• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Bende bu yuzden cesaret edemiyorum. Yıldızname gunah dıyorlar ama doğum haritası farklı galıba bilmiyorum kı
Şöyle ki yanlışsa düzeltsin kızlar eğer olan şeyleri söylüyorsa karakterle alakalı günah değil diye okudum. Ama gelecekten bilgi almak gibi konularda günah diye okudum.

Şöyle ki yanlışsa düzeltsin kızlar eğer olan şeyleri söylüyorsa karakterle alakalı günah değil diye okudum. Ama gelecekten bilgi almak gibi konularda günah diye okudum.
Valla bu aralar taktım doğum harıtasına dur bakalım ne kdr sabredeceğim 🤣

Ayy kızlar gunaydınnnn.. Sonunda hastalandım yaa 💃💃 demekki neymiş soğan kürü mucızeymıs @burcusami 😍 ağrısına da bir çözüm bulursam tamam
Geçmiş olsun canm ağrısı içinde papatya öneririm çok rahatlatıyor bende bugün oldum daha günüm vardı ama demekki tüp bebekte kullanılan ilaçların etkisi diyorum.cok ağrım var benmde birden oldum papatya çok rahatlatiyor

Geçmiş olsun canm ağrısı içinde papatya öneririm çok rahatlatıyor bende bugün oldum daha günüm vardı ama demekki tüp bebekte kullanılan ilaçların etkisi diyorum.cok ağrım var benmde birden oldum papatya çok rahatlatiyor
Papatya ıce ıce bırakmadım evde. 🤣Isırgan olurmu

Back