daha bakımlı olmak istiyorum , fakat tepkiler....

Zaten zamanında konuşmuşlar. Şimdi siz kara çarşafa da bürünseniz, o beyinlerde açık giyinen kadın olarak kaldınız. Bence oluşan bu algıyı hiç bozmayın.Sizi bu halinizle kabul etsinler.
Eşiniz de sizinle aynı fikirdeyse boşverin. En güzel yıllarınızı milletin zırvalarıyla doldurmayın.
Tayininiz çıktı gittiniz diyelim, bu millet sizi 5 yıl sonra hatırlamaz bile.Siz gençliğinizden,güzelliğinizden bu tür insanlar yüzünden hiçbir şey anlamamış olacaksınız.Yılların nasıl avucunuzdan böyle hızlı kaydığına inanamayacaksınız.
Sizin yerinizde olsam ahlaki ölçüler çerçevesinde istediğim gibi giyinir, makyajımı ,saçımı yapardım.
Sanki böyle bakımsız gidiyorsunuz da onlar gördüklerinde size madalya mı takıyor?Yok .Gidin onlara sorun ;hakkınızda hala ilk günkü fikirleri sabit olarak takılı kalmıştır..

yok canım işyerindekiler bakımlı değil. sokaktaki bakımlı insanları görünce kendimi eksik hissediyorum diyorum. işyerindekilerin düşünceleri çok sert ve önyargılılar
Asla tarzınızdan ödün vermeyin siz doğru olduğunuz sürece kimse zarar veremez bir konuşur iki konuşurlar ve zamanla sizin düzgün bir insan olduğunuzu mutlaka farkederler, konuşanlardan kimisi utanır kimisi devam eder devam edenleri de sallayın gitsin siz zaten yaşam tarzınızla hepsinin cevabını vermiş olacak ayrıca bakımlı bayanların onların geri kafalarında düşündükleri gibi kötü kadın olmadığını da göstermiş olacaksınız herkes sizin tarzınıza alışmalı

Biraz acarmisiniz canim merak ettigim icin soruyorum hani 30 yil dile kolay mesala evlilikte ne oldu ders cikaralim kendime diye bizde ayni hatalari yapmamak icin
Evliligimde boyle bir sorun yasamadim esim sorunlu biri degil genel olarak.kendi annem ablam tarafindan bastirildim yaptigim hersey elestirildi ben para biriktiremem aptalim ozguvenim yok beceremem onlari heryerde rezil ederim cahilim giyinmeyi bilmem oturmayi kalkmayi bilmem vs liste uzar gider yillarca biz seninle ne yapacagiz dediler evlendim hala yakamdan dusmediler biriktirdigim parayi onlara vermemi istiyorlar ilerde bosanirsam esim alirmis yarisini bosanmayi dusunmuyorum diyorum hala bir kontrol altina alma ihtiyaci duyuyorlar cunku ben hep itaat ettim takiii ikinci bebegimi dogurana kadar...cok yorgunum kendi hayatimi yasayamadigim icin elalem ne der aile ile gorusmek zorundasin elalem ne der onu giyme sen annesin bosanirsan evlenemezsin kizlarin var elalem ne der daha cok ornek var

Ya hu bir derler iki derler üçüncude alisitlar.

Hayrola diyenlere canim boyle istedi diyip kestirip atin.

Sozlere takilmadan devam edin sonra onlarda alisir.

ben nerede yaşadığımı belirtmek için öyle yazdım isim vermemek için.. bizim işyerinde yaşanan olaylar bunlar. benden hariç bi arkadaşa daha etek giydiği için garip garip baktıklarını gördüm.. yani bu zihniyetle alakalı bi durum. kadlı ki etek mini filan da değildi, benimki de onunki de..

eşim geliyor buraya arada , benim önce kendimi değiştirmem lazım canım

bugun saçım maşalı geldim

teşekkürler canım

Ay buda dertmi Allah aşkına..suslen puslen kime ne..Yok eşim de bakımlı bayan görmek istemişte..Evde yap esine karşı, istediğin bakimi.bahanen ne ?evdede duvarlar mı laf eder tövbe tövbe..
ben söyledim zaten bi mesajımda eşime karşı evde öyle olduğumu. ben dışarda kendim için giyiniyorum ya ad giyinmek istiyorum diyeyim. başkası beni beğensin diye değil. konuyu açmamaın sebebi de bu kendimi bu şekilde bakımsız hissettiğim için..

sağol canım

haklısın canım bugun saçıma maşa yaptım kumaş pantolon ve gömlek giyerek geldim

Boyunuz uzun, fiziğiniz güzel, bakımli bir kadınsiniz. Kiskaniliyorsunuz.

Nerede olursanız olun güzel kadinsaniz kiskanilirsiniz bazı insanlar tarafından.
Aradaki tek fark , orada dile vuruyor, buralarda göze vuruyor duyguları :)
..

Bulunduğunuz ortama göre giyinmek gereklidir çoğu zaman. Dekolteye, mini eteğe müsait olmayan bir yere yaşıyorsak , elbette dikkatli olmalıyız. Aman kime ne , ne giyersem giyerim olmuyor tabiki.

Ancak , saçınızı boyamak, fönlemek v.s gibi gerekli bakimlar için kimseye hesap vermeyin. Gülün geçin.
Zaten bir sene sonra gideceğiniz bir yere için fazla önem veriyorsunuz.

Ayrıca yapmayıp yapmayıp, birden suslenirseniz daha çok dikkat çeker. Hep süslü gidin alışırlar. Bakımlı olmadiginizda şaşırsınlar :)

Hayat senin tercihler senin,sürekli çevremize göre hareket edecek olursak ,kendimiz olmaktan çıkarız,içinden nasıl geliyorsa öyle yapmalısın ,o zaman mutlu olur mutlu edersin.üç beş konuşup öyle benimseyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…