• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Bu duaları duyunca elimden geldiğince bu duaları namazda isteyen tüm kardeşlerimizin duası aslında. Belki bizim sayede hiç tanimadigimiz insanlara da ulaşırız

Anlıyorum o kadar büyük hatimler kuruyorsun ki rabbim razı olsun ne muradın varsa versin inşallah her zaman duamdasin kuzum🤲❤️
Evet iyiki varlar mor menekşe mintimint ve Rana gerçekten grubu yönetmek de bir başarı ve takip etmek kurmak. Rabbim gönullerine göre hayırlısını nasip etsin inşallah.hayirli olanida gönullerine razı etsin.

Evet iyiki varlar mor menekşe mintimint ve Rana gerçekten grubu yönetmek de bir başarı ve takip etmek kurmak. Rabbim gönullerine göre hayırlısını nasip etsin inşallah.hayirli olanida gönullerine razı etsin.
Kız sen ne tatlısın ya 😍 ben sızın ıcın varım 😘 benı sızler var ettınız 🤣🤣🤣

Kız sen ne tatlısın ya 😍 ben sızın ıcın varım 😘 benı sızler var ettınız 🤣🤣🤣
Seni Allah var etti ve bizim duamız Rabbim seni bize yakınlaştıracak dost nasip ett dedik ve seni nasip etti. Ve mint ve ranayi ve sonrada diğer gruptaki arkadaşları. Vesselam can

Seni Allah var etti ve bizim duamız Rabbim seni bize yakınlaştıracak dost nasip ett dedik ve seni nasip etti. Ve mint ve ranayi ve sonrada diğer gruptaki arkadaşları. Vesselam can
🥺Ne guzel Konustun.. Bende Allahım senın yolunda hayırlı ıslerle meşguliyet sağlayacak ıslerle karsılastır ve beni bu yola ılet dedim ve sızı buldum 🤲

🥺Ne guzel Konustun.. Bende Allahım senın yolunda hayırlı ıslerle meşguliyet sağlayacak ıslerle karsılastır ve beni bu yola ılet dedim ve sızı buldum 🤲
Bak demekki dualarımızı kabul oluyor yada olacak hep bir zamanı gelince gerçekleşiyor.
Oysaki biz sabırsız hemen olsun diyoruz

Bak demekki dualarımızı kabul oluyor yada olacak hep bir zamanı gelince gerçekleşiyor.
Oysaki biz sabırsız hemen olsun diyoruz
Kesınlıkle.. Tevekkül etmeyi tam manasıyla bilmiyoruz. Halbuki bizim ne zmaan ıstedıgımiz degıl, Allahın ne zaman istediği onemlı.
Dua ederken bunu diyebilirsek tamam ıste. Tevekkül etmıs oluruz tam anlamıyla.. Yanı dua ederken Allahım ben degıl, sen ne zmaan uygun ve hayırlı gorursen o zaman nasıp ett demek lazımmıs. Yanı bız ıstıyoruzkı tez zamanda olsun. Halbuki asıl marifet zamanını dahı Allaha bırakıp emanet etmekmıs

Back