D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Bencede aman ben bi kac gün çekemiyorum çenesini, durmuyor ki kadının çenesi 😆
En iyisi uzakta olacaksın.
Benım fikrim ne kendı aılenle ne de esının aılesıyle yakın olmayacaksın. Valla bızımkılere cok düşkünüm ama Allah nasıp eder evlenırsem evimin her ıkı aileden de uzak olmasını ısterım

Benım fikrim ne kendı aılenle ne de esının aılesıyle yakın olmayacaksın. Valla bızımkılere cok düşkünüm ama Allah nasıp eder evlenırsem evimin her ıkı aileden de uzak olmasını ısterım
Ben kendi aileme yakınım cnm cok şükür memnunum ya abimle yengemle iyi anlaşırım, kaynanamdan uzağım keşke daha uzak olabilsem😆her görüştüğümüzde benim canımı sıkacak bişey buluyor, eşim istemiyor zaten boşver sen görüşmek zorunda değilsin diyor cok şükür

Oyoy sana bırakırlar ise tabi olsun....
Nisanliyken sakalini sivazlarlar nikah dugunnoldu bitti kuzu postundan kurt çıkıverir % 90 böyle olur

Ben kendi aileme yakınım cnm cok şükür memnunum ya abimle yengemle iyi anlaşırım, kaynanamdan uzağım keşke daha uzak olabilsem😆her görüştüğümüzde benim canımı sıkacak bişey buluyor, eşim istemiyor zaten boşver sen görüşmek zorunda değilsin diyor cok şükür
Herifin aklına girmişsin :işsiz::işsiz:..ohhh:KK70:

Herifin aklına girmişsin :işsiz::işsiz:..ohhh:KK70:
Valla zamanında zorladık olmadı cnm, benim kaynanam farklı bi tür, bana oğlunu şikayet ediyor, en nefret ettiğim şeydir benimde, yüzüne söyleyemiyor bana söylüyor, ki benim eşim ailesine karşı cok sorumluluk sahibi birisidir ama yine yaranamaz

Şimdi kışlık hazırlık yapan bi topik var oraya baktım şok oldum ya ben ne beceriksisim😀usengecim daha doğrusu, annem kaynanam yapıyor biz yiyoruz 😀😀

Back