- 30 Eylül 2022
- 2.521
- 3.393
- 63
Ben günde 3 progestan fitil bir proluteks 25 mg iğne kullanmıştım kanama lekelenme olursa haftada bir proluton Depot yaparız demişlerdi ilaçlar değişebilir doktorunuza danışın şikayetlerinizi söyleyin kalp atışını duyduktan sonra inşallah yavasy yavaş kesilecek bu iğneler öyle düşünün stres yapmayın kafanızı dağıtmaya bacağınızı düşünmemeye çalışın çok çabuk geçer inşallah bebeğinize odaklanınSorarım Allah razı olsun inşallahyok fitil kullanmıyorum hiç vermedi progestan 50 mg kalça olan da 3 günde iki ampul şeklinde kullanıyorum
Çok çok geçmiş olsun iğne yapılırken bir acı hissetmedim ben sadece eve geldiğimde yanlış yere vurduğunu fark ettim ve daha sonrasında ağrı başladı asla morarmadi Beyin sinir cerrahisi gördü kimyasal olarak ilacın etkisini bilemiyoruz sinire yakın yapmış dedi ama kötü bir ongörüm yok dedi muayene etti his kaybı olmadığını söyledi 1 hafta oldu hala titreme ağrı var uzun sürer dedi ama geçer dedi inşallah dediği gibi olur da zamanla tamamen geçer bir sıkıntı kalmazBu aynı iğne bende de 1 kere böyle yaptı, hem yağlı yapıda hem de hemşirenin eli ağırdı. iğne yapılırken ani acı ve bacakta uyuşukluk hissetmediyseniz ciddi sıkıntı yoktur ben eve geldim biraz sızlıyordu, 2 gün sonra bi ağrı başladı ilaç dağılmamış ve morarma yapmış oturup kalkarken destek alıyordum yürürken zorlanıyordum, 1 tüp kas gevşeltici krem bitirdim alkol ile ovup durdum 2 hafta da anca geçti. Ama yani çok zordu koltuğa bile yan oturuyordum.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Allah kalbinizin güzelliğini kucağınızi hayırlısıyla sağlıkla doldurarak versin inşallahBen günde 3 progestan fitil bir proluteks 25 mg iğne kullanmıştım kanama lekelenme olursa haftada bir proluton Depot yaparız demişlerdi ilaçlar değişebilir doktorunuza danışın şikayetlerinizi söyleyin kalp atışını duyduktan sonra inşallah yavasy yavaş kesilecek bu iğneler öyle düşünün stres yapmayın kafanızı dağıtmaya bacağınızı düşünmemeye çalışın çok çabuk geçer inşallah bebeğinize odaklanın
Aslında düzgün yapıldığı zaman hiç bir sıkıntı olmuyor gerçekten yapan hemşire çok önemli çok çok geçmiş olsun geçmiş gitmiş en azındanMorarma yavaş yavaş oldu bende sonra sarardı geçmesine rağmen çok sızlıyordu tamamen iyileşmesi çok uzun sürüyor off hatırlamak bile istemiyorum.
Aslında baktım ilkiyle neredeyse aynı hizalarda. İlkinde sıkıntı yasamamistim tabi farklı kişiler yaptı. Bugün azalmakla birlikte hala zorlanıyorum. Üstelik transferim var pzt ama bacaklarımı açamayacak kadar ağrı yapıyor çok korkuyorum yarında yapıldıktan sonra be olacak diyeNereye vurduguna bakın üst tarafa vurması gerekiyor bende devam ediyor ağrı ve titreme doktor şimdilik bir his kaybı olmadigini söylüyor zamanla geçeceğini söylüyor inşallah dediği gibi olur diğer kalçama kaldım tek o kalcamda beze oldu çok acıyor yarın ignem var korkuyorum bende
Sizinde bi an önce geçer inşallah, çok uzun sürerse de endişelenmeyin. geçmiyo diye 2 kere hastaneye 1 kere sağlik ocağına gittim yine de bisey değişmedi kendi kendine geçti.Aslında düzgün yapıldığı zaman hiç bir sıkıntı olmuyor gerçekten yapan hemşire çok önemli çok çok geçmiş olsun geçmiş gitmiş en azından
Ayni hizalardaysa yanlış bölge değil o zaman benim diğer tarafım gibi üst üste gelmiş olabilir ağrımayan kalcaniza yaptırın bölge yanlış değilse beze de yoksa geçici bir şeydir inşallah transferiniz hayırlı olsun inşallah mucizeniz sağlıkla hayırlısyla sımsıkı tutunur size inşallahAslında baktım ilkiyle neredeyse aynı hizalarda. İlkinde sıkıntı yasamamistim tabi farklı kişiler yaptı. Bugün azalmakla birlikte hala zorlanıyorum. Üstelik transferim var pzt ama bacaklarımı açamayacak kadar ağrı yapıyor çok korkuyorum yarında yapıldıktan sonra be olacak diye
Teşekkür ederim Allah razı olsun inşaallahSizinde bi an önce geçer inşallah, çok uzun sürerse de endişelenmeyin. geçmiyo diye 2 kere hastaneye 1 kere sağlik ocağına gittim yine de bisey değişmedi kendi kendine geçti.
Öyle duygusal Bi anımda mesajınızı okuyorum ki inşallah amin Allah tüm zorluklarına dayanma gücü veriyor. Bi mutlu haberi alsam herseyi unuturum sankiAyni hizalardaysa yanlış bölge değil o zaman benim diğer tarafım gibi üst üste gelmiş olabilir ağrımayan kalcaniza yaptırın bölge yanlış değilse beze de yoksa geçici bir şeydir inşallah transferiniz hayırlı olsun inşallah mucizeniz sağlıkla hayırlısyla sımsıkı tutunur size inşallah
Allah'ım herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallahÖyle duygusal Bi anımda mesajınızı okuyorum ki inşallah amin Allah tüm zorluklarına dayanma gücü veriyor. Bi mutlu haberi alsam herseyi unuturum sankiinşallah hepimizin süreçleri mutlulukla sonuclansi Transferime 24 saat kaldı tam olarak, sizinki yapılmış miydi ?
Yaa çok sevindim inşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Ne zaman olmuştu transferiniz? Siz hamilesiniz dualarınız kabul olur adim Seda benim için de dua ederseniz çok mutlu olurumAllah'ım herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallahsımsıkı sağlıkla tutunur inşallah evet test sonucum pozitif Allah'ım inşallah hayırlısıyla sağlıkla devamlılığıni nasip eder Allah'ım hakeden kimsenin kucağını boş bırakmasın
İnşallah amin Allah razı olsunYaa çok sevindim inşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Ne zaman olmuştu transferiniz? Siz hamilesiniz dualarınız kabul olur adim Seda benim için de dua ederseniz çok mutlu olurum
Amin çok teşekkür ederim inşallah güzel haberlerimizi paylaşalımİnşallah amin Allah razı olsun13 Haziran da olmuştu tabiki de ederim seda inşallah hayırlısıyla sağlıkla nasip olur
Canim senin sislik nasil indi suan ayni durumdaydim baya sertlesti sisti kalcam ama bacagima agri falan vurmuyor sadece otururken kalcada agri var ne yapsam iyi gelirİnşallah amin Allah razı olsun13 Haziran da olmuştu tabiki de ederim seda inşallah hayırlısıyla sağlıkla nasip olur
Görmedim mesajınızı kusura bakmayın zor süreçten geçtim boş gebelik yaşadim... EMG istediler benden yaptırdım çok şükür bir sıkıntı olmadığını söylediler ama hala bir titreme ve ağrı var tahriş etti büyük ihtimalle zamanla oda geçer inşallahCanim senin sislik nasil indi suan ayni durumdaydim baya sertlesti sisti kalcam ama bacagima agri falan vurmuyor sadece otururken kalcada agri var ne yapsam iyi gelir
Benimde kürtajdan sonra ağrı kesici yapıldı 26 gün önce 5 gün önce kalçamda şişlik hissettim. Deri altında 2 cm büyüklüğünde topçuk şeklinde bir şişlik var. Doktora gittiğimde kendi işleminden sonra olduğu için çok normal falan diyerek geveledi. Nörolojiye gittim. His kaybı olmadığı için apse olabilir cerrahi işlem gerekebilir, ultrasonla bakalım dedi. Cuma gününe randevum var sizin nasıl geçti acaba? Nasıl bir alkolle ovdunuz? Geç mi kaldım acaba yapmak içinBu aynı iğne bende de 1 kere böyle yaptı, hem yağlı yapıda hem de hemşirenin eli ağırdı. iğne yapılırken ani acı ve bacakta uyuşukluk hissetmediyseniz ciddi sıkıntı yoktur ben eve geldim biraz sızlıyordu, 2 gün sonra bi ağrı başladı ilaç dağılmamış ve morarma yapmış oturup kalkarken destek alıyordum yürürken zorlanıyordum, 1 tüp kas gevşeltici krem bitirdim alkol ile ovup durdum 2 hafta da anca geçti. Ama yani çok zordu koltuğa bile yan oturuyordum.
Benimde kürtajdan sonra ağrı kesici yapıldı 26 gün önce 5 gün önce kalçamda şişlik hissettim. Deri altında 2 cm büyüklüğünde topçuk şeklinde bir şişlik var. Doktora gittiğimde kendi işleminden sonra olduğu için çok normal falan diyerek geveledi. Nörolojiye gittim. His kaybı olmadığı için apse olabilir cerrahi işlem gerekebilir, ultrasonla bakalım dedi. Cuma gününe randevum var sizin geçti mi acaba nasıl bir tedavi uyguladılarCanim senin sislik nasil indi suan ayni durumdaydim baya sertlesti sisti kalcam ama bacagima agri falan vurmuyor sadece otururken kalcada agri var ne yapsam iyi gelir
Öncelikle geçmiş olsun evet kendiliğinden geçti çok şükür iğne vurulan yere kolanya olsun krem olsun sürüp ovaladim sürekli 4 5 gün içinde dağıldı kendiliğindenBenimde kürtajdan sonra ağrı kesici yapıldı 26 gün önce 5 gün önce kalçamda şişlik hissettim. Deri altında 2 cm büyüklüğünde topçuk şeklinde bir şişlik var. Doktora gittiğimde kendi işleminden sonra olduğu için çok normal falan diyerek geveledi. Nörolojiye gittim. His kaybı olmadığı için apse olabilir cerrahi işlem gerekebilir, ultrasonla bakalım dedi. Cuma gününe randevum var sizin geçti mi acaba nasıl bir tedavi uyguladılar
Nasıl bir krem sürdünüz acaba, siz kaç gün sonra farkettiniz ve kaç günde geçti acaba?Öncelikle geçmiş olsun evet kendiliğinden geçti çok şükür iğne vurulan yere kolanya olsun krem olsun sürüp ovaladim sürekli 4 5 gün içinde dağıldı kendiliğinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?