- 18 Kasım 2015
- 13.536
- 16.965
- 298
- 35
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Aman Allah korusun dua yerine geçer cnm yaÇok güzel olmuş bu konuda yaa, herkese selaamlarr :)
Ahh ahh şikayetlenecek bir kaynanam bile yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman Allah korusun dua yerine geçer cnm yaÇok güzel olmuş bu konuda yaa, herkese selaamlarr :)
Ahh ahh şikayetlenecek bir kaynanam bile yok
O kdr mı yaaAman Allah korusun dua yerine geçer cnm ya
Zevk alıyorlarÇok nadir yani. Ay valla garip insanlar ne anlıyorlar böyle fenalıktan anlamıyorum
Allah korusun bir an aklıma gelmedi vallaAman Allah korusun dua yerine geçer cnm ya
Valla benimkinin yanında Cevriye melek melekZevk alıyorlar
Aklıma şey geldi yaprak dökümündekı Cevriye Allahım düşman basına
Olsun canım bizim eşimde de bende de var sorunlar eşim tedavi gördü bende pko ve bir tüpümde tıkanıklık var kuzum bide vitamin de olsa yumurtlama gününe kadar kullan olurmu doktorunun verdikleri hariç zencefilin enfeksiyon atma özelliği varmış bu aradaAy canım çok afedersin ben bildirimi kaçırdım sanırım bu mesajını görmemişim. Bi bakıcam canım a101e yarın bakarım bende görürsem eğer alırım
Evet baya bi herşeyi etkiliyor pko malesef senin pkodan dolayımı olmuyor canım ne zamandır deniyorsun
Kızzz olabılır valla kafamız yerınde degıl bosluğumuza denk gelır fılanMorrmeneksee ya yarin ya fettah okursak
Ben okudum diye yazarsam şaşırmaKızzz olabılır valla kafamız yerınde degıl bosluğumuza denk gelır fılan
Aksama dogru ztn sasırdım eyvah sıradakı kısının duasını unuttum dedım sonradan jeton dustu tabı oturdum yarım saat ona güldüm
Aaa eger bız cok zorlanırız dıyorsanız 50 kişilik bır lıste yapıp tekrar baslatabılırım,Ben okudum diye yazarsam şaşırma
Biran evvel nasip olsun canım. Hiçbirşey engel değil Allah istedikten sonra tıkanıklık için bişey yapmuyorlarmı.Olsun canım bizim eşimde de bende de var sorunlar eşim tedavi gördü bende pko ve bir tüpümde tıkanıklık var kuzum bide vitamin de olsa yumurtlama gününe kadar kullan olurmu doktorunun verdikleri hariç zencefilin enfeksiyon atma özelliği varmış bu arada
Ben varım desemAaa eger bız cok zorlanırız dıyorsanız 50 kişilik bır lıste yapıp tekrar baslatabılırım,
Ciddimi dıyonBen varım desem
Valla sıkılcam gibime geliyor dua olmadanCiddimi dıyon
Ya bedi devam canım daha dogrusu farklı esmalarla ılerlıcez artık tefrıcıye de bıtsın de ınsallahValla sıkılcam gibime geliyor dua olmadan
Bencede bizi boş bırakma yoksa valla tvye sarıyorum bin kez izledim yine oturup aski memnu izliyorumYa bedi devam canım daha dogrusu farklı esmalarla ılerlıcez artık tefrıcıye de bıtsın de ınsallah
Ay bende.. Bos kalmaya gelmiyor cıdden. 20 defa izledik onuda hala nasıl izlettirıyor o dizi anlamiyorum senaryoyu ezberledık artkBencede bizi boş bırakma yoksa valla tvye sarıyorum bin kez izledim yine oturup aski memnu izliyorum
Sorma bide heyecanla bekliyorum hala ne olacağını bile bileşimdi bide iyice isi pişirdi bunlar Beşir yakaladiAy bende.. Bos kalmaya gelmiyor cıdden. 20 defa izledik onuda hala nasıl izlettirıyor o dizi anlamiyorum senaryoyu ezberledık artk
Öhüm öhüm ya güldür güldür de ızledınmi bunların parodısını YapmıslardıSorma bide heyecanla bekliyorum hala ne olacağını bile bileşimdi bide iyice isi pişirdi bunlar Beşir yakaladi