- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
- #1.181
Ağlamak bile benım ıcın buyuk bır nimetMorrmeneksee kuzucum Playlistim full Emre Aydın dolu uzun zamandır ertelediğim göz yaşlarımı serbest bıraktım. Şuan salya sümük çok doldum
Şuan iyiyim, tam moda girmiştim Azra uyandı anne sus ver geri topladım kendimi. Ağlamak insanı şarj ediyor gerçekten. İçime attıkca yemin ederim kollarım tutmuyor kramplar giriyor bütün bedenime hissedebiliyorum.Ağlamak bile benım ıcın buyuk bır nimet
Gecen seneye kdr asla ağlayamayan bır insandım bu o kdr kotü bırsey kı. Boyle ıcınde kıyamet kopuyor ama dısa vuramıyorsun.
Bu sene de oto seye iste ağlayan bırı oldum ama ağlayamamktan daha evladır.
Sende ağla tutma tabıkı. Elınde degıl uzuluyorsun engel olamıyorsun henuz hersey cok cokkk yeni. Ağlaman patlaman gercekten normal.
Ama lütfen kendını de bırakma yıpratma kendıne dıkkt et yemene ıcmene ihmal etme kendini lütfen
Yok kuzucum ihmal etmem kendimi. Sen nasılsın nerelere gitmiştinAğlamak bile benım ıcın buyuk bır nimet
Gecen seneye kdr asla ağlayamayan bır insandım bu o kdr kotü bırsey kı. Boyle ıcınde kıyamet kopuyor ama dısa vuramıyorsun.
Bu sene de oto seye iste ağlayan bırı oldum ama ağlayamamktan daha evladır.
Sende ağla tutma tabıkı. Elınde degıl uzuluyorsun engel olamıyorsun henuz hersey cok cokkk yeni. Ağlaman patlaman gercekten normal.
Ama lütfen kendını de bırakma yıpratma kendıne dıkkt et yemene ıcmene ihmal etme kendini lütfen
İşte ağlamak bile bı nimet bu acıdan. Bi sebebi bı faydası var kı Allah boyle bırseyi bahşetmiş.Şuan iyiyim, tam moda girmiştim Azra uyandı anne sus ver geri topladım kendimi. Ağlamak insanı şarj ediyor gerçekten. İçime attıkca yemin ederim kollarım tutmuyor kramplar giriyor bütün bedenime hissedebiliyorum.
İş istiyorum hayırlısından inşallah çalışırsam kafam dağılır ben oğlak kadınıyım boş durmak ruhumuzda yok ondan enerjimi işime verirsem o pislikleri de düşünmeye zamanım kalmaz inşallahİşte ağlamak bile bı nimet bu acıdan. Bi sebebi bı faydası var kı Allah boyle bırseyi bahşetmiş.
O yuzden ağlama asla demıyorum ağla hıc sıkma kendini zamanla ztn kendiliğinden düzelecek hersey. Ölecek duyguların. Nefrete Donusur bı süre sonra o bıle kalmaz.
Senın intikamını da Allah alır zaten.
Sen kendine yeterkı yenı bır yol çiz.
kızlar haftasonu baya yoğundum napıyorsunuz nasılsınız. Konuşmuşsunuz baya ama okuyamadım@burcusami
Ssevincli
sweetgirlcandy
Yazarhanim
@tiniminihaniim
@Tospaagtd
@Morlale8
mavikelebek34 @FUNNDA @SoLeiL12 @Diloss1
@Saliha40
@rana20 Canım dua arkadaslarım napıyosunuz.. Nasılsınız arada yazın burayada ses verın. Burda susuyoruz ama dua topıgınde masallah çenemiz dusuyorbu ne yaman celıskı boyle
Günaydııın herkeseeeGünaydın kızlar
Hayırlı mutlu haftalar
Günaydın kızlar
Hayırlı mutlu haftalar
kızlar haftasonu baya yoğundum napıyorsunuz nasılsınız. Konuşmuşsunuz baya ama okuyamadım
Günaydın kızlar herkese hayırlı haftalar günler.
Günaydın kizlarGünaydııın herkeseee
aminnn inşaAllah canımGünaydın kizlar
Guzel haberler alacamız bi hafta olsun
Amin amin inşallah ❤Günaydın kizlar
Otur yaa gelen giden yoksa bosver bırz keyif yap bende hala çay içiyorumAmin amin inşallah ❤
bi kahve yaptım kendime daha bi türlü kalkıp evi toparlayamadım
Ohh afiyet olsun canımOtur yaa gelen giden yoksa bosver bırz keyif yap bende hala çay içiyorum
Amiiin inşallah canım yaaGünaydın kizlar
Valla annemde kalk kalk kalk dedı bana baktıkı kaldıramıyor kendıde oturduOhh afiyet olsun canım
Yok gelen giden olmuyor ama bir türlü başlayamıyorum ev bana bakıyor ben eve
boşverin ev işi biter mi zaten hava sıcakOtur yaa gelen giden yoksa bosver bırz keyif yap bende hala çay içiyorum
Bitmiyor cıddenn. O kdr sacma bırsey kı omrumuzun yarısı bır yerleri toplamakla geciyorboşverin ev işi biter mi zaten hava sıcak
Bi kalktım mı devamı gelir önemli olan kalkabilmekAmin amin inşallah ❤
bi kahve yaptım kendime daha bi türlü kalkıp evi toparlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?