• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Çokta hayallere kapılma dıyosunuz yanı 😅bizde genetik zayıflık ya baba tarafım komple oyle kızlar halalarımın en 4 cocuklarına var ama bıldıgıniz koptu kopacaklar zayıflıktan 🤪
Bizimkide genetik kuzum alınmayınca alınmıyor ya gece bile acıkınca yerim ben,kız belli olmaz alırsın belki bünye ile alakalı bı evlende😁

Bizimkide genetik kuzum alınmayınca alınmıyor ya gece bile acıkınca yerim ben,kız belli olmaz alırsın belki bünye ile alakalı bı evlende😁

şaka maka çok güzel bir genetiğiniz varmış bence çok güzel bir şey
Valla kızlar onceden cok dert edınırdım de suan cokta tın yanı 😅 ıyı boyle cok sukur yınede soyle 4 5 kılo alsam yeter benım ıcın

Kız saliş ztn bı sen vazgecirebilirsin benı galıba 😅sendw o potansiyel var
Takil bana .. istediğin gibi herif bulmak zor bulursun kaynan kaynata çıkar. Bulursun yokluk hastalik vs çıkar... imtihan hersey ..
Insan oğlu soğuğa soguk sıcağa sicak deriz .. memnun etmek zor bizleri..

şaka maka çok güzel bir genetiğiniz varmış bence çok güzel bir şey
Morunda dediği gibi 4,5 kilo alsam yeter banada çok zayifta iyi olmuyor canım .boyum 157 158 civari kısa olunca Allah'tan çok belli etmiyor Barım zayıflığı😁
Valla kızlar onceden cok dert edınırdım de suan cokta tın yanı 😅 ıyı boyle cok sukur yınede soyle 4 5 kılo alsam yeter benım ıcın
Senle ben aynıyız yaaa 🤣 4kilocuk hariç ikisini bana vir😁

Takil bana .. istediğin gibi herif bulmak zor bulursun kaynan kaynata çıkar. Bulursun yokluk hastalik vs çıkar... imtihan hersey ..
Insan oğlu soğuğa soguk sıcağa sicak deriz .. memnun etmek zor bizleri..
5 528mucizemmm ben ikna oldum evlenmıcem 🤣🤣

Morunda dediği gibi 4,5 kilo alsam yeter banada çok zayifta iyi olmuyor canım .boyum 157 158 civari kısa olunca Allah'tan çok belli etmiyor Barım zayıflığı😁

Senle ben aynıyız yaaa 🤣 4kilocuk hariç ikisini bana vir😁
Benım de boy 1.65 kilo 53 54. 58 olsam cok ıyı olur bakalım gayret edecem 🤣ekmek yemem lazım onuda beceremiyorum

Bende evlenmeden önce o kadar yemek yerdim ki sabah akşam ne dürümler gomerdim ama asla kılo alamazdim eşimle nişanlıyken hayretle bakardı :KK70: ama evlendikten sonra bu kadar yememe rağmen kilo da geldik 48'den 55 e çıktım şuan 53 hedef 50

Back