- 17 Eylül 2015
- 692
- 1.466
- Konu Sahibi Khalesinil
Günaydın Kızlar,
Biz değerliyiz ama evlatlarımızda belli bir yaşa kadar anneye yapışık..
Her istediğini istediği anda karşılayan bir anne isen ondan da mızmızlanıyor olabilir. Sana naz yapıyordur..
Ağlamalarının altında yatan bir sebep olabilir. Onu sensizlikle cezalandırma.. sebebini anlamaya çalış.. Belliki ağlayarak dikkatinizi çekmeye çalışıyor..Kedim ameliyat oldu geçen hafta onunla ilgilendim okula git gel parka alışverişe derken zaman çok hızlı geçiyor. Ay dün hepsiburadadan alışveriş yaptık 1900 tl cif temizlik havluları yağ çözler vs 3 al 2 öde vardı . Depoya koyacağım kullanırız uzun süre dedim . Haftasonu arkadaşlarla mangala gittik. Oğlumun herşeyi sorun haline getirmedi bıktırdı artık böyle ağlaması evde huzursuzluk yaratıyor . Lego yapıyoruz parça çıktı kırıldı diye ağlıyor en basiti . Okul dönüşleri öğleden sonra park bisiklet Lego etkinlik . Bugün de Lego yapmak istemiyorum dedim 100 kez ağladı . Valla artık evde istemediğim bir şeyi kim olursa olsun yapmayacağım buda yeni kararım. Birkaç gün önce birkaç paket vitamin aldım onlar kargoda geliyorlar . Kasko yenilendi 11 bin tl 9 taksit .
Biz değerliyiz ama evlatlarımızda belli bir yaşa kadar anneye yapışık..
Her istediğini istediği anda karşılayan bir anne isen ondan da mızmızlanıyor olabilir. Sana naz yapıyordur..