D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Yine hüsran diyorum ben görünce
Valla yaaaa
Ay bende hep öyle derdim bi ay bi gecikti hamileyim diye dolaştım sonra söktürücü yle oldum o günden beri diyorum aman zamanında gelsin eğer hamile değilsem
Benim de hayatım boyunca 2 kere 5 gün gecikti birinde düşünmüyordum korktum hamile miyim diye 2. de yeni denemeye başlamıştık vay be hemen hamile mi kaldım demiştim kendi kendime

Valla yaaaa

Benim de hayatım boyunca 2 kere 5 gün gecikti birinde düşünmüyordum korktum hamile miyim diye 2. de yeni denemeye başlamıştık vay be hemen hamile mi kaldım demiştim kendi kendime
Benim rahim filmi sonrası gecikti cnm söktürücüyle adet olmuştum. Cok komikti ya valla hep dedik gec döllenme 1.20 çıktı bide ilk kan testim aha dedim yukselecek

Yaaa öyle mii. Senin için çok zor olmuştur eminim

Aynen hep derim sağlıkla hayırlısıyla olsun diye..
Zor kelimesi az gelir yasadiklarima.. Eylül 16 da gitti kızım.. Hala agliyorum.. Sütüm bile geldi o kadar kötü oldum.. Ama yapçak bişey yok cnm kısmet böyleymiş.. Simdi de 6 aydır istiyoruz Rabbim ins bu kez saglikla kucağıma almayı nasip eder... Hepimize

Rabbim sabır versin sana. Yüzünü güldürsün inşallah

Eee neler soyledi cok ozel deılse ne ıcın baktırmıstın
Canım yaklaşık 6 ay önce sanırım. Evlilik için acaba ne diyorlar nasıl bir şey bu harita diye. Kız herşeyi söyledi ya. Mesela bende bazı rahatsızlıklar var kansızlık, mide rahatsızlıkları gibi onlar, annemle babam hakkında, sonra gelecekteki anneliğim hakkında

Doğum saatı sart demı baktırmak ıcın buna.
Benımkı net degıl ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…