• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Saat yanlış olursa haritada yanlış olabiliyormuş. O yüzden anneni biraz zorla bence öğrenmeye çalış :KK70:
Mesela ben sabah 08.30 mu 09.30 mu emin değildim. Sıkıntı yok sabah saatiyse dedi. Yani aşağı yukarı biliyorsa olur olmaz diye söylüyor.

Ha bu arada bilmeyenler için doğum saatini buluyor. Bazı bilgilerle :KK48:

Canım sana neler dedi baktırdığın kişi
Ben çocuk için baktırdım hep onun üzerineydi sonradan niye başka bir şey sormadıysam dedim kendi kendime :KK48:

Çocuk görünüyor dedi, kız, ikiz dedi. Tabi bunlar buradaki hesaplamalar sonucu yüksek olasılık %100 diye bir şey yok dedi.
Yumurtalıkların çok sağlıklı ama rahimde bir sıkıntı var güçsüz gibi dedi. Yani tam bilemem ben kemiklerle ilgili gibi de dedi. Çatı dar olabilir falan mutlaka doktora git dedi. Operasyon geçirebilirsin falan dedi. Ama beden evinde tüp bebek gözüküyor dedi.

Belki de rahmindeki sorun düzelirse tüp bebeğe ihtiyaç kalmaz falan dedi.
26 Temmuza kadar iyi değerlendir falan dedi işte.

Ben çocuk için baktırdım hep onun üzerineydi sonradan niye başka bir şey sormadıysam dedim kendi kendime :KK48:

Çocuk görünüyor dedi, kız, ikiz dedi. Tabi bunlar buradaki hesaplamalar sonucu yüksek olasılık %100 diye bir şey yok dedi.
Yumurtalıkların çok sağlıklı ama rahimde bir sıkıntı var güçsüz gibi dedi. Yani tam bilemem ben kemiklerle ilgili gibi de dedi. Çatı dar olabilir falan mutlaka doktora git dedi. Operasyon geçirebilirsin falan dedi. Ama beden evinde tüp bebek gözüküyor dedi.

Belki de rahmindeki sorun düzelirse tüp bebeğe ihtiyaç kalmaz falan dedi.
26 Temmuza kadar iyi değerlendir falan dedi işte.
Bana başta özellikle sormak istediklerin neler dedi bende yazdım. Ertesi gün konuşurken önce sorduklarımdan başladı genel olarakta anlattı çoğu şeyi. Ben evlilik dedim o çocukta görünüyor dedi ama çok üstelemedim çocuk konusunu. Hamileliğin sıkıntılı olacak hatta düşük tehlikesi bile gözüküyor falan dedi. Tabi bunların hepsi bir olasılık

Bana başta özellikle sormak istediklerin neler dedi bende yazdım. Ertesi gün konuşurken önce sorduklarımdan başladı genel olarakta anlattı çoğu şeyi. Ben evlilik dedim o çocukta görünüyor dedi ama çok üstelemedim çocuk konusunu. Hamileliğin sıkıntılı olacak hatta düşük tehlikesi bile gözüküyor falan dedi. Tabi bunların hepsi bir olasılık
Yani öyle tabi. Kendisi de söyledi zaten. Hesaplamalar sonucu bunlar dedi. İnstagram da geri dönüşlere baktım da çocuk konusunda baya memnun olanlar vardı. Gaybı Rabbim bilir tabi.

Kızlar valla patlıyacağım artık..
Yaklasık 2 aydır belkı 2.5 ay oldu dusunun ya fettah grubunu kurmadan once hastalanmıstım..
Hala olamadım ve asırı derece bas agrısı yapıyor Vallahı bıldım bileli duzensız kafayı yicem artık.
Doktora gittim herhangi bır kıst fılan cıkmadı sadece söktürücü verdı ben onunda faydasını goremedım.
Yani patlıcak gıbıyım boyle sinirli agresif ve asırı derece bir baş agrısı asırı sıcaklama 🥺🥺papatya fılan ictım yok sökmüyor napım bırsey soyleyın kızlarr, 😰kafam çatlıyor
Çiçeğim tabi ben geç gördüm muhtemelen adet olmuşun galiba eski mesajlarda öyle anladım
Adet söktürücü masajlar var hep bahsediliyor ya birgebeningünlüğü diye mucize gibi bir sonrakine aynı sorunu yaşarsan mutlaka yap 😍

Son düzenleme:
Çiçeğim tabi ben geç gördüm muhtemelen adet olmuşum galiba eski mesajlarda öyle anladım
Adet söktürücü masajlar var hep bahsediliyor ya birgebeningünlüğü diye mucize gibi bir sonrakine aynı sorunu yaşarsan mutlaka yap 😍
Sağol tinnoşum 😍 aynısını sweetgirlcandy sweetgirlcandy tavsiye ettı baktım hemen Instagramdan.
Cok şukur oldum bugun de kurtuldum soğan kürü ıyı geldı. Ama benım kı hep boyle 3 4 ay olmadığımı bilirim

İnşAllah nasıp kısmet ❤️
Cok ıstıyrm sevincimi burda paylasmayı Vallahı
Ahhh bende kelebeğim keşke anne oluyorum desemm :dua:Allahım çokça amiin bekarlarımıza hayırlı eş bizlerede hayırlı evlat nasip etsin inşallah♥️

Sağol tinnoşum 😍 aynısını sweetgirlcandy sweetgirlcandy tavsiye ettı baktım hemen Instagramdan.
Cok şukur oldum bugun de kurtuldum soğan kürü ıyı geldı. Ama benım kı hep boyle 3 4 ay olmadığımı bilirim
O zaman düzenli olarak masajı yaparsın kuzucum eğer gene olmazsan soğan kürü 6 ay sonra yapablirisn diye biliyorum tam emin değilimde😘

Back