- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.598
- 208
- 29
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #1.341
Hadi tanışalım o zaman ![Star-struck :star_struck: 🤩](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f929.png)
![Star-struck :star_struck: 🤩](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f929.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana bildirim düşmüyor bazen bende bulamiyomTamam ıste kaynasalım dıe actım burayı yazın sureklı. Ben yazmasamda saliş
Evet ya bakın iyi oldu en azında dularimizi yaparken dahada tanıdık birileri oluruzKimse kimseyi tanimiyor galiba. Dualarda okudum amin deyip yaziyorduk![]()
Bazen benımde oyle cogu etiketi görmüyorum Vallahı. 1 gun girmeyim 80 bıldırım oluyor en az kacırsıgım cok oluyorHiç görmedim kuzum yaa gözümden kaçıyor bazen![]()
Hiç yemedim herkes çok beğeniyorSoguk baklava çok güzel..
HoşgeldinHadi tanışalım o zaman![]()
O zaman jou diyorum aman bir şey olmasinHahahah bana yavri diyince birşeyler oluyor bağaaa![]()
Harika bi sey..Hiç yemedim herkes çok beğeniyor
Hoşgeldin
Ben pare konyada yaşıyorum ev hanımıyım bahçe işlerinden canım çıkıyor bekarım
Hahaha yaaa yapma öylee seviyorum seni parem sen çok yaşaaO zaman jou diyorum aman bir şey olmasin![]()
Sadem ben kayseriden katılıyorum daha 26 yasındayım henüz bekarımHadi tanışalım o zaman![]()
Yaaaa yerım onlarıBende 26 yaşındayım ev hanımıyım biri iki yaşında biri beş yaşında iki çocuğum var Allah bağışlasın çok şüküronlarla kitaplarla evde geçiyor zamanım inşallah
![]()
Rabbim.bagislasin huzur mutluluk dolsun yuvanizaBende 26 yaşındayım ev hanımıyım biri iki yaşında biri beş yaşında iki çocuğum var Allah bağışlasın çok şüküronlarla kitaplarla evde geçiyor zamanım inşallah
![]()
Birgun beraber deneyelim o zmn mavısHiç yemedim herkes çok beğeniyor
GuzuuummmMssPARE
Saliha40 @sweetgirlcandy @FUNNDA
mavikelebek34
Jou @Ssevincli @tiniminihaniim
Madammor
Sadelikherseydir @burcusami kızlarrr toplanın hadı bırz geyik yapalım
özletmeyın kendınızı bu kdr
27 yaşındayım bekarım özel sektörde çalışıyorum istanbulluyumHadi tanışalım o zaman![]()
MaşaAllahhhBende 26 yaşındayım ev hanımıyım biri iki yaşında biri beş yaşında iki çocuğum var Allah bağışlasın çok şüküronlarla kitaplarla evde geçiyor zamanım inşallah
![]()
Cano nerdesın sen HosgeldınGuzuuummm![]()