- 18 Kasım 2015
- 13.537
- 16.966
- 298
- 35
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Kötüymüş ya valla cidden kötü biriymis.. Peki eşin ne yapıyor bu davranışları karşısındaBenim ki şirret cinstenValla kendisi hacı hoca öyle böyle değil tam ayrıntı vermeyim Ağzından yalan eksik olmuyor. Yaptığına yapmadım der. Tüm sülalemi karıştırdı. Beni şikayet için aradı herkesi. Sonra ben ne yaptım dedi durdu. Evime geldi kaç kere ağıza alınmayacak laflar söyledi çıkıpta ağzımı açıp bir şey demedim. En sonunda bende patladım ama nafile yani. Normal bir insan değil bildiğin şizofren. Dini alet ediyor. Herkes çok iyi çok doğru bir insan sanar ama içini bilseler. Daha neler neler ayrıntı çok da aklıma gelmiyo hatırlamak istemiyorum
Ha bide sağa sola ayrılsınlar der sonra öyle bir şey demedim der. En sonunda benim yüzüme de dedi. Bütün bunları yapar sonra bir şey olmamış gibi davranır öyle olsun ister. Ben de tamamen bağımı kopardım yüzüne dahi bakmıyorum
Doğrusunu yapıyorsun emin ol gözümün önünde o kadar örnek varki içine at at patlayınca fena oluyor iş işten geçmiş oluyor tamam söylüyorsun ama o aradaki zaman varya sinirleri mahvediyorYok be aynı malesefolsun içimizden çıkıyor en azından cnm
Ben yılardır susturdum eşimi kırılmasın annen boşver dedim ama artık kırılsın valla umrumda değil. Ah ah her yaptığı film şeridi gibi gözümun önünden geçiyor vallaDoğrusunu yapıyorsun emin ol gözümün önünde o kadar örnek varki içine at at patlayınca fena oluyor iş işten geçmiş oluyor tamam söylüyorsun ama o aradaki zaman varya sinirleri mahvediyor
Nasıl unutacaksın ki bende çevremdekilerin bana yaptıklarını hiç unutamıyorum keşke unutabilme olsa hele ki kv kişisini hiç unutmam herhalde.Ben yılardır susturdum eşimi kırılmasın annen boşver dedim ama artık kırılsın valla umrumda değil. Ah ah her yaptığı film şeridi gibi gözümun önünden geçiyor valla
Ya sorma dışarıya melek melek. Bende ona uyuz oluyorum işte. Kul hakkı nedir bilmez daha bir de iyi bir şey yapmış gibi gülerek anlatır. Valla benden uzak olsun da.Zormuş gerçekten. Bende o kadar gördümki dini alet edip kul hakkı yiyen mi dersin, çeşit çeşit işler mi dersin, yalan, iftira ama herkese sor doğrusu o, o tür insanlardan zarar gelmezmiş, güvenilir olurlarmış falan. Allah böyle insanlarda hem korusun hem uzak tutsun. Sen sustukça daha çok ileri gider laf desen ben ne dedim yaptımki olur. En iyisini yapmışsın uzak durarak
Allah uzak tutsun böyle insanlardanYa sorma dışarıya melek melek. Bende ona uyuz oluyorum işte. Kul hakkı nedir bilmez daha bir de iyi bir şey yapmış gibi gülerek anlatır. Valla benden uzak olsun da.
Hiç bir şeyKötüymüş ya valla cidden kötü biriymis.. Peki eşin ne yapıyor bu davranışları karşısında
Amin aminAllah uzak tutsun böyle insanlardan
Bende malesef.. Görümcem mesela oda ayri.o kadar düşüncesiz ki bizim çocuk İstediğimizi bile bile nispet yapar gibi çocuklarının resmini paylasti, dogum gününde herkesin içinde hamile olduğunu nispet yapar gibi söyledi, hamileliğini saymıyorum gözümüze soka soka yasadi, sonra doğdu uykusuz geceler diye paylasti. Dedik üzülüyoruz yapmasin kaynanam demiş bakmasinlar demiş.. Kızımı kaybettim 4 buçuk aylikti meleğim gelmedi kocası izin vermemiş korona varmış. Benim göğsümden sütler akarken o oğlunun 6 aylik konseptini paylaştı. Onun öncesinde de neler yapti neler öyle saygısız öyle değişik tavırları var ki aynı anasıNasıl unutacaksın ki bende çevremdekilerin bana yaptıklarını hiç unutamıyorum keşke unutabilme olsa hele ki kv kişisini hiç unutmam herhalde.
Birde benim hemen yüzüme yansır bu belli ederim yani
Uzak durmakla en güzelini yapmışsınız o zaman cnm be güzel eşin de anlamış ne olduğunuHiç bir şeyKaale almıyor bile. Üst katta oturuyorlar onlar eşim hiç çıkmaz bile ayda yılda bir ya onlar bir şey sormaya çağırır ya eşim işle ilgili bir şey sormaya gider ayda yılda bir yani. Ama sorsan ben göndermiyorum eşimi öyle der. Kendi oğlu nefret ediyor annesinden bunun da farkında aslında. Eşim hep boşver he de geç takma kafana benim gibi ol der dr öyle olmuyor işte.
Kendi öyle diye kRşısındaki insanda alınmıcak sanıyordur gidip sorsan ne varki ya bunda derYok ya gerçekleri söyleyince sıkıntı yok diyorum mesela kızıni cok koruyosun bize yapma diyorum konuyu baska yere çekip normal davranıyorvalla değişik bi kadın ya
Bencede öyle cnm valla bazen cok yoruluyorum ya. Eskiden bu kadar sık olmazdi gundemimizde kayınpederim vefat edince mecburen daha sık görüsur oldukKendi öyle diye kRşısındaki insanda alınmıcak sanıyordur gidip sorsan ne varki ya bunda der
Hiç kendini yıpratma canım. Duyma dediklerini gerçekten. Yada cevabını ver geç boşverr hiç kendimizi üzmeye değmezBencede öyle cnm valla bazen cok yoruluyorum ya. Eskiden bu kadar sık olmazdi gundemimizde kayınpederim vefat edince mecburen daha sık görüsur olduk
Haklısın cnm öyle mecburen hayatımızda zaten onu öyle kabullenmekten baska care yok sanırımHiç kendini yıpratma canım. Duyma dediklerini gerçekten. Yada cevabını ver geç boşverr hiç kendimizi üzmeye değmez
Aynen öyle valla çok çirkef bi kadın çünküUzak durmakla en güzelini yapmışsınız o zaman cnm be güzel eşin de anlamış ne olduğunu
Benim kaynanamı da etraf cok sever sessiz sakin kadınmış öyle derler bide bana sorsunlarAynen öyle valla çok çirkef bi kadın çünkü
Eltileri falan yanyana oturuyoruz onlar da az çok bilir de bu kadar bilmiyorlardır valla. Tarikatta kv ordakiler falan işte çok iyi görüyorlar. Çünkü onlara iyiBenim kaynanamı da etraf cok sever sessiz sakin kadınmış öyle derler bide bana sorsunlar
Bak ne güzel dedin onlara iyi benimki de öyleEltileri falan yanyana oturuyoruz onlar da az çok bilir de bu kadar bilmiyorlardır valla. Tarikatta kv ordakiler falan işte çok iyi görüyorlar. Çünkü onlara iyi
Kızı yok 3 oğlu var ilk gelinimBak ne güzel dedin onlara iyi benimki de öylekizi var mi kaynananin
AminnnKızı yok 3 oğlu var ilk gelinim4 gözle diğer oğlunu evlendirmesini bekliyorum eminim ona da bana yaptıklarını yapacak inşallah beni mumla arar diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?