• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Ay canım çok afedersin ben bildirimi kaçırdım sanırım bu mesajını görmemişim. Bi bakıcam canım a101e yarın bakarım bende görürsem eğer alırım🤗
Evet baya bi herşeyi etkiliyor pko malesef😐 senin pkodan dolayımı olmuyor canım ne zamandır deniyorsun
Olsun canım bizim eşimde de bende de var sorunlar eşim tedavi gördü bende pko ve bir tüpümde tıkanıklık var kuzum bide vitamin de olsa yumurtlama gününe kadar kullan olurmu doktorunun verdikleri hariç zencefilin enfeksiyon atma özelliği varmış bu arada🌹

Kızzz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 olabılır valla kafamız yerınde degıl bosluğumuza denk gelır fılan :KK70:
Aksama dogru ztn sasırdım eyvah sıradakı kısının duasını unuttum dedım sonradan jeton dustu tabı oturdum yarım saat ona güldüm 🤣🤣
Ben okudum diye yazarsam şaşırma 😆😆

Olsun canım bizim eşimde de bende de var sorunlar eşim tedavi gördü bende pko ve bir tüpümde tıkanıklık var kuzum bide vitamin de olsa yumurtlama gününe kadar kullan olurmu doktorunun verdikleri hariç zencefilin enfeksiyon atma özelliği varmış bu arada🌹
Biran evvel nasip olsun canım. Hiçbirşey engel değil Allah istedikten sonra🤗 tıkanıklık için bişey yapmuyorlarmı.
Evet canım öyle yaparım zaten yumurtlamadan sonra hep daha dikkat ederim bu tarz şeylere😬

🤣🤣 Ay bende.. Bos kalmaya gelmiyor cıdden. 20 defa izledik onuda hala nasıl izlettirıyor o dizi anlamiyorum senaryoyu ezberledık artk 🤣
Sorma bide heyecanla bekliyorum hala ne olacağını bile bile😆şimdi bide iyice isi pişirdi bunlar Beşir yakaladi😆

Back