- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #1.381
Aaa bende yapıp geliyorum hemen beraber içelim
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa bende yapıp geliyorum hemen beraber içelim
Uzak dur hic sevmem o tipleri.. karşıdaki çekinmeden at demis benim herif görse oldugu yere bıraktırir di.. samimi olmaDün noldu bak şimdilojmanda oturyoruz yeni taşındık sayılır yani dört ay falan olcak bı kaç kişiyle tanıştım. Birisi var benden yaşça az bı büyük çok samimi olmak istedi ama niyeyse benim enerjim pek uyusmadi gibi oldu geri durdum sonra da haksızlık etmeyim falan diye dün aşure yapmıştım dedim götüreyim. Benden bı kaç bina öte de akşam üstü kalktım gittim götürdüm. Aldı kapıdan sonra dediki ya bana bi iyilik yapar mısın? Dedim yaparım
yanında kocaman kızı duruyo o sıra da. Dediki misafirim gelcek çöpüm kaldı şunu giderken atarmisin diye kocaman bı poşeti tutuşturdu elime. Eşim çok sinirlendi gördü. Ben tepki veremedim. Çok bozuldum aslında şimdi ben bu kadına nasıl davraniyim yaptığı hareket hoş mu sizce
aha burayı bdv ye evrimlestirdim
![]()
Uzak dur hic sevmem o tipleri.. karşıdaki çekinmeden at demis benim herif görse oldugu yere bıraktırir di.. samimi olma
Hıcc normal bır davranış deıl. Ayıp denılen sey var oyle saçmalık mı olur. Hanı onceden tanısssnız sıkı fıkı olsanız tamam dersın giderken sunuda atıver dersınde asırı sacmalamıs.Dün noldu bak şimdilojmanda oturyoruz yeni taşındık sayılır yani dört ay falan olcak bı kaç kişiyle tanıştım. Birisi var benden yaşça az bı büyük çok samimi olmak istedi ama niyeyse benim enerjim pek uyusmadi gibi oldu geri durdum sonra da haksızlık etmeyim falan diye dün aşure yapmıştım dedim götüreyim. Benden bı kaç bina öte de akşam üstü kalktım gittim götürdüm. Aldı kapıdan sonra dediki ya bana bi iyilik yapar mısın? Dedim yaparım
yanında kocaman kızı duruyo o sıra da. Dediki misafirim gelcek çöpüm kaldı şunu giderken atarmisin diye kocaman bı poşeti tutuşturdu elime. Eşim çok sinirlendi gördü. Ben tepki veremedim. Çok bozuldum aslında şimdi ben bu kadına nasıl davraniyim yaptığı hareket hoş mu sizce
![]()
Dün noldu bak şimdilojmanda oturyoruz yeni taşındık sayılır yani dört ay falan olcak bı kaç kişiyle tanıştım. Birisi var benden yaşça az bı büyük çok samimi olmak istedi ama niyeyse benim enerjim pek uyusmadi gibi oldu geri durdum sonra da haksızlık etmeyim falan diye dün aşure yapmıştım dedim götüreyim. Benden bı kaç bina öte de akşam üstü kalktım gittim götürdüm. Aldı kapıdan sonra dediki ya bana bi iyilik yapar mısın? Dedim yaparım
![]()
Bu seyler karşı tarafın fikrini kişiliğini belli eder.. nene degil dede degil yaşlılara hurmet ama yaptığı hos degilEşim çok sinirlendi gerçekten ne münasebet ya diye baya söylendi. Bende çok bozuldum bide kocaman ağır bı poşet çöpte ta nerede yani ne.biliyim tuhaf
Aaaa iyi elektrik almadığım kadar varmış boşver bdv yazma şimdi sankimposeti sen veren durumuna düşürürler hazır olda bekleyenler
Bir daha selam selam iletişim kurma gerek yok evine yeni gelmis birine bu ayıp hiç olmamis
Bdv seviyorumAaaa iyi elektrik almadığım kadar varmış boşver bdv yazma şimdi sankimposeti sen veren durumuna düşürürler hazır olda bekleyenler
Bir daha selam selam iletişim kurma gerek yok evine yeni gelmis birine bu ayıp hiç olmamis
Hıcc normal bır davranış deıl. Ayıp denılen sey var oyle saçmalık mı olur. Hanı onceden tanısssnız sıkı fıkı olsanız tamam dersın giderken sunuda atıver dersınde asırı sacmalamıs.
Bnaa cok abes geldi. Cok laubali yani eşinde haklı kızmakta bence. Çokk sey yapma yani tamam Allahın bır selamını ver tabıkı ama böyleleriyle samimi oldukca cılkını cıkarırlar yanı
Dışardan menfaatçi insanlığı olmayan görgüsüz biri gibi duruyor hoş değilYok yok yazmam canım şakasına dedim Allah başka dert vermesindert değil de zaten merak ettim dışardan nasıl duruyo diye.
Püüü saanaaaa ben okadar kahve ye çağırırım bikere bile içmedin ben küstüm senleAaa bende yapıp geliyorum hemen beraber içelim![]()
Bende severim aynen almasını bilirsek ders tabiki benim dediğim farklı burda yazılmaz uzun hikayeBdv seviyorum![]()
. Cok ilginc seyler yazılıyor ders oluyor bazi konular..
Dışardan menfaatçi insanlığı olmayan görgüsüz biri gibi duruyor hoş değil
Muhattap olma boşver sade gerek yok dediğim gibi selama selamZaten kaç senedir burda kimse yok çevresinde. Bide aşırı emrivaki yaptı bana ilk zamanlar ne dedi biliyo musun. Ben corana var o yüzden evde kimseyle gorumusyoruz demiştim beni on kere aradı kahve içmeye gel yoksa ben çıkıp gelcem diye![]()
Hoş geldinOyy maşallah ne bu cene![]()
Tabıkı canım bırak çöp at demeyi ınsan öte git demeye bıle cekınır ılk tanıstıgı bırılerıne. Hıc normal değilBen hep böyle husnu zanla bakmak istiyorum ya göremiyorum bazi şeyleri ama içten içe çok bozuldum gerçekten yanında boyum kadar kızı var götursun atsın yani demi ne alaka.
Ask olsun kaç defa attım dıger gruba atmadımmıPüüü saanaaaa ben okadar kahve ye çağırırım bikere bile içmedin ben küstüm senle![]()
Yaaa arada boyle dusuyor burcumOyy maşallah ne bu cene![]()