- 14 Nisan 2021
- 3.982
- 21.871
- 258
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #1.921
Ooo sohbet koyu burda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kk nın duacılarısweetgirlcandy cano şimdi
Benı, Madammor Sadelikherseydir Saliha40 Kahve __Kokusu burcusami Ssevincli mavikelebek34 ekle ıstersen aklımıza geldıkce katılmak isteyenleri eklerız hepsı bızım kızlar
Gerçekten bildirim gelmiyor kızlar öyle bişey olursa güzel olur
Tamam Halledecez ınsallah surekli diyalog halınde oluruz hemKk nın duacıları
Evet ya süper olur duaya devam insallahTamam Halledecez ınsallah surekli diyalog halınde oluruz hem
Onu topıklerde okuyoruz ozel geyik ıcın sohbet ıcın istedik. Burayı unutuyorz bıldırım dr gelmiyor ordan konusuruz sureklıEvet ya süper olur duaya devam insallah
Tabiki menekşem sohbet eder kaynaşırızOnu topıklerde okuyoruz ozel geyik ıcın sohbet ıcın istedik. Burayı unutuyorz bıldırım dr gelmiyor ordan konusuruz sureklı
Hadi kuralım o zaman ne bekliyozOnu topıklerde okuyoruz ozel geyik ıcın sohbet ıcın istedik. Burayı unutuyorz bıldırım dr gelmiyor ordan konusuruz sureklı
Ben kahvetopıgınede gelemiyorum mesela. Unutuyorum yada bırsey oluyor kalıyor ozelden olunca oyle olmuyo yaTabiki menekşem sohbet eder kaynaşırız
sweetgirlcandy bekliyoruz aramızda tek zengin olan oHadi kuralım o zaman ne bekliyoz
Evet bildirimler cok gelince bazen atlaniyor böylesi daha iyi olurBen kahvetopıgınede gelemiyorum mesela. Unutuyorum yada bırsey oluyor kalıyor ozelden olunca oyle olmuyo ya
Gülüp eğlenelım valla.Evet bildirimler cok gelince bazen atlaniyor böylesi daha iyi olur
Açıyorum hemen
Tabıkı ısterlerse eger
Daha bugün Emosum prolarami özel bu durum diye soruyordu. koş Emosum zengin bulduk claraTabıkı ısterlerse eger
Valla tüm dua arkadaslarımız buyursun. Yapıısn yakınsınaaaDaha bugün Emosum prolarami özel bu durum diye soruyordu. koş Emosum zengin bulduk clara