D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Film (dini film ) yukarıda dizi tavsiyesi yapılmış ya ona binaen yazdım 60 sayfa yazıyı okumayınca konudan çok mu alakasız gözüktü
Yok yok tam ustune bastın. Dedıgınıde izleyim ben bu aralar taktım bu tarz filmlere ama yunus Emre cok guzel mıs cıdden ızlemedysen sende izle tavsıye ederım

Yok yok tam ustune bastın. Dedıgınıde izleyim ben bu aralar taktım bu tarz filmlere ama yunus Emre cok guzel mıs cıdden ızlemedysen sende izle tavsıye ederım
Ya ben izledim başlarında ama böyle dini çok güzel yaşayan insanlar izledikçe Bi vicdan azabı oluyor Bi değişik duygular oluyor kendime sinirleniyorum

Ya ben izledim başlarında ama böyle dini çok güzel yaşayan insanlar izledikçe Bi vicdan azabı oluyor Bi değişik duygular oluyor kendime sinirleniyorum
Kız nie vicdan yapıyosun olsun bız onlardan örnek alabildiğimiz kadarını yapalım Allah bilmiyormu sanki

Ne bileyim canim ya hani "ula neler neler var , NELER NELER vaaaaar " psikolojisi sanırım senin branş ne sanırım ogretmensin sen
Bak bende bazen kötü hissediyorum kendimi, ne kadar kötü bi hayatım var diyorum ama gerçekten onlar gibi olmak imkansız su zaman sartlarinda, en basiti artık malesef hocalara güven yok, ben korkularim için bi hocaya gittim, evinin altında mezar var dedi iyice korkuttu beni, sacma sapan konuşuyordu tobe haşa Allahla konuşuyomus izin alıyormuş falan

Cinci hoca gibi hoca miydi yoksa böyle dini sohbet veren gibi hoca miydi

Cinci hoca gibi hoca miydi yoksa böyle dini sohbet veren gibi hoca miydi
Valla bilmiyorum cnm sözde şakralar falan bi şeylerden bahsediyordu, sacma sapan konuşmalarını duyunca bıraktık zaten ama baya paramızı aldı

Valla bilmiyorum cnm sözde şakralar falan bi şeylerden bahsediyordu, sacma sapan konuşmalarını duyunca bıraktık zaten ama baya paramızı aldı
O bildiğin ticarete dokmus sahte hocalardanmıs. Bende gitmiştim korunma duası ıcın fılan ama cok da etkılı olmadı

O bildiğin ticarete dokmus sahte hocalardanmıs. Bende gitmiştim korunma duası ıcın fılan ama cok da etkılı olmadı
Bende de etkili olmadı valla hatta daha cok korkuttu beni, evde durasim gelmiyordu korktum cok, Allah'tan kiraydi ev de cok geçmeden tasindik

Bende de etkili olmadı valla hatta daha cok korkuttu beni, evde durasim gelmiyordu korktum cok, Allah'tan kiraydi ev de cok geçmeden tasindik
Hepsi sahtekar valla bak. Bir tane dua ısteyeceğin bir dede bıle bulamıysn artık.. Bende kendı kendime okuyorum, burdan okuyorz Grupca yter valla. Daha nolsun

Hepsi sahtekar valla bak. Bir tane dua ısteyeceğin bir dede bıle bulamıysn artık.. Bende kendı kendime okuyorum, burdan okuyorz Grupca yter valla. Daha nolsun
Aynen öyle cnm, eşime yunus Emre dizisini izlerken dedim ah nerde şimdi tapduk emre gibi hocalar.. Gerçekten de yok malesef keske olsa bizde faydalanabilsek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…