- 18 Kasım 2015
- 13.537
- 16.966
- 298
- 35
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Ay bende hep öyle derdim bi ay bi gecikti hamileyim diye dolaştım sonra söktürücü yle oldum o günden beri diyorum aman zamanında gelsin eğer hamile değilsemValla ya günü de şaşmıyor hiç
Valla günah boyutuna karışmam bilemiyorumGunahı yok demı onun Yıldızname mi günahtıaydınlatın kızlar benı. Bırde kıme baktırdın
Valla yaaaaYine hüsran diyorum ben görünce
Benim de hayatım boyunca 2 kere 5 gün gecikti birinde düşünmüyordum korktum hamile miyim diye 2. de yeni denemeye başlamıştık vay be hemen hamile mi kaldım demiştim kendi kendimeAy bende hep öyle derdim bi ay bi gecikti hamileyim diye dolaştım sonra söktürücü yle oldum o günden beri diyorum aman zamanında gelsin eğer hamile değilsem
Benim rahim filmi sonrası gecikti cnm söktürücüyle adet olmuştum. Cok komikti ya valla hep dedik gec döllenmeValla yaaaa
Benim de hayatım boyunca 2 kere 5 gün gecikti birinde düşünmüyordum korktum hamile miyim diye 2. de yeni denemeye başlamıştık vay be hemen hamile mi kaldım demiştim kendi kendime
Yaaa inşallah bizde en yakın zamanda yaşarız hayırlısıylaBenim rahim filmi sonrası gecikti cnm söktürücüyle adet olmuştum. Cok komikti ya valla hep dedik gec döllenme1.20 çıktı bide ilk kan testim aha dedim yukselecek
Ah cnm yaşamak da önemli değil sağlıkla kucağımıza alalım.. Ben yaşadım bak 4 buçuk aylikti meleğim kaybettim..Yaaa inşallah bizde en yakın zamanda yaşarız hayırlısıyla
Yaaa öyle mii. Senin için çok zor olmuştur eminimAh cnm yaşamak da önemli değil sağlıkla kucağımıza alalım.. Ben yaşadım bak 4 buçuk aylikti meleğim kaybettim..
Zor kelimesi az gelir yasadiklarima.. Eylül 16 da gitti kızım.. Hala agliyorum.. Sütüm bile geldi o kadar kötü oldum.. Ama yapçak bişey yok cnm kısmet böyleymiş.. Simdi de 6 aydır istiyoruz Rabbim ins bu kez saglikla kucağıma almayı nasip eder... HepimizeYaaa öyle mii. Senin için çok zor olmuştur eminim
Aynen hep derim sağlıkla hayırlısıyla olsun diye..
Rabbim sabır versin sana. Yüzünü güldürsün inşallahZor kelimesi az gelir yasadiklarima.. Eylül 16 da gitti kızım.. Hala agliyorum.. Sütüm bile geldi o kadar kötü oldum.. Ama yapçak bişey yok cnm kısmet böyleymiş.. Simdi de 6 aydır istiyoruz Rabbim ins bu kez saglikla kucağıma almayı nasip eder... Hepimize
Amin ins cnm ins hepimiz sağlıkla kavusuruz mucizelerimizeRabbim sabır versin sana. Yüzünü güldürsün inşallah
ben baktırdım canımSağolun kızlar
Şu doğum haritasına baktırmak ıstıyrm bende. Cok meraklıyım astrolojiye ya
Eee neler soyledi cok ozel deılse ne ıcın baktırmıstınben baktırdım canım
Ben evlilik için baktırdım yaklaşık 50 dk boyunca anlattı moralim bozulduBen baktırdım valla her şeyi söylüyor da ben çocuk dışında başka bir şey soramadım
Ayy cıddımısınBen evlilik için baktırdım yaklaşık 50 dk boyunca anlattı moralim bozuldu
Canım yaklaşık 6 ay önce sanırım. Evlilik için acaba ne diyorlar nasıl bir şey bu harita diye. Kız herşeyi söyledi ya.Eee neler soyledi cok ozel deılse ne ıcın baktırmıstın
Bana evreleri söyledi 7. evre yükselen burçtamı olcakmış tamda hatırlamıyorum ama yakın zamanda yok dedi. 29 yaş yada 32, 34 olabilir dediAyy cıddımısınee ne dedı pekı olası zaman fılan veriyormu
Doğum saatı sart demı baktırmak ıcın buna.Canım yaklaşık 6 ay önce sanırım. Evlilik için acaba ne diyorlar nasıl bir şey bu harita diye. Kız herşeyi söyledi ya.Mesela bende bazı rahatsızlıklar var kansızlık, mide rahatsızlıkları gibi onlar, annemle babam hakkında, sonra gelecekteki anneliğim hakkında
Ama çokta inanmamak lazım Allah bilir her şeyiAyy cıddımısınee ne dedı pekı olası zaman fılan veriyormu
Ee bak hemen hemen çıkmıs gıbı. Ama tabı ınsanın morali bozulur yaBana evreleri söyledi 7. evre yükselen burçtamı olcakmış tamda hatırlamıyorum ama yakın zamanda yok dedi. 29 yaş yada 32, 34 olabilir dedi
Ad,soyad,doğum tarihi-saati-yeri bunları istedi ertesi gün konuştuk. Hatta ben unuturum diye konuşmayı kaydettimDoğum saatı sart demı baktırmak ıcın buna.
Benımkı net degıl ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?