- 29 Nisan 2015
- 31.442
- 105.701
- 798
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
İyisin şuan yine masallah bende bi okadar olabilseydim ,bende 49Suan 53 kiloyum. Bu kıloya ulasana kdr akla karayı sectım amaserum etkılı oldu burun ameliyatından sonra ondan snra bıraz aldım gıbı ıste.. Sen kac kilosun bebısım
Aynen. Aslında cok yediğim soylenemez ama bende baklava çikolata abur cubur dunya yerım tık yok
53 kiloyu en son orta okulda görmüştüm bir daha kendilerine ve yakınlarına ulaşamadımSuan 53 kiloyum. Bu kıloya ulasana kdr akla karayı sectım amaserum etkılı oldu burun ameliyatından sonra ondan snra bıraz aldım gıbı ıste.. Sen kac kilosun bebısım
İyisin şuan yine masallah bende bi okadar olabilseydim ,bende 49
İyisin şuan yine masallah bende bi okadar olabilseydim ,bende 49
Merhabalar herkese hayırlı olsun çok güzel düşünmüşsünKIZLAR BU SEFER DUA ICIN ETIKETLEMEDİM SİZİMİZAH - GEYİK BÖLÜMÜNDEYIZ DUA GRUBU OLARAK KAYNASALIM DIE AÇTIK HERKES KATILSIN STRES ATALIM
@Tavuk_suyu_
Morrmeneksee
@Yorgunkus
@Magnifiaque
@yakut1
@Ssevincli
@burcusami
@Nayro
@Arelarven
@tiniminihaniim
@tiniminihaniim kard.
@zinciriye
@Morm
@28mn
@MoonfacedMom
@Myhomes
@namaste21
@Ceren0134
@namaste21 kızı
@Ayzelin
mavispreyboya
@oziko_53
@Mintimint
@Gelincik78
@Asiltutku
@karamelli001
@Pinkpotter
@Ballikabak
@Taze fasulye
@Kzbnylmz
@arkadasimes
@Yazarhanim
@Zeynep 0666
@rana20
@beratbedirhan
mavikelebek34
@Umut_2019
Saliha40
@Buluts34
@humanbeings
@Catlak-kurabiye
@in_cim
@Zerre
@Mintimint eşi
@mutlulukbenihicbirakma
@Aselhannn
@Whiterose89
Cookiie
@Mucizemm222
@aysenurt3991
@glstanak
@MoonfacedMom ipek
@Ssevincli ablası
@SoLeiL12
@Ruzgarruya
@Tospaagtd
@Asiltutku annesi
@theia07
@ibiynentosi
@agustos72
@rana20 annesi
@rana20 kardesi
@kevsersoylu
@Life light
@H M
@Rubella86
@MaviKuplik
@Leyl-i-fer
@Kahve __Kokusu
@melankolimm
@kavs-i kuzah
@BereliPenguen
@zey_nep
@Assos32
@daisyko
@Maviayyy
@ZeyElif
@Vavin
@Pemberenkli66
Blue_Peri
@muhursuzpusula
@ummhnisa
@Nana929
@Bonus
@Negoo
Hhaha belkıde annemın dedıgı gıbı evlendıkten snra alırım klışe bır laf ama bır umut ıste,53 kiloyu en son orta okulda görmüştüm bir daha kendilerine ve yakınlarına ulaşamadım
49 mu kız inceciksin maşaAllah ama az alman lazım sankiİyisin şuan yine masallah bende bi okadar olabilseydim ,bende 49
Hosgeldın canımMerhabalar herkese hayırlı olsun çok güzel düşünmüşsün
Dur sana nazar ediyimde kilo al
Bende öyleydim evlendikten sonra bozuldu bence evlendirelim mormenekseyiKızlarrr şu hani yiyip yiyip kilo almayanlar varya mormenekşemiz onlardan mış linç mi etsek napsak biz bunu
Ben 45 kiloydum evlendigim zaman 7 senede 4 kilo almışım morummHhaha belkıde annemın dedıgı gıbı evlendıkten snra alırım klışe bır laf ama bır umut ıste,
Ben evlendikten sonra vermeyi düşünüyorum tabi lafta mutfağa girdim mi ev bile kilo alırHhaha belkıde annemın dedıgı gıbı evlendıkten snra alırım klışe bır laf ama bır umut ıste,
Evet canimya almam lazım alabilsem49 mu kız inceciksin maşaAllah ama az alman lazım sanki
Limonlu su yaptım onu içiyorumChery suan kendınden geciyor bnce
Aynen valla şöyle 2. Ayında bi 20 kilo felan alsınBende öyleydim evlendikten sonra bozuldu bence evlendirelim mormenekseyi
Çokta hayallere kapılma dıyosunuz yanıBen 45 kiloydum evlendigim zaman 7 senede 4 kilo almışım morumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?