- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Ahhhh süper olmuş canısı iyi düşünmüşsünKızlar bugune kadar hep dualarımız sızınle kısmında hep bır araya gelmıstık..
Dua arkadaslıgımızın harıcınde de Artık aıle gıbı olduk..
Boyle askamları gunduzlerı burdanda sohbet - geyik yapalım dedik. Kafamız dagılsın herkes katılsın.
Ye gitsin2 gundur durdamadigim baklava isteğim var sabahın köründe.. nasil durduracagim
Kız sızde etıketleyınde toplanalım ıyıceHey maşallah etiketlere :))
Yoksa yiyip yiyip kilo almayanlardan misinBende hıc kılolu bırı olamadım
Senın burayı unutacanı sanmıyorumAhhhh süper olmuş canısı iyi düşünmüşsünyalnız ben topikleri unutuyorum kızzz beni sık sık etiketleyin
Bende her ramazan kilo verirdim eşim sayesinde aldım bu sene hep o tatlılar yüzündenKilo demişken dur kilomu güncelleyim 1 buçuk kilo daha almışım
Hahaha aynı benKiloylan başlamış grup bende gayet zayıfımdeyip kafama bişey yemeden kacayim
Neguzel olmuş bu grupppp
Hahaaaa bende öyle hissettimSenın burayı unutacanı sanmıyorum
Kaç kilosun morumHahaha aynı bengel bızde senınle zayıflığımızdan dert yakınalım
Aynen. Aslında cok yediğim soylenemez ama bende baklava çikolata abur cubur dunya yerım tık yokYoksa yiyip yiyip kilo almayanlardan misin
Oh çok sanslisin vallaAynen. Aslında cok yediğim soylenemez ama bende baklava çikolata abur cubur dunya yerım tık yok
Suan 53 kiloyum. Bu kıloya ulasana kdr akla karayı sectım amaKaç kilosun morum
Kızlarrr şu hani yiyip yiyip kilo almayanlar varya mormenekşemiz onlardan mış linç mi etsek napsak biz bunuAynen. Aslında cok yediğim soylenemez ama bende baklava çikolata abur cubur dunya yerım tık yok
Evet yaaOh çok sanslisin vallabu arada herkes şaşırmıştır aa dua grubu etiketi değil diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?