• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

😀😀Limon katmadan icme cnm bak gerçekten aliyor tadını
Aa unuttum ben onu ama gece yatarken yıne ıcıcem sıkarım mutlaka 🤩
Koca 1 su bardagı aldımda annem sacmalama bı anda o kdr ıcılırmı dıe durdurdu 🤣 ben olayımda artık valla cezve cevze ıcmeye razıyım 😟

Aa unuttum ben onu ama gece yatarken yıne ıcıcem sıkarım mutlaka 🤩
Koca 1 su bardagı aldımda annem sacmalama bı anda o kdr ıcılırmı dıe durdurdu 🤣 ben olayımda artık valla cezve cevze ıcmeye razıyım 😟
Valla ben Arada içiyorum alıştım tadına artik😀 ilik olsun cnm bide limon kat inan daha kolay oluyo ıcmesı

Kızlar valla patlıyacağım artık..
Yaklasık 2 aydır belkı 2.5 ay oldu dusunun ya fettah grubunu kurmadan once hastalanmıstım..
Hala olamadım ve asırı derece bas agrısı yapıyor Vallahı bıldım bileli duzensız kafayı yicem artık.
Doktora gittim herhangi bır kıst fılan cıkmadı sadece söktürücü verdı ben onunda faydasını goremedım.
Yani patlıcak gıbıyım boyle sinirli agresif ve asırı derece bir baş agrısı asırı sıcaklama 🥺🥺papatya fılan ictım yok sökmüyor napım bırsey soyleyın kızlarr, 😰kafam çatlıyor
Canım instagram kullanıyorsan bir gebenin günlüğünde adet söktürücü masaj var. Yapanlar hemen olduk diyorlar bi dene istersen

Morrmeneksee Morrmeneksee canım soğan kürünü düzenli yap birde adaçayıda etkili diye biliyorum içebiliyorsan onuda iç
Adaçayı suan evde yok ama soğan kürüne devam 🙆‍♀️
Canım instagram kullanıyorsan bir gebenin günlüğünde adet söktürücü masaj var. Yapanlar hemen olduk diyorlar bi dene istersen
Masaj oldugunu sımdı duydum hemen girip bi bakıyım.
Sağolun kızlar ınsallah ıse yarar 🌼
Günaydın bu arada

haha bende öyle biliyor musun bak bir kaç gün geciksin hemen stres yaparım evli olunca kendimi düşünemiyorum 🤣
Sende bekardın demi 🤩
Valla bekarken bu kdr stresliyiz evlenince erır gideriz ben burdakı kızlara gıpta ıle bakıyorum. Hem gruplardlar hem ısteler hem evdeler maşallah ya 🤣

Back