- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Ayhh benımde derdım o ya zaten salişimBende öyleydim evlendikten sonra bozuldu bence evlendirelim mormenekseyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayhh benımde derdım o ya zaten salişimBende öyleydim evlendikten sonra bozuldu bence evlendirelim mormenekseyi
Bizimkide genetik kuzum alınmayınca alınmıyor ya gece bile acıkınca yerim ben,kız belli olmaz alırsın belki bünye ile alakalı bı evlendeÇokta hayallere kapılma dıyosunuz yanı bizde genetik zayıflık ya baba tarafım komple oyle kızlar halalarımın en 4 cocuklarına var ama bıldıgıniz koptu kopacaklar zayıflıktan
Ne güzel düşünmüşsün canımKIZLAR BU SEFER DUA ICIN ETIKETLEMEDİM SİZİ MİZAH - GEYİK BÖLÜMÜNDEYIZ DUA GRUBU OLARAK KAYNASALIM DIE AÇTIK HERKES KATILSIN STRES ATALIM
@Tavuk_suyu_
Morrmeneksee
@Yorgunkus
@Magnifiaque
@yakut1
@Ssevincli
@burcusami
@Nayro
@Arelarven
@tiniminihaniim
@tiniminihaniim kard.
@zinciriye
@Morm
@28mn
@MoonfacedMom
@Myhomes
@namaste21
@Ceren0134
@namaste21 kızı
@Ayzelin
@CherryQueen
@oziko_53
@Mintimint
@Gelincik78
Asiltutku
@karamelli001
@Pinkpotter
@Ballikabak
@Taze fasulye
@Kzbnylmz
@arkadasimes
@Yazarhanim
@Zeynep 0666
@rana20
@beratbedirhan
mavikelebek34
@Umut_2019
Saliha40
@Buluts34
@humanbeings
@Catlak-kurabiye
@in_cim
@Zerre
@Mintimint eşi
@mutlulukbenihicbirakma
@Aselhannn
@Whiterose89
@Mimariye
@Mucizemm222
@aysenurt3991
@glstanak
@MoonfacedMom ipek
@Ssevincli ablası
@SoLeiL12
@Ruzgarruya
5 528mucizemmm
Asiltutku annesi
@theia07
@ibiynentosi
@agustos72
@rana20 annesi
@rana20 kardesi
@kevsersoylu
@Life light
@H M
@Rubella86
@MaviKuplik
@Leyl-i-fer
@Kahve __Kokusu
@melankolimm
@kavs-i kuzah
@BereliPenguen
@zey_nep
@Assos32
@daisyko
@Maviayyy
@ZeyElif
@Vavin
@Pemberenkli66
Blue_Peri
@muhursuzpusula
ummhnisa
@Nana929
@Bonus
@Negoo
şaka maka çok güzel bir genetiğiniz varmış bence çok güzel bir şeyBizimkide genetik kuzum alınmayınca alınmıyor ya gece bile acıkınca yerim ben,kız belli olmaz alırsın belki bünye ile alakalı bı evlende
Bizimkide genetik kuzum alınmayınca alınmıyor ya gece bile acıkınca yerim ben,kız belli olmaz alırsın belki bünye ile alakalı bı evlende
Valla kızlar onceden cok dert edınırdım de suan cokta tın yanı ıyı boyle cok sukur yınede soyle 4 5 kılo alsam yeter benım ıcınşaka maka çok güzel bir genetiğiniz varmış bence çok güzel bir şey
Ayyy ne güzel keşke bizde de öyle bir genetik olsa yesem yesem kilo alamasam tatlıları kokluyorum zayıflıcam diyeşaka maka çok güzel bir genetiğiniz varmış bence çok güzel bir şey
Bebeğim her halinle güzelsinValla kızlar onceden cok dert edınırdım de suan cokta tın yanı ıyı boyle cok sukur yınede soyle 4 5 kılo alsam yeter benım ıcın
Bosver evlilik güzel bisey degil.. 1 derdin 1000 oluyor.. anam çağırsa terk edip gidecem .. herifi sevmediğimden degil de .. sıkıcı sadeceAyhh benımde derdım o ya zaten salişim
Kız saliş ztn bı sen vazgecirebilirsin benı galıba sendw o potansiyel varBosver evlilik güzel bisey degil.. 1 derdin 1000 oluyor.. anam çağırsa terk edip gidecem .. herifi sevmediğimden degil de .. sıkıcı sadece
Yaa bebişim sende oylesin masallahBebeğim her halinle güzelsin
Takil bana .. istediğin gibi herif bulmak zor bulursun kaynan kaynata çıkar. Bulursun yokluk hastalik vs çıkar... imtihan hersey ..Kız saliş ztn bı sen vazgecirebilirsin benı galıba sendw o potansiyel var
Morunda dediği gibi 4,5 kilo alsam yeter banada çok zayifta iyi olmuyor canım .boyum 157 158 civari kısa olunca Allah'tan çok belli etmiyor Barım zayıflığışaka maka çok güzel bir genetiğiniz varmış bence çok güzel bir şey
Senle ben aynıyız yaaa 4kilocuk hariç ikisini bana virValla kızlar onceden cok dert edınırdım de suan cokta tın yanı ıyı boyle cok sukur yınede soyle 4 5 kılo alsam yeter benım ıcın
Ah ah bekarlık iste ..Kızlar gercekten kılo vermek ıstıyorsanız bol bol limon yiyin ve ekmeği kesin sonra ztn verirsiniz.
Ben hıc ekmek tüketmem kahvaltıda bıle.
Asırı eksı tuketırım o cok yakıyor cıdden.
5 528mucizemmm ben ikna oldum evlenmıcemTakil bana .. istediğin gibi herif bulmak zor bulursun kaynan kaynata çıkar. Bulursun yokluk hastalik vs çıkar... imtihan hersey ..
Insan oğlu soğuğa soguk sıcağa sicak deriz .. memnun etmek zor bizleri..
Benım de boy 1.65 kilo 53 54. 58 olsam cok ıyı olur bakalım gayret edecem ekmek yemem lazım onuda beceremiyorumMorunda dediği gibi 4,5 kilo alsam yeter banada çok zayifta iyi olmuyor canım .boyum 157 158 civari kısa olunca Allah'tan çok belli etmiyor Barım zayıflığı
Senle ben aynıyız yaaa 4kilocuk hariç ikisini bana vir
Kız bunun bekarlıklıkla ne alakası var yaAh ah bekarlık iste ..