- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Hadi bakalım once hangimiz gidecekBende çok istiyorum
Burada kimseyi tanımıyorum ama sanki yakın çevremden çok buradakilerle paylaşmak istiyorum
bakalım nasip benim kendimden pek umudum kalmadı ama sizin heyecanlarınızı en az kendim kadar paylaşacağıma eminim
Oyle deme. Yasın kac bende. Kucuktün diye hatırlıyorum benbakalım nasip benim kendimden pek umudum kalmadı ama sizin heyecanlarınızı en az kendim kadar paylaşacağıma eminim
28 olcam birkaç ayaOyle deme. Yasın kac bende. Kucuktün diye hatırlıyorum ben
Daha ne varkı hemen hemen aynıyız bende 26-27 de ıste28 olcam birkaç aya
şu iki senedir kimseyle görüşmedim korona falan diye düşündüm ama bi bakıyorum arkadaşlarım dahi koronada bulup evlendiler ben kendim bulmayı geç söyleyen bile olmadı öyle herkese de hayır demedim yine görüşüp öyle karar verdimOyle deme. Yasın kac bende. Kucuktün diye hatırlıyorum ben
bende bi öyle diyorum bi böyle diyorum işte napıyım nasip kısmet her şeyDaha ne varkı hemen hemen aynıyız bende 26-27 de ıste
Önemli olan bırılerının surekli gelmesi degılkı gelince de olmuyor. Yanı ınsanın ıcı atmayınca ıstedıgı kdr cıksın karsısına yok olmuyor.şu iki senedir kimseyle görüşmedim korona falan diye düşündüm ama bi bakıyorum arkadaşlarım dahi koronada bulup evlendiler ben kendim bulmayı geç söyleyen bile olmadı öyle herkese de hayır demedim yine görüşüp öyle karar verdim
Acıklamaları ben detaylı okuyamadım. Noldu okullar acılıyor dimiBugün modum çok düşük neden bilmiyorum
Kafam çok karışık bu konuda bende hep senin gibi düşünürdüm ama sanki düşüncelerim değişmeye başladı belki de sosyal hayatımda azalma olduğu için kendimi çok dinledim. Önceden hep dediğim Allah'ım olmayacak kişileri karşıma çıkarma, hayalimdekileri evleneceğim kişiyle yaşamak istiyorum derdim.Önemli olan bırılerının surekli gelmesi degılkı gelince de olmuyor. Yanı ınsanın ıcı atmayınca ıstedıgı kdr cıksın karsısına yok olmuyor.
Ama kım bılır belkı bır anda bırısı cıkacak hıc ummadığımız bır yerden herssy cok ani olacak. Ne oldugunu anlamayacağız bile.
Allah en dogru zamanını bilir
Iste boyle dua ettiğin ıcın belkıde olmayacak kısılerle Allah senı mesgul etmıyor.Kafam çok karışık bu konuda bende hep senin gibi düşünürdüm ama sanki düşüncelerim değişmeye başladı belki de sosyal hayatımda azalma olduğu için kendimi çok dinledim. Önceden hep dediğim Allah'ım olmayacak kişileri karşıma çıkarma, hayalimdekileri evleneceğim kişiyle yaşamak istiyorum derdim.
Amin amin canım inşaAllahIste boyle dua ettiğin ıcın belkıde olmayacak kısılerle Allah senı mesgul etmıyor.
Belkıde evleneceğin insan cok ani bir sekılde karşına cıkacak. Ben inanıyorum. Hakkıyla dua ederek onu beklemek en guzeli. Sende oyle dusun. Dua edelim bol bol. Rabbım olmayacak bırseyi pesıne dusurmesın bızı
modun düşükse yat uyu imkanın varsa ben evdeysem öyle yapıyorumBugün modum çok düşük neden bilmiyorum
Çok saçma her zaman ki gibiAcıklamaları ben detaylı okuyamadım. Noldu okullar acılıyor dimi
Maalesef işteyimmodun düşükse yat uyu imkanın varsa ben evdeysem öyle yapıyorum
İşteyken hiç çekilmiyor ya evde olsan alırsın kahveni içersin, dram film izlersin. İşte öyle bir imkan yok oturup saatin geçmesini bekliyoruz ancaMaalesef işteyimHava kapalı yağmur yağıyor sanırım ondan bilemedim ama bi ağlaklık da var üstümde
Canım yaa
Amin canım inşaAllah. Ben evli tanıdıklarımdan da duyuyorum gerçekten dediğin gibi aile ve eş arasında iyi köprü kurması gerekiyor. Bunu keşke evlenmeden önce görebilsek bilebilsek bazıları imzayı attıktan sonra hemen ailesinin tarafına geçiyor süreçtir vs. deniliyor ama düzelmiyor. Allah iyi insanlarla karşılaştırsınKızlar Rabbim gönlünüze göre versin ins merhametli, iyi kalpli biri gelir ins gönlünüzeama zor evlilik kizlar ya hele aileler işin icine girince.. Hele evlilik oturana kadar sıkıntılar yaşıyorsun.. Bi erkek eşiyle anne babası arasında cok iyi köprü olmalı, yoksa cok ciddi sorunlar yaşanabiliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?