- 6 Eylül 2020
- 4.561
- 7.551
- 108
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #1.261
Plates neyi bıraktım evlenince saldım savundum ha evlenmeyin bekarlarPilatesten geldim canım yorgunum başım ağrıyor elimde telefon koltukta oturdum kaldım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Plates neyi bıraktım evlenince saldım savundum ha evlenmeyin bekarlarPilatesten geldim canım yorgunum başım ağrıyor elimde telefon koltukta oturdum kaldım![]()
Benide alll menevşeyi görmem lazımmYollari kesefedeyim tek gelme planlarim var . Herif duymasın sinsi sinsi planlar yapıyorum..
Nerden geliyon tam olrk yakınmıydık bız kızYollari kesefedeyim tek gelme planlarim var . Herif duymasın sinsi sinsi planlar yapıyorum..
Yaaa allahummmm ısırıcam seniiBiz bir fidanın güller açan dalıyız bebem![]()
![]()
![]()
Sen neredesin valla iyi olur toplanmak tanışmak. Mis mis
Yaa keske joumda benı gorup napacan hayırdır
Aha sura krshrNerden geliyon tam olrk yakınmıydık bız kız
Dipdibeyiz yaaa. Valla bulussak keske BIRGUN toplansaktaAha sura krshr
Bende konyaliyim menekşe hep anadolu haAha sura krshr
Evlenenler aynı şeyi diyor ya neden kiPlates neyi bıraktım evlenince saldım savundum ha evlenmeyin bekarlar
Bekarken haftada gelirdim kayseri..Dipdibeyiz yaaa. Valla bulussak keske BIRGUN toplansakta
Evett yaa nerde o günler çerkezköyde yasıyorum canım senSen neredesin valla iyi olur toplanmak tanışmak. Mis mis
Merkez demisin konyada guzel .. gecen ay orada idim 3 gece 4 gun..Bende konyaliyim menekşe hep anadolu ha
Beni biliyorsun ne işlere olduğuYaa keske joumda benı gorup napacan hayırdır![]()
Hıc bu tarafa gelme ımkanın yokmu paremBende konyaliyim menekşe hep anadolu ha
Sen uzakmisinEvett yaa nerde o günler çerkezköyde yasıyorum canım sen![]()
Ben daha acılmamıs bı cıceğim soldurmaBeni biliyorsun ne işlere olduğu![]()
Merkez canım aaa nerdeydinMerkez demisin konyada guzel .. gecen ay orada idim 3 gece 4 gun..