- 9 Ocak 2016
- 2.345
- 2.981
- 133
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Konu sen ve kısmet olunca kaçmaz
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahBende üzüldüm sana inşallah olur ikimizin de bütün isteyenlerinde verecek olan rabbim sonuçta
Ruhu genclerdenimMasallah 18 lık gıbı duruyon
İnşallah sorunun yoktur canm rabbim isteyen herkese en hayirlisindan nasip etsinYengeç burcu anne olmak için sabırsızlanan biriyim sorunum filan var mı o onuda bilmiyorum anne olmak isteyenler hep duamdalarbiegun bizde buralarda o anlarmızı yaşayacağız
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese yaşatsın o duyguyu bizlere deYengeç burcu anne olmak için sabırsızlanan biriyim sorunum filan var mı o onuda bilmiyorum anne olmak isteyenler hep duamdalarbiegun bizde buralarda o anlarmızı yaşayacağız
Amiinnn canım beniimmİnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Oy inşallah bugun cuma güzel dualar alıyoruz inşAllah hele de ben başka birinden alınca daha bir mutlu oluyorumİnşallah canım Rabbim isteyen herkese yaşatsın o duyguyu bizlere de
Hazır değilsen gitme canım kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman git üzülmeni istemem rabbim nasip etsin inşallahİnşallah hayırlısı olur inşallah rabbim bu defa nasip eder. Ben Haziran'da başlarsam bir ay ara vermiş olacam çok erken kendimi hiç hazır hissetmiyorum ama eşim ısrarla gidelim diyor.yok desem inat edip sonradan da götürmez diye de korkuyorum o yüzden Allah nasip ederse ya Haziran ya temmuz insallah
Ay ben seni gördüm rüyamda hamileyim yazmissinYengeç burcu anne olmak için sabırsızlanan biriyim sorunum filan var mı o onuda bilmiyorum anne olmak isteyenler hep duamdalarbir gün bizde buralarda o anlarımızı yaşayacağız
Amin canm benm inşallah isteyen herkese nasip etsin.ben hazır olmasam bile ailevi sebeplerim var işte malesef gitmek zorunda kalacağım. Yaşta 30 oluyor eşimde huysuz hayatta beklemez 6 yıllık evliyim bekletsem bile sonradan inadindan gitmezHazır değilsen gitme canım kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman git üzülmeni istemem rabbim nasip etsin inşallah
Salişimmmm eneeee ne güzel rüya bu Allahım nasip etsinn hayırlı zamanda inşallahAy ben seni gördüm rüyamda hamileyim yazmissinsonrada biri şişko bi bebek verdi kucağıma zorla . Biseyler tembihledi ama unuttum
Amin gercek sandim.. grubu bırakacak dedim hamile gruplarında gezecekSalişimmmm eneeee ne güzel rüya bu Allahım nasip etsinn hayırlı zamanda inşallah
Rabbim sanada isteyen herkesede nasip etsin inşallah Allahım ol der olur bizide onlardan eylesin inşallahKızlar bu ay sonu bende kontrolüne gitcem çatlama iğnesini 3aylik süresini doldurdum 3 ay sonra gel demişti doktorum beni de dualarınız da unutmayın
Maşallah aslında en güzeli ve en sağlıklısı limonlu su içmek hem kan sulandirici etkisi var hem kilo verdiriyir hem c vitamini yok yok yaniBir kaç sayfa okuyabildim...Ben hamilelik dışında kilolu olmadım hiç..Ben limonlu su içerim.Yani alıştığım için limonsuz pek içrnem.Ama çok sıkmam limonu 5 6 damla..Kilo almamamı buna bağlıyorum..Hamileyken çocuğa zarar verir brlki diye içmiyordum.
Belki bu yüzden hamoleyken kilo aldım hep
Salişiimm elimden geldiğince tam destek bir yerlere gitmemm.Ama artık anni olalım Salişim olalım🕊Amin gercek sandim.. grubu bırakacak dedim hamile gruplarında gezecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?