- 6 Eylül 2020
- 4.561
- 7.551
- 108
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #1.861
Günaydın sekerler .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın tatlım
nasılsın canımGünaydın tatlım
Cok şükür canim iyiyim zaman geçmiyor artıknasılsın canım var mı sıkıntı falan
Günaydın kızlar
canım sen nerde oturuyordunGünaydın kızlar
Nasılsınız? Havalar hepten soğudu burda
kız daha dur bi yolun başındasın sakinCok şükür canim iyiyim zaman geçmiyor artık
Sen nasılsın
Kırıkkaledeyim ben. Dün geceden beri yağmur yağıyorcanım sen nerde oturuyordun
ben istanbuldayım buna rağmen geceleri ve sabahları çok üşüyorum oralar daha da serindir tabiKırıkkaledeyim ben. Dün geceden beri yağmur yağıyor
Aynen baya serinledi. Şimdi bile yağmur yağıyor ara ara hava baya soğuk. Uzun kollu giymeye başladımben istanbuldayım buna rağmen geceleri ve sabahları çok üşüyorum oralar daha da serindir tabi
ben zaten hep giyiyorum bi evde işte kısa giyiyordum ama üşüyorum artık yavaştan uzunlara geçerim.Aynen baya serinledi. Şimdi bile yağmur yağıyor ara ara hava baya soğuk. Uzun kollu giymeye başladım
Aynen dikkat etmek lazım tam hastalık havasıben zaten hep giyiyorum bi evde işte kısa giyiyordum ama üşüyorum artık yavaştan uzunlara geçerim.
Çok şükür iyiyim canım sen nasılsınnasılsın canım
şu maskelere sinir oluyorum ama özellikle toplu taşımada koronayı bilmemde gripten koruduğu kesin.Aynen dikkat etmek lazım tam hastalık havası
bende iyiyim canımÇok şükür iyiyim canım sen nasılsın
Baktırdın mi bidaha kan cnmCok şükür canim iyiyim zaman geçmiyor artık
Sen nasılsın
Ay bursaya da yolla yağmuruben cok seviyorum sonbaharı, kisi..Aynen baya serinledi. Şimdi bile yağmur yağıyor ara ara hava baya soğuk. Uzun kollu giymeye başladım
Allah iyilik versin canısıbende iyiyim canım
Evet ya herkes grip. Belki de grip görünümlü corona Ben çift takamıyorum valla tekle bile nefes alamıyorum artık.şu maskelere sinir oluyorum ama özellikle toplu taşımada koronayı bilmemde gripten koruduğu kesin.
Herkes grip gibi yoksa bende tabi çift maske olunca o koruyor olabilir diye düşünüyorum
Bende tam tersi yazı severim daha yağıyor iyi oldu bu sene kuraklık vardı sularda sıkıntı yaşadılar köyde falanAy bursaya da yolla yağmuruben cok seviyorum sonbaharı, kisi..