- 2 Ağustos 2013
- 35.659
- 109.850
- 798
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Bugün de dünden daha iyi gibi Merkür Retrosundan bence bunlarsweetgirlcandy canım bugün nasıl modun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün de dünden daha iyi gibi Merkür Retrosundan bence bunlarsweetgirlcandy canım bugün nasıl modun
Ayyy hadi gözün aydınAyy kızlar gunaydınnnn.. Sonunda hastalandım yaa demekki neymiş soğan kürü mucızeymıs burcusami ağrısına da bir çözüm bulursam tamam
Saol çiçeğim ya hıc gordugume bu kdr sevinmemıstımAyyy hadi gözün aydın
Hadi gözün aydınAyy kızlar gunaydınnnn.. Sonunda hastalandım yaa demekki neymiş soğan kürü mucızeymıs burcusami ağrısına da bir çözüm bulursam tamam
hadi gözün aydın bi gevşersin artık rahatlama gelir. Kız olsak bir dert olmasak ayrı dertAyy kızlar gunaydınnnn.. Sonunda hastalandım yaa demekki neymiş soğan kürü mucızeymıs burcusami ağrısına da bir çözüm bulursam tamam
aminn canımGünaydın hayırlı sabahlar herkese rabbim nazardan kazadan beladan görülen görülmeyen tüm serlerden hepimizi korusun inşallah
Dimi önceden tvde derlerdi ya yok merkür şöyle olmuş jüpiterde bu olmuş aman ne saçma şey bunlar derdim ama doğru çıkıyor Hala da çok anladığım söylenilemez tabiBugün de dünden daha iyi gibi Merkür Retrosundan bence bunlar
Hadi gözün aydın
Sağolun kızlarhadi gözün aydın bi gevşersin artık rahatlama gelir. Kız olsak bir dert olmasak ayrı dert
ağrı için ben evdeyken sıcak su torbası kullanıyorum birde bol bol su iç
Bizde hiç sevinmiyoruzSaol çiçeğim ya hıc gordugume bu kdr sevinmemıstım
Yaa cok sevindim cnm valla arveles alıyorum ben hafifletiyor ayaklarima da sicak su koyarım istersen deneAyy kızlar gunaydınnnn.. Sonunda hastalandım yaa demekki neymiş soğan kürü mucızeymıs burcusami ağrısına da bir çözüm bulursam tamam
Demi gelmez olasaca geliyor her ayBizde hiç sevinmiyoruz
Biliyorum ınsallah mujdelerınızı alacağız sizlerin kızlar ben canı gonulden ınanıyorumBizde hiç sevinmiyoruz
Arveles vazgecılmezım ztn ama zor oldum ya ilac kullanmaya da korkuyrm neyse oldum gerısı bos suanYaa cok sevindim cnm valla arveles alıyorum ben hafifletiyor ayaklarima da sicak su koyarım istersen dene
Ben inanırım valla hep çıkıyor da Kuranda da geçiyor yıldızlar burçlar falan Mesela Merkür Retrosunda elektronik eşyalar falan bozulur diyorlar gerçekten de öyle etraftan hep duyuyorum şunumuz bozuldu vs diyenleriDimi önceden tvde derlerdi ya yok merkür şöyle olmuş jüpiterde bu olmuş aman ne saçma şey bunlar derdim ama doğru çıkıyor Hala da çok anladığım söylenilemez tabi
Ben baktırdım valla her şeyi söylüyor da ben çocuk dışında başka bir şey soramadımSağolun kızlar
Şu doğum haritasına baktırmak ıstıyrm bende. Cok meraklıyım astrolojiye ya
Valla ya günü de şaşmıyor hiçDemi gelmez olasaca geliyor her ay
Gunahı yok demı onun Yıldızname mi günahtı aydınlatın kızlar benı. Bırde kıme baktırdınBen baktırdım valla her şeyi söylüyor da ben çocuk dışında başka bir şey soramadım
Yine hüsran diyorum ben görünceBizde hiç sevinmiyoruz
Ay sorma bende rüyamda adet oldum azcik geliyordu lanet olasica bozuldu düzenim diye üzüldümArveles vazgecılmezım ztn ama zor oldum ya ilac kullanmaya da korkuyrm neyse oldum gerısı bos suan
Ayy bende merak ediyorum yaaaGunahı yok demı onun Yıldızname mi günahtı aydınlatın kızlar benı. Bırde kıme baktırdın