- 27 Ocak 2016
- 1.181
- 1.844
- 30
-
- Konu Sahibi pamukkksekerrr
Lütfen sinmeyin. Madem o insanlar çok edep haya biliyorlar bakışlarına nefislerine sahip çıksınlar. Nasıl istiyorsanız öyle giyinin. Öğrenecekler cinsel obje olmadığımızı. İnanın mesele kıyafet meselesi değil zihniyet bozuk çarşaf dahi giyseniz söyleyecek birsey bulurlar. Bu toplum henüz rüştünü ispat etmiş çalışıp bir yerlere gelmiş kadınlara saygı göstermeyi tam manasıyla kavrayamadı. Yolunuz açık olsun.merhaba kızlar.. bir derdim var. 26 yaşında 172 boyunda 54 kiloyum. fiziki olarak iyi sayılırım. yaklaşık 1 buçuk yıllık güzel giden bi evliliğim var. doğuda görev yapıyorum. ( 1 yıl sonra atamamız olacak inşallah ).. fakat bulunduğum yerdeki insanların kültürü gereği saçı açık insanlara veya bakımlı insanlara karşı tepkiler had safada.. ben de buradaki insanların bakışları yüzünden bakımsızlığı iyice ele aldımkendimi paspal hissediyorum resmen. daha önce diz üstü etek ve bacaklarımı göstermeyen siyah opak çorap giyerek işe geldiğim için neredeyse adımı çıkaracakları o dereceye gelmişti, bi iki kişiden duymuştum hakkımda konuştuklarını.. o zamandan beri bi gerginlik var üstümde , resmen çoğu zaman sweet ve kotla geliyorum işe.. ama bu durumdan çok rahatsızım.
çoğu zaman saçımı bile yapmıyorum artık , topuz yapıp ya da at kuyruğu yapıp çıkıyorum, saçıma maşa yaptığım zaman bile bi arkadaş hayırdır ne bu saçların , bişey mi var demişlerdi. sana ne be arkadaşım , bişey var veya yok, saçımı yaparken de mi size hesap vericem yaa !! topuklu bot giyiyorum, sen uzunsun niye böyle giyniyorsun diyorlar. valla bıktım artık.
çok sinirleniyorum kızlar bu duruma. e her erkek gibi benim eşim de bakımlı kadınlardan hoşlanıyor, biliyorum ,haklı da .. sabah işe gelicez , ben bi kot sweet , saçlar at kuyruğu hadi bakalım işe...dolayısıyla eşim de her gün yanında bakımsız bi kadın görüyor.. bu kadar önyargılı ve hayatımı didik didik inceleyen insanların içinde bunu nasıl başarıcam
mesela saçım kumral , ben saçımı sarı yapmak ,istiyorum. kafamda kaç aydır dolanıyor. ama cesaret edemiyorum. ben de şıkır şıkır gömlek, pantolon, topuklu ayakkabı giymek istiyorum, saçımı dalgalı yapmak istiyorum.. cesaret edemiyorum, ölü gibiyim , nasıl davranmam gerek , nolur yardım edin.
siyah opak corap diz ustu etekle ad cıkartıcak safhaya geldiyse cok zor basa cıkmak bazen oturdugunuz muhit boyledir ama is cevresi rahattır tamam bir sekilde uzun kaban vs idare edersiniz ama sizi her koldan sarmıslar bana gore de kimseyi takmayın bosverin giyinin derim ama sacma sapan laflar cıkartıp sizi esinizi zor duruma sokmasınlar bir sene daha dayanırdım ben sonra hızla ordan uzaklasırdım donmemek uzere1 sene daha buradayız canım. ben de evde bakımlıolup eşimin karşısına öyle çıkıyorum bazen. adam böyle de görsün beni diye
ne güzel konuştun canım yaa , valla buraya yazmak iyi geliyor , insana bi cesaret geliyorvalla bende baslamaliyim. hamilelik bebek sonra tekrar hamilelik sacimin acik halini unuttum valla. suanda bu postu simit cikolata yiyerek yaziyorum o tartisilmasi gereken ayri konu. ya bebegin olunc zaten birakiyorsun konusanlara he de gec ya... bosverrr... ilk i yerimde satis danismaniydim elbise giyiyorum diye muhasebe muduru patronu ayartmaya calisiyorum diye laf cikarmisti. patronun odasina cagirtip sormustum birdaha da konusamamisti vay be ne gunlerdi. sonra kendisinin zimmetine para gecirdigi aciga cikmisti. patron 60 ben 24 yasindaydim tey teyyyy... sallama bosver. neyse ben cikolata simit sut uclume donuyorum. sende bu esnada internetten ayakkabi modellerine bak.
sağolasın canım. evet böyle giyinince de buluyorlar söyleyecek bişey. kıyafetine değil de başka şeylere takıyorlar, zihniyetleri böyle ...Lütfen sinmeyin. Madem o insanlar çok edep haya biliyorlar bakışlarına nefislerine sahip çıksınlar. Nasıl istiyorsanız öyle giyinin. Öğrenecekler cinsel obje olmadığımızı. İnanın mesele kıyafet meselesi değil zihniyet bozuk çarşaf dahi giyseniz söyleyecek birsey bulurlar. Bu toplum henüz rüştünü ispat etmiş çalışıp bir yerlere gelmiş kadınlara saygı göstermeyi tam manasıyla kavrayamadı. Yolunuz açık olsun.
Allah nasip etsin de burdan 1 yıl sonra gidelim.. hepsi aynı düşüncede tatlım. ama hepiniz o kadar güzel cesaret verdiniz ki, ağzınıza sağlık.. yaz da geliyor. bişeylere başlamam gerekiyor cesaret edipsiyah opak corap diz ustu etekle ad cıkartıcak safhaya geldiyse cok zor basa cıkmak bazen oturdugunuz muhit boyledir ama is cevresi rahattır tamam bir sekilde uzun kaban vs idare edersiniz ama sizi her koldan sarmıslar bana gore de kimseyi takmayın bosverin giyinin derim ama sacma sapan laflar cıkartıp sizi esinizi zor duruma sokmasınlar bir sene daha dayanırdım ben sonra hızla ordan uzaklasırdım donmemek uzere
ben de sarı istiyorumBen de bahsettiğiniz gibi bir yerde çalıştım iki yıl..ama saçlarımı kiremit kırmızısına boyalı yaşadım uzun süre:)
Boşverin insanları,kendinizi iyi hissetmeye bakın
kesinlikle haklısın canım,, böyle paspallaşmam onları mutlu ediyordur..eşin yanında olmasa tek başına öyle bir yerde yaşasan çekinmen daha bir normal gelirdi. evli barklı kadınsın özgürsün kime ne ya. onlar baktıkça sen daha kendin gibi ol milleti susturmasını da bil bence. sen böyle yaptıkça yola getirdikleri için doğru bişey yapıyolarmış gibi mutlu bile oluyolardır emin ol.
Mmmmm..misss boyat,giyin gitsinben de sarı istiyorum. hatta cesaretimi kırdığımda saçımı boyatıp, güzel pantlon ve gömlek, bi de topuklu ayakkabı giyip öyle gelicem işe
oo süpersinMmmmm..misss boyat,giyin gitsinbenim de minnak bi kuzum var bi aylık,kiloları bi atayım dönüşüm muhteşem olacak
ben ilk etapta çalıştığınız ortam ve çevre tamamen bu konuda sert düşünceler ve yapıya sahip gibi algılamıştım ama bahsettiğiniz gibi bakımlı insanlar varsa bence sizde çokta söylenenlere yada bakışlara aldırış etmeyin zamanla alışırlar onlarda. görmezden gelinmerhaba kızlar.. bir derdim var. 26 yaşında 172 boyunda 54 kiloyum. fiziki olarak iyi sayılırım. yaklaşık 1 buçuk yıllık güzel giden bi evliliğim var. doğuda görev yapıyorum. ( 1 yıl sonra atamamız olacak inşallah ).. fakat bulunduğum yerdeki insanların kültürü gereği saçı açık insanlara veya bakımlı insanlara karşı tepkiler had safada.. ben de buradaki insanların bakışları yüzünden bakımsızlığı iyice ele aldımkendimi paspal hissediyorum resmen. daha önce diz üstü etek ve bacaklarımı göstermeyen siyah opak çorap giyerek işe geldiğim için neredeyse adımı çıkaracakları o dereceye gelmişti, bi iki kişiden duymuştum hakkımda konuştuklarını.. o zamandan beri bi gerginlik var üstümde , resmen çoğu zaman sweet ve kotla geliyorum işe.. ama bu durumdan çok rahatsızım.
çoğu zaman saçımı bile yapmıyorum artık , topuz yapıp ya da at kuyruğu yapıp çıkıyorum, saçıma maşa yaptığım zaman bile bi arkadaş hayırdır ne bu saçların , bişey mi var demişlerdi. sana ne be arkadaşım , bişey var veya yok, saçımı yaparken de mi size hesap vericem yaa !! topuklu bot giyiyorum, sen uzunsun niye böyle giyniyorsun diyorlar. valla bıktım artık.
çok sinirleniyorum kızlar bu duruma. e her erkek gibi benim eşim de bakımlı kadınlardan hoşlanıyor, biliyorum ,haklı da .. sabah işe gelicez , ben bi kot sweet , saçlar at kuyruğu hadi bakalım işe...dolayısıyla eşim de her gün yanında bakımsız bi kadın görüyor.. bu kadar önyargılı ve hayatımı didik didik inceleyen insanların içinde bunu nasıl başarıcam
mesela saçım kumral , ben saçımı sarı yapmak ,istiyorum. kafamda kaç aydır dolanıyor. ama cesaret edemiyorum. ben de şıkır şıkır gömlek, pantolon, topuklu ayakkabı giymek istiyorum, saçımı dalgalı yapmak istiyorum.. cesaret edemiyorum, ölü gibiyim , nasıl davranmam gerek , nolur yardım edin.
yok canım işyerindekiler bakımlı değil. sokaktaki bakımlı insanları görünce kendimi eksik hissediyorum diyorum. işyerindekilerin düşünceleri çok sert ve önyargılılarben ilk etapta çalıştığınız ortam ve çevre tamamen bu konuda sert düşünceler ve yapıya sahip gibi algılamıştım ama bahsettiğiniz gibi bakımlı insanlar varsa bence sizde çokta söylenenlere yada bakışlara aldırış etmeyin zamanla alışırlar onlarda. görmezden gelin
etek giydiğim dönemde bekardım canım. evlendiğimde de topuklu ayakkabı neden giyiyormuşum diye laf söylüyorlar, bi değişikler yaa. onlar paspal diye benim de öyle olmamı istiyorlar belli ki, hoşş, başardılar da...Ben anlayamadım evliyim dediniz değil mi peki çevrenizde kimse evli olduğunuzu bilmiyor mu? evli bir kadına hayırdır anlayalım fala neden nasıl diyorlar ki bekar insan değilsiniz ki birşey anlasınlar? be hiç taviz vermezdim kişiliğimden ve tarzımdan. Adını nasıl çıkaracaklarmış eşin var evin var Allah aşkına yani. Cevap veremiyor musunuz?
Bazı yöreler ve bölgeler dediğin gibi daha katı haklısın. Belki İstanbul yada İzmir'deki rahatlığı yaşayamazsın ama belli ölçüde yapılabilir diye düşünüyorumyok canım işyerindekiler bakımlı değil. sokaktaki bakımlı insanları görünce kendimi eksik hissediyorum diyorum. işyerindekilerin düşünceleri çok sert ve önyargılılar