- 18 Kasım 2015
- 13.539
- 16.968
- 298
- 35
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #1.441
Günaydın kızlar![Revolving hearts :revolving_hearts: 💞](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f49e.png)
![Revolving hearts :revolving_hearts: 💞](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f49e.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydınGünaydın kızlar![]()
Kv lemi yaşıyorsun salihaBekarlar heve etmesin sabahın koru kadin uyku alamamış...
Yorgan havada uyumak varken![]()
Ooooo en sevdıgım
Suan tam yenı kalktım saliş siz neler neler konusmussunz çaylar ıcılmısBekarlar heve etmesin sabahın koru kadin uyku alamamış...
Yorgan havada uyumak varken![]()
Günaydın canımGünaydın kızlar![]()
Yok.. cnm kimse yaşamasınKv lemi yaşıyorsun saliha
Ooooo en sevdıgım
Suan tam yenı kalktım saliş siz neler neler konusmussunz çaylar ıcılmıs
Günaydın canım![]()
Sorma erken kalkmak benım prensibimSana da günaydın erkencisin![]()
Bencede aman ben bi kac gün çekemiyorum çenesini, durmuyor ki kadının çenesiYok.. cnm kimse yaşamasın
En iyisi uzakta olacaksın.Bencede aman ben bi kac gün çekemiyorum çenesini, durmuyor ki kadının çenesi![]()
Ben kendi aileme yakınım cnm cok şükür memnunum ya abimle yengemle iyi anlaşırım, kaynanamdan uzağım keşke daha uzak olabilsemEn iyisi uzakta olacaksın.
Benım fikrim ne kendı aılenle ne de esının aılesıyle yakın olmayacaksın. Valla bızımkılere cok düşkünüm ama Allah nasıp eder evlenırsem evimin her ıkı aileden de uzak olmasını ısterım
Oyoy sana bırakırlar ise tabi olsun....En iyisi uzakta olacaksın.
Benım fikrim ne kendı aılenle ne de esının aılesıyle yakın olmayacaksın. Valla bızımkılere cok düşkünüm ama Allah nasıp eder evlenırsem evimin her ıkı aileden de uzak olmasını ısterım
Herifin aklına girmişsinBen kendi aileme yakınım cnm cok şükür memnunum ya abimle yengemle iyi anlaşırım, kaynanamdan uzağım keşke daha uzak olabilsemher görüştüğümüzde benim canımı sıkacak bişey buluyor, eşim istemiyor zaten boşver sen görüşmek zorunda değilsin diyor cok şükür
Valla zamanında zorladık olmadı cnm, benim kaynanam farklı bi tür, bana oğlunu şikayet ediyor, en nefret ettiğim şeydir benimde, yüzüne söyleyemiyor bana söylüyor, ki benim eşim ailesine karşı cok sorumluluk sahibi birisidir ama yine yaranamazHerifin aklına girmişsin..ohhh
![]()
Bende çok yapıyorum yollayayım sanadaŞimdi kışlık hazırlık yapan bi topik var oraya baktım şok oldum ya ben ne beceriksisimusengecim daha doğrusu, annem kaynanam yapıyor biz yiyoruz
![]()
Oy maşallah cnm bende kaynanama sipariş verdim bu aksam yap diyeBende çok yapıyorum yollayayım sanada
110 kavanoz domates sosu yaptım gerisini sen düşün![]()
Ohh şanslısın Bende kayinvalide yok siparis vereyimOy maşallah cnm bende kaynanama sipariş verdim bu aksam yap diye![]()