• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Sende demi o dert var dün benim ki bana şey diyor bide stres yapıyormuşum herşeye ondan olmuyor muş ağzımı bozacam tutuyorum kendimi sizlere saygısızlık olur onlar yüzünden ne çektim bütün stres onlar yüzünden bana söylediği lafa bak hiç takmayacaz aslında da işte insanın elinde olmuyor
Daha 1 ay önce geldi bana korona aşısı kısır yapıyomus dedi ya bi tut çeneni dedi daha yani kaybetmişim evladımi. Oo daha neler neler diyor ağzının ayarı yok eşim kızıyor tut çeneni diye ama yok anlamiyo l. Kayınpederim vefat etti benim 2 aya yakın oldu oyuzden biraz daha yakınız yoksa mesafe koyduk zaten

Tek değilsin maalesef. Bu sene sadece 1 tane tunik aldım daha. Gerçekten pahalılar. Kimse yanlış anlamasın kısa, kolsuz kıyafetlerde ucuz değil artık en azından benim baktıklarımda kumaş daha fazla ondan pahalı diye avutuyorum kendimi
Az önce bende bi bakım dedim yazlık alışverişine şu da eksik buda eksik 500 lira oldu aldığım da bişey yok alsammı almasamı geride çok güzel çeşit çeşit giyen insanlar var onlara imreniyorum şuan evdeyiz ama tam açılma olacak büyük ihtimal mecbur alınacak :KK14:

Daha 1 ay önce geldi bana korona aşısı kısır yapıyomus dedi ya bi tut çeneni dedi daha yani kaybetmişim evladımi. Oo daha neler neler diyor ağzının ayarı yok eşim kızıyor tut çeneni diye ama yok anlamiyo l. Kayınpederim vefat etti benim 2 aya yakın oldu oyuzden biraz daha yakınız yoksa mesafe koyduk zaten
Allah yardımcın olsun canım inşallah hayırlı sağlıklı evladın olur tekrardan da çenesi kapanır mesafe koysan bi türlü koymazsan bi türlü

Az önce bende bi bakım dedim yazlık alışverişine şu da eksik buda eksik 500 lira oldu aldığım da bişey yok alsammı almasamı geride çok güzel çeşit çeşit giyen insanlar var onlara imreniyorum şuan evdeyiz ama tam açılma olacak büyük ihtimal mecbur alınacak :KK14:
Aynen öyle giyinenleri görünce bende bakıyorum alıyım diyorum fiyatları görünce vazgeçiyorum sonra tekrar bakıyorum. 1,5 - 2 yıldır mağaza yollarını unutttum kısıtlamalar kalktığında bende alırım büyük ihtimalle en azından deneyerek alırım zaten o ihtiyaç bu ihtiyaç derken ben daha 3 parçaya(Tunik,şal,ayakkabı) 300 tl ödedim şimdiden bir de kampanyalı fiyatlar. :olamaz:

Yaaaa canım çok teşekkür ederim böyle bişey yazdığın için 2 farklı doktora gittim olur dedi ama burda okuyorum kesinlikle olmaz o sıvı rahme damlar bebeğin tutunmasına izin vermez dediler bende doktoruma sordum güldü bana sen bana güven boşuna psikolojini bozma dedi
Merhaba benim tam bilgim yok ama. Dün instagramda bir gebenin günlüğünde gördüm hikayesinde. Kapalı olan tüpten sıvı akıyormuş rahme onun için gebelik oluşmuyormuș. Ama müdahale ediliyormuş. Buna dikkat edin diye bir yazıydı. Ayrıntı bilemiyorum 🙈

Allah yardımcın olsun canım inşallah hayırlı sağlıklı evladın olur tekrardan da çenesi kapanır mesafe koysan bi türlü koymazsan bi türlü
İnş cnm hepimizin olsun herkesin çenesi kapansın ins💙 mecburen gorusucez cnm arada böyle eşim konuşuyor kızıyor biraz kendine geluyor sonra yine ayni tas ayni hamam

Merhaba benim tam bilgim yok ama. Dün instagramda bir gebenin günlüğünde gördüm hikayesinde. Kapalı olan tüpten sıvı akıyormuş rahme onun için gebelik oluşmuyormuș. Ama müdahale ediliyormuş. Buna dikkat edin diye bir yazıydı. Ayrıntı bilemiyorum 🙈
Çok teşekkür ederim canım benim laparoskopiyi bana burda çok öneren oldu baya bilindik bi tüp bebek doktoru o sayfada önermiyoruz artık demiş şok oldum ben en iyisi kendi doktorum ne derse onu yapayım en azında psikolojimi toplamıştı sağolsun

İnş cnm hepimizin olsun herkesin çenesi kapansın ins💙 mecburen gorusucez cnm arada böyle eşim konuşuyor kızıyor biraz kendine geluyor sonra yine ayni tas ayni hamam
Kuzum eşin destek oluyor mu sana oluyor gerisini boşver benimde eşim şuan anladı iyice takmıyorum sinir hastası olacam artık çünki hele bugün eşim bana bi laf dedi inşallah lafta kalmaz benim baştan beri ona söylediğim şeyi o bugün bana dedi benim için önemli olan sen ve ilerde olacak olan çocuğumuz dedi bişeyleri görüyorlar zamanla ama sabretmek gerek eşin lafını veriyorsa hiç takma bence 🌹

Kızlar valla patlıyacağım artık..
Yaklasık 2 aydır belkı 2.5 ay oldu dusunun ya fettah grubunu kurmadan once hastalanmıstım..
Hala olamadım ve asırı derece bas agrısı yapıyor Vallahı bıldım bileli duzensız kafayı yicem artık.
Doktora gittim herhangi bır kıst fılan cıkmadı sadece söktürücü verdı ben onunda faydasını goremedım.
Yani patlıcak gıbıyım boyle sinirli agresif ve asırı derece bir baş agrısı asırı sıcaklama 🥺🥺papatya fılan ictım yok sökmüyor napım bırsey soyleyın kızlarr, 😰kafam çatlıyor

Kuzum eşin destek oluyor mu sana oluyor gerisini boşver benimde eşim şuan anladı iyice takmıyorum sinir hastası olacam artık çünki hele bugün eşim bana bi laf dedi inşallah lafta kalmaz benim baştan beri ona söylediğim şeyi o bugün bana dedi benim için önemli olan sen ve ilerde olacak olan çocuğumuz dedi bişeyleri görüyorlar zamanla ama sabretmek gerek eşin lafını veriyorsa hiç takma bence 🌹
Cnm cok şükür o konuda şanslıyım anladı eşim ne olduklarını, beni anlıyor koruyor zaten ne dediysem çıkıyor.. Kaynanam bir oluyo gorumcemle malesef.. Bizim evlendigimiz 6 yıl olucak ağustosta cok şükür 3 yıldır anlıyo beni he Arada fabrika ayarlarına geri dönüyor 😀😀ama sonra hatasını anlıyor cok şükür

Kızlar valla patlıyacağım artık..
Yaklasık 2 aydır belkı 2.5 ay oldu dusunun ya fettah grubunu kurmadan once hastalanmıstım..
Hala olamadım ve asırı derece bas agrısı yapıyor Vallahı bıldım bileli duzensız kafayı yicem artık.
Doktora gittim herhangi bır kıst fılan cıkmadı sadece söktürücü verdı ben onunda faydasını goremedım.
Yani patlıcak gıbıyım boyle sinirli agresif ve asırı derece bir baş agrısı asırı sıcaklama 🥺🥺papatya fılan ictım yok sökmüyor napım bırsey soyleyın kızlarr, 😰kafam çatlıyor
Kac gün içtin söktürücü cnm?

Soğan kürü yapar annem de ıcmesı tam bir eziyet Allah affetsin ama aklıma gelmemıstı kalkıyımda yapım bari
Limon suyu sık cnm alıyor kokusunu bide sana tavsiyem bi kerede içmeye çalış arkadasindan hemen ağzına tatlı bisey at

Yaaaa canım çok teşekkür ederim böyle bişey yazdığın için 2 farklı doktora gittim olur dedi ama burda okuyorum kesinlikle olmaz o sıvı rahme damlar bebeğin tutunmasına izin vermez dediler bende doktoruma sordum güldü bana sen bana güven boşuna psikolojini bozma dedi
Canm o öyle değil tıkanık tüpün hidroselpeksle eğer yani sizm yapıp içi su toplamış sucuk gbi olmussa ondaki sıvı embriyoya zarar verir.normal tıkalı tüpün hidroselpenks değilse rabbim ol der olur zaten ekleyebilirsem sana tupu ekleyim bak o şekildeyse zaten zararlı senin sağlığında zararlı

Tamam cnm. Icmeme gıbı bır lüksüm yok.
Cidden cok rahatsızlık veriyor menopoza girmis kadınlar gıbıyım suan. 🤣
Ay bilmem mi ben adete yakin fenalaşiyorum valla bian önce olmak icin dua ediyorum co şişiyor karnım hele siniri zaten. Eşim diyo seninki gelicek az kalmis😀😀

Back