daha bakımlı olmak istiyorum , fakat tepkiler....

topuklu ayakkabıma laf ettiklerinde, ne yani uzun olabilirm ama ben topuklu ayakkabıyı seviyorum dedim. şimdi de başaldılar sen çok kilo verdin , çok zayıfladın, spor yapma , iyice eriyeceksin filan... yani her türlü bişey buluyorlar canım. ayrıca ben sporu zayıflamak için bile yapmıyorum, fit kalmak istiyorum hepsi bu. ama anlatamadım bile söz konusu insanlara

Bazı yöreler ve bölgeler dediğin gibi daha katı haklısın. Belki İstanbul yada İzmir'deki rahatlığı yaşayamazsın ama belli ölçüde yapılabilir diye düşünüyorum
burdan muhtemelen Edremite veya Çanakkale ye gidicez Allah nasip ederse canım. Orada daha rahat olurum diye düşünüyorum

öyle canım.. eşim bazen beni teselli etmek için diyor.. onların eşleri veya ailesi buna karşılar, istediklerini yapamıyorlar, sen yapınca da göze batıyorsun, sana laf söyleyerek sindirmeye çalışıyorlar diyor, doğru diyor.. burdaki kaç kişiden okuduysam, milleti dinleyince hiç bişey iyi gitmiyor

orada bu olmaz. basına iş acarsın.bekle.

orada bu olmaz. basına iş acarsın.bekle.

Bende dogu görevinde sizin yaşadiginiz zorluğu yaşadim sirf Izmirliyim diye bile bir süre laf söz söylendi hissettirildi ama ben hep bu sizin düşünceniz ben böyleyim bana eşim bile saygı gösterip karışmıyorken kimse karışamaz dedim ve bunu her ortamda tekrarladım asla kendimden ödün vermedim hatta izin günlerimde izmire ucakla kuaföre gelip saçımı boyatıp dönmüşlüğüm var. Evet bir süre zorluk çok yaşadım ama sonra baktım ki susuyorlar ve onlarda zamanla kendilerine ceki düzen vermeye başladı yani siz müdahale ettirmezseniz kimsede edemez. Umarım istediginiz yere tayininiz çıkar ve özgürce yaşarsınız bende şimdi İzmirdeyim ve inanin çok tatlı anı olarak hepsi kaldı.

inşallah canım yaa. ne güzel yapmışsın, kırmışsın cesaretini , susturmuşsun herkesi... ben de buradaki tüm arkadaşların dediği gibi kendimi değiştirmeye başlıycam

oraya tayinle gittiğin gunden itibaren yapacaktın ,
ve seni öyle kabul edeceklerdi , bakımlı birilerini görünce özenıyorum diyorsun demek kimseleri takmayan bayanlar ve onlar suslenıyor ,
evet ben çok takıyorum zaten kafama , ben de başlıycam ufak ufak.. ama ilk önce saçımdan başlıycam

Eğitimli birinin üstelik memleketi olmayan bir yerde insanlar ne der diye yaşamasına anlam veremedim. Sonuçta kot swit giyseniz de dizüstü etek kalın çorap giyseniz de, saçınızı boyatsaniz da boyatmasaniz da , şekil verseniz de hiç taramasaniz da açık yani tesettürlü olmayan bir hanimsiniz. Arada bir fark yok yani kendinize eziyet etmenize gerek yok. Ha kapalı olsanız saçınızı birden açsaniz bu napıyor derler o da kafasına takar üzülür belki. Ama siz zaten açiksiniz ki fark yok. Sadece kendinize eziyet etmiş oluyorsunuz başkalarına göre kendinizi kısıtlayarak.

Sana gelip neden bu sekildesin dediler mi
Benimde annem babam dogu anadolulu.memlekete gitttiklerinde giderim bazen.
Her yanin estetik.kasim gozum dudagim memem.
Giyimimde o memlekette gorulmemis 1 tarzdir.
Anne tarafi kuzenler akrabalarda saci acik insan bile yok.
Kimse 1 imada bulunmadi kimse 1 sey demedi.diyemez.
Aynisinin tersini annem yasadi.babam asker kokenli dedem generaldi ailede kapalilik diye 1 sey yok annem haci hoca bir kadin.daha 1 defa elestirmeyi birakin elestirerek bakan olmadi.
Siz kendiniz rahatsiz oluyorsunuz buyuk ihtimalle.

bence abartıyosun.
Ben istanbuldan Vana gelin gittim. Ve ojesiz rujsuz parfümsüz bir gün bile gezmedim. Topuklu ayakkabısız 10 dakikalık yola bile gitmedim. Ne tepki alırım ki? Kime ne? Üstelik doğudaki bayanlar çok süslü çok bakımlılar.

Bakimli olmak istiyorsan ol canim benim,
Elalem ne der olayi bizim ulkemizden baska hangi ulkede vardir cok merak ediyorum.
Bizi oyle bir esir almis ki ...
Istedigin gibi giyin,gez toz, yaptigin eylem illegal olmadigi surece kime ne..
Sen abuk sabuk insanlari takmamayi ogren,
Ne haddine onlarin ki senin tarzina karisirlar yadirgarlar
Dogudan batiya dondugunde yine seni yipratmaya calisan zihinlerle karsilasacaksin,hic bitmeyecek emin ol
Takmamayi ogren , relax

Çok saçma ya. VANDA yasıyorum Vanda.. İstediğimi giydm gezdim süslendim. Ya kırmızı ruj sürüp gezdim dar tayt giydim gezdim. Sen opak çorap bilmrm ne ondan bahsediyosun ya.

Sen nerdesin canım?

Çok gereksiz bu gerginlik . Orada alışmışlar paspasllığa durum bu.
Siz oralı değilsiniz onlar gibide değilsiniz nasıl olsa konuşuyolar istediğiniz gibi giyinip süslenin.
Emin ol 1 yıl sonra sadece sen onları hatırlıycaksın onlar seni değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…