- 2 Ağustos 2013
- 35.631
- 109.615
- 798
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #1.901
Naparsınız kızlar. Bugün bi konuşasım var fazlasıyla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demi bencedeMorrmeneksee kendileri bizi ihmal ediyor
Morrmeneksee naparsın yaaa uzun zamandır görmüyorum hiç yorumlarını falan. Buraya yazan da yok
Kızlarrr bu sıra pek giremiyorum napıyosunuz ne var ne yok ıyı mısınız nasıl gidiyor şu topıgı bı canlandıramadık gittiMorrmeneksee kendileri bizi ihmal ediyor
Evet ya durgun hep burasi, bende dua grubuna bakıyorum, cok takılmıyorum eskisi gibiKızlarrr bu sıra pek giremiyorum napıyosunuz ne var ne yok ıyı mısınız nasıl gidiyor şu topıgı bı canlandıramadık gitti
Nasıl geciyor gebelik ıyımısın dahaEvet ya durgun hep burasi, bende dua grubuna bakıyorum, cok takılmıyorum eskisi gibi
İdare eidyorum cnm, bulantim baya azaldı cok şükür ama ağrılarım oluyor, korkutuyor beni bazen, dinlenince geçiyor da rahatlıyorumNasıl geciyor gebelik ıyımısın daha
Ne ağrısı hayrola.İdare eidyorum cnm, bulantim baya azaldı cok şükür ama ağrılarım oluyor, korkutuyor beni bazen, dinlenince geçiyor da rahatlıyorum
Rahim buyuyomus cnm bu haftalarda normalmiş doktoruma sormustum, zaten 2 hafta öncesi fotolarima baktım da karnim büyüdü biandaNe ağrısı hayrola.
Panik yapma bak o psikoloji cok kotu bırsey
Valla ben aynı çalışmaya devam. Bu aralar sakinim pek yoğunluk yok 4 5 kişi ancak konuşuyoruz burda daKızlarrr bu sıra pek giremiyorum napıyosunuz ne var ne yok ıyı mısınız nasıl gidiyor şu topıgı bı canlandıramadık gitti
Aslında grubu unutuyoruz. Ozel mesajdan konussak boyle olmaz ıstersenız yapalım. Ordan konusuruzValla ben aynı çalışmaya devam. Bu aralar sakinim pek yoğunluk yok 4 5 kişi ancak konuşuyoruz burda da
Aman sikinti olmasın baskada. Buyusun paşam yaaaaaRahim buyuyomus cnm bu haftalarda normalmiş doktoruma sormustum, zaten 2 hafta öncesi fotolarima baktım da karnim büyüdü bianda
Bir de gruptan gelen bir bildirime girmeyince bir daha bildirim gelmiyor Bana her türlü uyarAslında grubu unutuyoruz. Ozel mesajdan konussak boyle olmaz ıstersenız yapalım. Ordan konusuruz
Dur bakım ekleyım yaparsamBir de gruptan gelen bir bildirime girmeyince bir daha bildirim gelmiyor Bana her türlü uyar
Sen prosun bende olmuyor bebısım sen eklesene sana zahmetBir de gruptan gelen bir bildirime girmeyince bir daha bildirim gelmiyor Bana her türlü uyar
Cnm ritueller sakıncalı dıe okudum dınımızce. Bır kere yaptım sonra araştırdım dogru degilmis hıcBildirom gelmiyor bana ..
Ayin 21 de dolunay vatmis kizlar duasi ritueli vs var duani kağıda falan yazıp birakiyirm7ssun falan falan araştırın...
Tamam sen bana eklenecek kişileri bi atsana topluSen prosun bende olmuyor bebısım sen eklesene sana zahmet