D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Ohh şanslısın Bende kayinvalide yok siparis vereyim🤭
Annemde rahatsiz o yüzden hem ona hem kendine yapıyorumelimden geldiğince biseyler 😊
Sadece o konuda iyi cnm 2 senedir yapıyor sağolsun hamileyim diye, değişik bi kadın ya cok dengesiz, bazen cok laf sokar beni üzer bazen de arar beni düşündüğünü beli eder, kimi gün poşet poşet bişeyler yollar, kimi gün hic bisey yollamaz

O topige Bende bakındım da .. tarhana hic yapmadim birçok ürün giriyor kuruyor eleniyor vs..
Guzel olmazsa diye hic girismedim ama kışın cok vitaminli bir corba

O topige Bende bakındım da .. tarhana hic yapmadim birçok ürün giriyor kuruyor eleniyor vs..
Guzel olmazsa diye hic girismedim ama kışın cok vitaminli bir corba
Valla annem bı yapar ıcınde 50 Çeşit var en az.
Mükemmel yapar cok alıcısı var ama satmaz o kdr kıymetli. Cunku cok emek gerekn bırsey.
Hıc grip oldugumuzu hatırlamam. Son 2 senedir özellıkle.
Bırz halsızlık fılan olmaya başladığı an mudahale eder yapar tarhanadan acı da katar tamam 👌

Mükemmel yapar cok alıcısı var ama satmaz o kdr kıymetli. Cunku cok emek gerekn bırsey.
Bırz halsızlık fılan olmaya başladığı an mudahale eder yapar tarhanadan acı da katar tamam 👌
Off bana yapsin ..

Sadece o konuda iyi cnm 2 senedir yapıyor sağolsun hamileyim diye, değişik bi kadın ya cok dengesiz, bazen cok laf sokar beni üzer bazen de arar beni düşündüğünü beli eder, kimi gün poşet poşet bişeyler yollar, kimi gün hic bisey yollamaz
Senın bu kaynananı çözemedimki ya 🤣 ne ıyı yorum yapabiliyorum ne kötü kız

110 minik kavanoz herhalde
Yarım kiloluk kavanozlarda 🤭
Off tarhana en sevdiğim bana yaz kış farketmez cok severim sağolsun eşimin halası yapar verir banada cok lezzetli olur 😍

Back