- 2 Ağustos 2013
- 35.673
- 109.927
- 798
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Astrologozlemyuksel kullanıcı adı
Bazen bana da gelmiyor niye olmuyor acabaBoldirim gelmiyor bana
Günaydın canımGünaydın
Kiiiz 3 saatlik ne uykusu uykumu o niye uyumadinGünaydın canım
İlk defa 3 saatlik uykuyla bomba gibi uyandım bendeBir terslik var ama bakalım ne zaman pilim bitecek
Uyuyamadım ya sağa dön sola dön üstüne birde alarm çalmadan uyandım. Uykum hepten gider diye telefona da bakmadım hayal kurup durdum sonunda uyumuşumKiiiz 3 saatlik ne uykusu uykumu o niye uyumadin
İyi bari birde tele baksaydin uykusuz bir günü geçirecektin iyiki bakmamışsinUyuyamadım ya sağa dön sola dön üstüne birde alarm çalmadan uyandım. Uykum hepten gider diye telefona da bakmadım hayal kurup durdum sonunda uyumuşum
Aslında uykudan gözleerimi açamamam lazım diyorum ya bir terslik var kazasız belasız atlatırım inşaAllahİyi bari birde tele baksaydin uykusuz bir günü geçirecektin iyiki bakmamışsin
Ama masallah dincsen sorun yok
Ah o hayaller
Maşallah diyelimAslında uykudan gözleerimi açamamam lazım diyorum ya bir terslik var kazasız belasız atlatırım inşaAllah
Her gece aynı hayallerle uyuyorum Allah hayırlısıyla nasip etsin inşaAllah
Valla hap atmazdim arada atmaya başladım canım kötü oluyor heleki bazen.Adeti cok sancılı gecen bayanlar ne yapıyorsunuz, sanci icin .
Sıcak su torbası kullanıp bol bol su tüketiyorum, işteysem sökülmesi için yeşilçay ve adaçayıda içiyorumAdeti cok sancılı gecen bayanlar ne yapıyorsunuz, sanci icin .
Eğer dayanamayacak gibiysen ağrı kesici içebilirsin.Adeti cok sancılı gecen bayanlar ne yapıyorsunuz, sanci icin .
Merhaba canımSlm nasilsiniz.
Buzdolabı öneriniz var mı hangi marka iyi
Slm canım, ben bosh kullanıyorum 10 yıldır memnunum, benimle birlikte arkadaşımda aynı model ve markadan aldı geçen yıl değiştirmek zorunda kaldıSlm nasilsiniz.
Bizde Arçelik var mesela memnunuz bir sıkıntısı yokSlm nasilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?