merhaba kızlar.. bir derdim var. 26 yaşında 172 boyunda 54 kiloyum. fiziki olarak iyi sayılırım. yaklaşık 1 buçuk yıllık güzel giden bi evliliğim var. doğuda görev yapıyorum. ( 1 yıl sonra atamamız olacak inşallah ).. fakat bulunduğum yerdeki insanların kültürü gereği saçı açık insanlara veya bakımlı insanlara karşı tepkiler had safada.. ben de buradaki insanların bakışları yüzünden bakımsızlığı iyice ele aldım
kendimi paspal hissediyorum resmen. daha önce diz üstü etek ve bacaklarımı göstermeyen siyah opak çorap giyerek işe geldiğim için neredeyse adımı çıkaracakları o dereceye gelmişti, bi iki kişiden duymuştum hakkımda konuştuklarını.. o zamandan beri bi gerginlik var üstümde , resmen çoğu zaman sweet ve kotla geliyorum işe.. ama bu durumdan çok rahatsızım.
çoğu zaman saçımı bile yapmıyorum artık , topuz yapıp ya da at kuyruğu yapıp çıkıyorum, saçıma maşa yaptığım zaman bile bi arkadaş hayırdır ne bu saçların , bişey mi var demişlerdi. sana ne be arkadaşım , bişey var veya yok, saçımı yaparken de mi size hesap vericem yaa !! topuklu bot giyiyorum, sen uzunsun niye böyle giyniyorsun diyorlar. valla bıktım artık.
çok sinirleniyorum kızlar bu duruma. e her erkek gibi benim eşim de bakımlı kadınlardan hoşlanıyor, biliyorum ,haklı da .. sabah işe gelicez , ben bi kot sweet , saçlar at kuyruğu hadi bakalım işe...dolayısıyla eşim de her gün yanında bakımsız bi kadın görüyor.. bu kadar önyargılı ve hayatımı didik didik inceleyen insanların içinde bunu nasıl başarıcam
mesela saçım kumral , ben saçımı sarı yapmak ,istiyorum. kafamda kaç aydır dolanıyor. ama cesaret edemiyorum. ben de şıkır şıkır gömlek, pantolon, topuklu ayakkabı giymek istiyorum, saçımı dalgalı yapmak istiyorum.. cesaret edemiyorum, ölü gibiyim , nasıl davranmam gerek , nolur yardım edin.