- 6 Eylül 2020
- 4.561
- 7.551
- 108
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #1.401
Nazara inanir misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen niyetlenmissin kanki olalım diye Allah' cc sana göstermiş. Boyle düşün..Valla dedim ben mi büyüttüm bu meseleyi diye düşünüp duruyodum demekki dışardan da hoş durmuyomussağolun kızlar
Morrmeneksee
MssPARE
Saliha40
Yok cnm senın gıbı naif bır ınsan ztn buyütmezdi ama olayın kendısı ılgınc olmus böyle dusunmen cok normalValla dedim ben mi büyüttüm bu meseleyi diye düşünüp duruyodum demekki dışardan da hoş durmuyomussağolun kızlar
Morrmeneksee
MssPARE
Saliha40
Bende namaz kılmadım daha. Brzdan cıkarım gıbıHosbuldum kızlar ama heran gidebilirim uyku bastırdı, uyumadan bi bakayım dedim![]()
Ben inanıyorum tabıkıNazara inanir misiniz
Bende bdv konu acican sandım hanı senin tercihin karışmam ama gerek yok hadi o verdi çöpü sen niye aldına gelir konu ondan dedim.neyse.ben susayım biri beni takip ediyor olabilirValla dedim ben mi büyüttüm bu meseleyi diye düşünüp duruyodum demekki dışardan da hoş durmuyomussağolun kızlar
Morrmeneksee
MssPARE
Saliha40
Nereye zabaa gadan burdayihBende namaz kılmadım daha. Brzdan cıkarım gıbı![]()
Kimm kızBende bdv konu acican sandım hanı senin tercihin karışmam ama gerek yok hadi o verdi çöpü sen niye aldına gelir konu ondan dedim.neyse.ben susayım biri beni takip ediyor olabilir![]()
Namaz kılayım da yazarım yıne saliş. Ama grubu aktıf tutalım her daım ınslalahNereye zabaa gadan burdayih
Görmedim benTabıkı canım bırak çöp at demeyi ınsan öte git demeye bıle cekınır ılk tanıstıgı bırılerıne. Hıc normal değil
Ask olsun kaç defa attım dıger gruba atmadımmı
Yaaa arada boyle dusuyor burcumHosgeldın
Gözün baska yerlerde hep ondandırGörmedim ben
Tabii tabiii menekşemmmGözün baska yerlerde hep ondandır![]()
Menekse bunu sen demeKimm kız
Namaz kılayım da yazarım yıne saliş. Ama grubu aktıf tutalım her daım ınslalah
Gözün baska yerlerde hep ondandır![]()
Siz niye dövüşüyorsunuzTabii tabiii menekşemmm![]()
AnlamadımmSiz niye dövüşüyorsunuz
Bende bdv konu acican sandım hanı senin tercihin karışmam ama gerek yok hadi o verdi çöpü sen niye aldına gelir konu ondan dedim.neyse.ben susayım biri beni takip ediyor olabilir![]()
Yok cnm senın gıbı naif bır ınsan ztn buyütmezdi ama olayın kendısı ılgınc olmus böyle dusunmen cok normal
Sen niyetlenmissin kanki olalım diye Allah' cc sana göstermiş. Boyle düşün..