- 25 Ağustos 2019
- 61.143
- 114.176
- 698
- 30
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #1.301
O nasıl bi nefestirr hele pareee offffÇok bir şey istemiyorum ki ben nefes alsın yeter![]()
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O nasıl bi nefestirr hele pareee offffÇok bir şey istemiyorum ki ben nefes alsın yeter![]()
Ama benim ikinci olucak ya düzen versin gitti önceliğiAman valla bıhtıhhhhhhh yeter gayri
Yağız olsun beyaz dişli olsun vs der demi insanO nasıl bi nefestirr hele pareee offff![]()
Kız benim koca tarifimi biliyon resim atmıştım ya dur ekleyim burayaO nasıl bi nefestirr hele pareee offff![]()
Ya aman kocanın gelecegı yok bn suan ıse öncelik verdım valla ama işten de ses yok neye elımızı atsak kuruyorAma benim ikinci olucak ya düzen versin gitti önceliği![]()
Taş gibi adam istiyor ama he bak atıyo pareeYağız olsun beyaz dişli olsun vs der demi insan
Attt herkes görsünnnnnnn adamınn asiiiiliiiğiiiiKız benim koca tarifimi biliyon resim atmıştım ya dur ekleyim buraya
Valla pare hıc te hedefi az tutmuyor ya
Nerdesın mübarekAaanapiyosunuz mübarekler
ne vahşet muhabetler dönüyormuş da haberimiz yokmuş ulenn
![]()
Bende baklavalı isterdim.. Bnm herif sözverdi nişanlıyken baklava icin . Evlendikten sonra kendinden önce gobek gidiyor hani baklava diyim hamurunu yoguruyom diyor..Baklava çok önemli bakkSaliha40
Valla antep baklavası hemdeMenekşe eniştem yakışıklı demi ama![]()
Baklava iyidir ya ..Hahahaha ben baklavasız da severim Hahhahaha![]()
Yaaa sen nasilsın nasıl gdçiyor evliliğin canımmbekarlıgın tadını çıkarın dedin ya hanii herkes kv kp tepende falanBende baklavalı isterdim.. Bnm herif sözverdi nişanlıyken baklava icin . Evlendikten sonra kendinden önce gobek gidiyor hani baklava diyim hamurunu yoguruyom diyor..
Olsada yesek çıtır çıtır tazecikValla antep baklavası hemde![]()
Şöyle hikayelere bitiyorumBende baklavalı isterdim.. Bnm herif sözverdi nişanlıyken baklava icin . Evlendikten sonra kendinden önce gobek gidiyor hani baklava diyim hamurunu yoguruyom diyor..