- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
- #1.881
takıyorumda noluyor nefes almamda sıkıntı var artık zor nefes alıyorumEvet ya herkes grip. Belki de grip görünümlü coronaBen çift takamıyorum valla tekle bile nefes alamıyorum artık.
Evet ya gerçi Karadenizde baya felaketler yaşandı bu sene yagistanBende tam tersi yazı severimdaha yağıyor iyi oldu bu sene kuraklık vardı sularda sıkıntı yaşadılar köyde falan
Bende öyle maskesiz bile tıkanıyorum artıktakıyorumda noluyor nefes almamda sıkıntı var artık zor nefes alıyorum
Aynen o boyutuda var tabiEvet ya gerçi Karadenizde baya felaketler yaşandı bu sene yagistan
Allah sonumuzu hayır etsinBende öyle maskesiz bile tıkanıyorum artık
Amin aminAllah sonumuzu hayır etsin
Kiz yok haftaya kese randevusu var ya ona sabırsızımkız daha dur bi yolun başındasın sakin
Iki kez baktırdım cnm daha istemediler haftaya kese randevumuz varBaktırdın mi bidaha kan cnm
Tünaydın cnm.ogle oldu ama
hoş geldinTünaydın cnm.ogle oldu ama
Hoşbulduk canım napiyonhoş geldin
Ah arkadaşım ah Bitmez o heyecanlarIki kez baktırdım cnm daha istemediler haftaya kese randevumuz var
napıyım çok sıkıcı bir gün evrak falan giriyorumHoşbulduk canım napiyon
Kursa gidiyorum bende canım kız kurs ev topik derken yoğunum ben yetişemiyorumnapıyım çok sıkıcı bir gün evrak falan giriyorum
sen napıyosun
oluyor öyle, boş durmak daha kötüKursa gidiyorum bende canım kız kurs ev topik derken yoğunum ben yetişemiyorumhavada kapalı burada baya
Aynen canım as kalmıştır senin mesaioluyor öyle, boş durmak daha kötü
burasıda kararsız bir açık bir kapalı
2 saat var dahaAynen canım as kalmıştır senin mesai
Özelde mi çalışıyorsun kamu sandım canimm evrak falan değince2 saat var daha
Hayırlı Sabahlar canimGünaydın kızlar hayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?