- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Gaybı Allah bilir tabıkıAma çokta inanmamak lazım Allah bilir her şeyi
![Blossom :blossom: 🌼](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f33c.png)
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gaybı Allah bilir tabıkıAma çokta inanmamak lazım Allah bilir her şeyi
Sende mi instagram dan baktırdın bebişimAd,soyad,doğum tarihi-saati-yeri bunları istedi ertesi gün konuştuk. Hatta ben unuturum diye konuşmayı kaydettim![]()
Sorma ya yok ben çok pinpirikli anne olurmuşum (ki kesin olurumEe bak hemen hemen çıkmıs gıbı. Ama tabı ınsanın morali bozulur yabana 33 34 deseler kalpten giderim bılsem
Evet canım öyle çokta takipçisi olan biri değildi aslında isterim tekrar baktırmayı ama işte etkisinde kalıyor insanSende mi instagram dan baktırdın bebişim
Tipinden bahsettımıSorma ya yok ben çok pinpirikli anne olurmuşum (ki kesin olurum) kocam beyde ikimizde baskın olacakmışız ben durulcakmışım onun yanında
![]()
Bunu çok düşündüm günah mı diye baktırdıktan sonra tövbe ettimGunahı yok demı onun Yıldızname mi günahtıaydınlatın kızlar benı. Bırde kıme baktırdın
Karizmatik dedi sadece gördüğünde hayır diyemeyeceksin dediTipinden bahsettımı![]()
Bende bu yuzden cesaret edemiyorum. Yıldızname gunah dıyorlar ama doğum haritası farklı galıba bilmiyorum kıBunu çok düşündüm günah mı diye baktırdıktan sonra tövbe ettim![]()
Net değil derken nasıl mesela. Sabah saati ya da akşam saati olduğunu biliyor musun?Doğum saatı sart demı baktırmak ıcın buna.
Benımkı net degıl ya![]()
Şöyle ki yanlışsa düzeltsin kızlar eğer olan şeyleri söylüyorsa karakterle alakalı günah değil diye okudum. Ama gelecekten bilgi almak gibi konularda günah diye okudum.Bende bu yuzden cesaret edemiyorum. Yıldızname gunah dıyorlar ama doğum haritası farklı galıba bilmiyorum kı
Evet canım instgramdan buldumSende mi instagram dan baktırdın bebişim
Gece doğmuşum o kesın de saat olrak bilmiyorum annem hatırlamıyorNet değil derken nasıl mesela. Sabah saati ya da akşam saati olduğunu biliyor musun?
Valla bu aralar taktım doğum harıtasına dur bakalım ne kdr sabredeceğimŞöyle ki yanlışsa düzeltsin kızlar eğer olan şeyleri söylüyorsa karakterle alakalı günah değil diye okudum. Ama gelecekten bilgi almak gibi konularda günah diye okudum.
Geçmiş olsun canm ağrısı içinde papatya öneririm çok rahatlatıyor bende bugün oldum daha günüm vardı ama demekki tüp bebekte kullanılan ilaçların etkisi diyorum.cok ağrım var benmde birden oldum papatya çok rahatlatiyorAyy kızlar gunaydınnnn.. Sonunda hastalandım yaademekki neymiş soğan kürü mucızeymıs @burcusami
ağrısına da bir çözüm bulursam tamam
Papatya ıce ıce bırakmadım evde.Geçmiş olsun canm ağrısı içinde papatya öneririm çok rahatlatıyor bende bugün oldum daha günüm vardı ama demekki tüp bebekte kullanılan ilaçların etkisi diyorum.cok ağrım var benmde birden oldum papatya çok rahatlatiyor
Vala ısırgani hiç denemedim canmPapatya ıce ıce bırakmadım evde.Isırgan olurmu
eninde sonunda baktırcam diyorsan baktır o zamanValla bu aralar taktım doğum harıtasına dur bakalım ne kdr sabredeceğim![]()
Canim sende mi tüp bebek tedavisi gördünGeçmiş olsun canm ağrısı içinde papatya öneririm çok rahatlatıyor bende bugün oldum daha günüm vardı ama demekki tüp bebekte kullanılan ilaçların etkisi diyorum.cok ağrım var benmde birden oldum papatya çok rahatlatiyor
O zaman bakıyorlar diye biliyorum. Aşağı yukarı bir saat biliyorsanız oluyorGece doğmuşum o kesın de saat olrak bilmiyorum annem hatırlamıyor![]()
Saat yanlış olursa haritada yanlış olabiliyormuş. O yüzden anneni biraz zorla bence öğrenmeye çalışO zaman bakıyorlar diye biliyorum. Aşağı yukarı bir saat biliyorsanız oluyor![]()