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…