- 18 Kasım 2015
- 13.536
- 16.965
- 298
- 35
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Yok cnm sevemeidm ben nedense güldür güldürü yaÖhüm öhümya güldür güldür de ızledınmi bunların parodısını Yapmıslardı
Bende cok izlemem ama bu dedıgıme bakYok cnm sevemeidm ben nedense güldür güldürü ya
Tamam yarin bakarımBende cok izlemem ama bu dedıgıme bakkesın bak hatta beşire Dıkkt et ozellıkle
Sabahları guzel oluyor çayla demıTamam yarin bakarımhe bide cok klasigim var benim yaprak dökümü hamileyken agla agla mahvolurdum gene izlerdim
Evet nasıl da biliyor kahvaltı yaparken izliyorumSabahları guzel oluyor çayla demı
Genelde hep aynı aktıvıte yapıyoruz ordan bıldımEvet nasıl da biliyor kahvaltı yaparken izliyorum
Genelde hep aynı aktıvıte yapıyoruz ordan bıldım
Amin canım inşallah aynen öyle o yüzden umudumuzu kaybetmek yok,Biran evvel nasip olsun canım. Hiçbirşey engel değil Allah istedikten sonratıkanıklık için bişey yapmuyorlarmı.
Evet canım öyle yaparım zaten yumurtlamadan sonra hep daha dikkat ederim bu tarz şeylere
İnşallah antibiyotiklerle güzelce temizlenir canım ama tek tüpte yeterli gebelik olması için birsürü gebe kalan var tek tüpleAmin canım inşallah aynen öyle o yüzden umudumuzu kaybetmek yok,Antibiyotik veriyor kuzum
Hemen konuya dalmis gibi olmayayım ama sıkıntısız 3 kere hamile kalıp kucgaina alan arkadaşım var benim tek tupleİnşallah antibiyotiklerle güzelce temizlenir canım ama tek tüpte yeterli gebelik olması için birsürü gebe kalan var tek tüple
Evet evet benimde bi ara doktorum hidroselpenksten şüphelenmişti film çektirelim öyleyse alıcaz bi tüpünü demişti. O zaman baya araştırmıştım burda da tek tüple hamile kalabilen bir çok kişi varHemen konuya dalmis gibi olmayayım ama sıkıntısız 3 kere hamile kalıp kucgaina alan arkadaşım var benim tek tuple
İnşâAllâh gülüm doktorda olur dedi bakalım bu ay tekrar tedavi aşılama felan olacak olur inşallah hepimizinde hayırlı sağlıklı evlatlarıİnşallah antibiyotiklerle güzelce temizlenir canım ama tek tüpte yeterli gebelik olması için birsürü gebe kalan var tek tüple
Yaaaa canım çok teşekkür ederim böyle bişey yazdığın için 2 farklı doktora gittim olur dedi ama burda okuyorum kesinlikle olmaz o sıvı rahme damlar bebeğin tutunmasına izin vermez dediler bende doktoruma sordum güldü bana sen bana güven boşuna psikolojini bozma dediHemen konuya dalmis gibi olmayayım ama sıkıntısız 3 kere hamile kalıp kucgaina alan arkadaşım var benim tek tuple
Bencede her doktora güvenme cnm inan ben kendi doktoruma cok güveniyorum ama bana mesela dedi bu çikolata kistiyle hamile kalamazsın dedi kaldım tamam kaybettim ama kalabildim yani. Bu bneim icin umut oldu. Güzel yorumlar oku sen boşver olumsuz düşünmeyiYaaaa canım çok teşekkür ederim böyle bişey yazdığın için 2 farklı doktora gittim olur dedi ama burda okuyorum kesinlikle olmaz o sıvı rahme damlar bebeğin tutunmasına izin vermez dediler bende doktoruma sordum güldü bana sen bana güven boşuna psikolojini bozma dedi
Allah razı olsun canım benim zaten burda olumsuz bişey okuyunca ağlaya ağlaya harap ediyorum kendimi zaten streste hamileliğe engelBencede her doktora güvenme cnm inan ben kendi doktoruma cok güveniyorum ama bana mesela dedi bu çikolata kistiyle hamile kalamazsın dedi kaldım tamam kaybettim ama kalabildim yani. Bu bneim icin umut oldu. Güzel yorumlar oku sen boşver olumsuz düşünmeyi
Ah bilmem mi cnm ben 6 aydır stresten kalamıyorum resmen hamile pislik kaynanamin laflari yaptıkları yüzünden bitmiyo lar kiAllah razı olsun canım benim zaten burda olumsuz bişey okuyunca ağlaya ağlaya harap ediyorum kendimi zaten streste hamileliğe engel
Sende demi o dert var dün benim ki bana şey diyor bide stres yapıyormuşum herşeye ondan olmuyor muş ağzımı bozacam tutuyorum kendimi sizlere saygısızlık olur onlar yüzünden ne çektim bütün stres onlar yüzünden bana söylediği lafa bak hiç takmayacaz aslında da işte insanın elinde olmuyorAh bilmem mi cnm ben 6 aydır stresten kalamıyorum resmen hamile pislik kaynanamin laflari yaptıkları yüzünden bitmiyo lar ki
Tek değilsin maalesef. Bu sene sadece 1 tane tunik aldım daha. Gerçekten pahalılar. Kimse yanlış anlamasın kısa, kolsuz kıyafetlerde ucuz değil artık en azından benim baktıklarımda kumaş daha fazla ondan pahalı diye avutuyorum kendimiKızlar tesettürlü olanlar kıyafet alışverişine nasıl para yetiştiriyorsunuz bi tunik bakıyorum 150-200 den aşağı değil bu durumu garipseyen bi benmiyim onu da merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?