• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dağılmayan yanlış yere vurulan iğne

Nasıl bir krem sürdünüz acaba, siz kaç gün sonra farkettiniz ve kaç günde geçti acaba?
Vala inanır mısın el yüz kremi sürdüm😂😂 kolanya sürdüm oeceteye döktüm ovaladim kremi de elime aldım sürdüm iyice yedirdim öyle hafifledi yanlış hatırlamıyorsam 2. Gününde ağrısı çoğaldı bacağıma vuruyodu ağrısı 4 5 gün içinde de gecti

Sezeryan dogum yaptım. O kadar çok kalcadan igne yapıldı ki. Resmen iç taraftan yapmışlar kaç kere. Benimde çok ağrı oldu. Bazen koyu renkli büyük sivilce gibi şeyler çıkıyor belkide ondan kaynaklanıyor. 9 ay oldu bastırınca hala acıyor. Sanki ordan igne kalmış gibi sızıntı var. Oraya krem sür üstüne ince poşet koy.

Merhaba arkadaşlar progestan kalçadan olan iğneyi vurdurdum cuma günü eve geldigimde köşeye değil biraz daha ortaya doğru yaptığıni fark ettim herhalde yanlış yapmamıştır diye düşündüm ama o günden beri geçmeyen kalça ağrısı ve bacağıma vuran ağrı var bugün sağlık ocağına gittim iğnenin hiç dağılmadigini iğne vurduğu yerinde sınırda olduğunu iğneyi batiris şekline göre sinire denk gelebileceğini söyledi ben şimdi ne yapayım korkuyorum açıkçası...
Merhaba,bu iğnelerden yaklaşık 60 tane olmuş biri olarak hiç korkmamanızı öneririm😊 bu tür iğneler aşırı yağlı olduğu için zaten çoğunlukla dağılmıyor. Ben iki üç akşamda bir sıcak havlu koyup ardından kolonyalı pamuk ile ovuyordum o şekilde biraz olsun dağılıyordu. Ayrıca ağrı sızı yanma ve şişme de yapar.

Progestan iğneyi hep eşim yaptı bana kalçadan. Püf noktası yağlı bir ilaç olduğu için vurmadan önce bir süre avuç için ısıtmak yâda hohlayabilirsiniz. Bu şekilde biraz daha sıvılaşıyor. İkinci püf nokta ilacın yavaşça enjekte edilmesi ki yayılabilsin. Üçüncüsü ise enjeksiyon sonrasında vurulan bölgeyi iyice ovalayıp ilacı dağıtmak. Bunlara dikkat ederseniz sonrasında ödem olmaz. Ben eşimin nereye vurduğunu bile anlamazdım sonrasında.

Benimde kürtajdan sonra ağrı kesici yapıldı 26 gün önce 5 gün önce kalçamda şişlik hissettim. Deri altında 2 cm büyüklüğünde topçuk şeklinde bir şişlik var. Doktora gittiğimde kendi işleminden sonra olduğu için çok normal falan diyerek geveledi. Nörolojiye gittim. His kaybı olmadığı için apse olabilir cerrahi işlem gerekebilir, ultrasonla bakalım dedi. Cuma gününe randevum var sizin nasıl geçti acaba? Nasıl bir alkolle ovdunuz? Geç mi kaldım acaba yapmak için
Şuan nasılsınız şuan 2 haftaya topcuk iniyor normalde, morluk da sarı yeşil kıvama dönüyor. inmiyorsa apse olabilir, sonuç nasıl

Şuan nasılsınız şuan 2 haftaya topcuk iniyor normalde, morluk da sarı yeşil kıvama dönüyor. inmiyorsa apse olabilir, sonuç nasıl
Şu an daha iyiyim. Nörolojiye gittim. His kaybı olmadığı için onun alanı olmadığını söyledi ama yine de ultrason çekildi apse değilmiş. Sanki bir tık küçüldü. Ama hala orada. Geçmezse genel cerrahiye git dedi. Küçülünce gitmek istemedim zamanla geçer diye

Merhaba ben de eve yakin bi hastanede yaptiriyordum memnun kalmadigim icin baska bi hastaneye gittim, orada da hemsire bana yanlis yapmislar belinize yapmislar dedi resmen, kalca acisindan bazen yuruyemiyorum ama baska bi yan etkisini gormedim, yine de karin igneleri cok daha rahat geliyo bana

Back
X